Mesin Pelet Kab

PABRIK gedhe

40000㎡

350+Buruh

15+Pengalaman Taun

Pabrik Langsung NO MIDDLEMAN

Professional Pellet Machine Manufacturer And Supplier in China

Taichang minangka perusahaan profesional sing melu produksi lan R&D saka mesin pelet.

  • Taun Registrasi : 2004
  • Modal Terdaftar : $1.4yuta
  • Ukuran Landing Pabrik: 40000㎡
  • Karyawan :350
  • Senior Engineers: 10
  • MekanikDesainer: 16
  • Teknisi Teknik: 20
  • Sertifikat diraih: IKI ,ISO9001-2000, SGS …

produk

Taichang spesialis ing manufaktur mesin pelet. We ensure implementing innovation in product development and manufacturing of quality pellet mill.

kok 1000+ Pelanggan Pilih kita?

Insinyur kita

We makaryakke Highly trampil, engineers profesional pengabdian kanggo riset lan nambah kabeh produk kita. Our experienced and skillful R&D engineers can help solve your pellet mill problems and assist with after-sales service.

Kontrol kualitas sing ketat

Kualitas penting kanggo kita. Kita IS0 9001, IKI, lan SGS certified. All components used in our pellet mills pass our strict quality inspection. Kita nindakake uji coba kanggo saben mesin lan nganggo tes sadurunge dikirim.

Competitive Price

Ngatur anggaran kanthi cara sing cerdas lan nyilikake biaya manufaktur. We offer competitive prices for all our pellet mills. Hubungi tim sales kita kanggo dhukungan kanggo solusi khusus.

Tim Penjualan Profesional

We duwe tim sales internasional Highly qualified sing bakal reply kanggo sampeyan ing 24 jam babagan pitakonan pre-sales sing sampeyan duwe. Sawise dodolan, kita kurban 24/7 komunikasi email lan telpon, lan bisa ngatur dhukungan ing situs.

Dhukungan Teknis Lengkap

kebak 24/7 ndhukung sadurunge lan sawise tuku. Kita nawakake tes gratis kanggo ngembangake proses manufaktur ing bisnis sampeyan lan darmabakti kanggo nemokake solusi sing paling apik kanggo kabutuhan khusus sampeyan. Yen sampeyan kasengsem ing partner karo kita kanggo ngedol mesin kita, kita seneng takon karo sampeyan.

Pesenan lan Pembayaran

Mesen karo kita cepet lan trep. Tim sales profesional kita mangsuli pitakon lan ngupayakake ngatasi masalah sampeyan, loro pre-sales lan sawise-sales. Kita kanthi aman nampa kabeh bentuk pembayaran kalebu transfer T / T, LC ing ngarsane, PayPal, lan Western Union.

Apa Kita Bisa Nawakake Sampeyan

Nggolek produsen mesin pelet kayu sing bisa dipercaya?
TAICHANG bakal dadi taruhan paling apik.

testing mesin pelet

GUARANTEED QUALITY PELLET MACHINE

Kita njamin implementasine inovasi ing pangembangan produk lan manufaktur mesin pelet kualitas.

pellet-production-line-planning

LAYANAN INSTALASI LENGKAP

We offer Turn-key instalasi onsite,debugging lan layanan latihan operasi ing saindhenging donya

layanan sawise sales cepet

LAYANAN CEPAT sawise-SALE

24/7 Email,Komunikasi Telpon utawa Priksa Onsite, ngrampungake masalah sampeyan kanthi cepet

Apa sing Diomongake Pelanggan Kita

Pelanggan-Testimoni-04

Super quality pellet machine, kita wis diskusi lancar babagan proyekku ,Aku duwe pabrik plywood ing Jawa Timur ,akeh sampah saben dina ,solusine bisa ngatasi masalah kita kanthi sampurna .Mesthi ,Aku bakal ngenalake kanca-kancaku .

Arief Kresna

Pabrik plywood Jawa Timur

Pelanggan-Testimoni-03

Aku duwe kesempatan kanggo ngunjungi pabrik ,lan kesengsem karo ukuran lan standar kontrol kualitas dhuwur ,kabeh dadi apik sawise rong taun mlaku kajaba sawetara spare parts ,I will set a new pellet line with them .

Jaini Hoang

Perusahaan mebel di Surabaya

Pelanggan-Testimoni-02

Nganti saiki ,project wis mlaku kanggo 3 wulan ,paling penting ,yaiku layanan sawise-sales ,kang ndadekake aku ora kuwatir kanggo nerusake

Quoc Thinh

Pabrik produksi papan partikel ing Haoni

Pelanggan-Testimoni-01

Ora ana sing kudu kuwatir yen sampeyan kerjo bareng karo dheweke ,bakal ngatasi kabeh masalah kanggo produksi pelet !!!

Stanislav

Pabrik produksi panel kayu ing Moskow

CE-sertifikat-diwenehake

Sertifikat CE Diwenehake

Sertifikat ISO 9001

Sertifikat ISO 9001

Sertifikat sing misuwur ing China

China Reputated Certificate

BLOG | 6-20-2021

Iki minangka pandhuan tuku lengkap babagan chippers drum. Ing pandhuan tuku iki, sampeyan bakal nemokake kabeh sing perlu kanggo ngerti bab chippers drum.

BLOG | 5-20-2021

Dina iki, kita bakal nuduhake sampeyan 10 alasan utama kanggo masalah kasebut ing mesin pelet biomas, muga-muga iki bisa mbantu sampeyan.

BLOG | 1-20-2021

Iki minangka laporan lengkap pelet kayu pasar Indonesia ing 2021

Carane Kayu Pelet Digawe?

Pelet kayu digawe saka macem-macem sampah kayu, kaya log kayu, pang-pang kayu, serbuk gergaji kayu, limbah mebel tunggul kayu lsp. Kanggo nggawe pelet kayu, sampeyan kudu ngolah kabeh produk kayu dadi serbuk gergaji dhisik kanthi crusher lan hammer mill, yen gergajimu teles(luwih saka 15% isi kelembapan), sampeyan kudu dryer kanggo mbusak Kelembapan. Sawise sampeyan siap sawdust, sampeyan butuh mesin pelet kanggo ngolah serbuk gergaji dadi pelet kayu. Ora perlu nambah adesif utawa binder.

Pelet kayu lestari, dianyari, lan bahan bakar padat sing terjangkau, digawe saka sawdust, kripik kayu, cukur kayu, lan limbah industri. Mulane, pelet kayu sing dikarepake ing saindenging jagad. Yen sampeyan pengin kapitalisasi ing panjaluk iki, sampeyan bisa nandur modal ing mesin pelet lan miwiti nggawe pelet.

Pandhuan Langkah-langkah kanggo Nggawe Pelet Kayu

Pelet kayu duwe sawetara kegunaan, saka dadi panas ngarep kanggo panas kompor lan tungku. Kajaba iku, padha duwe macem-macem aplikasi industri uga. Contone, perusahaan digunakake ing boiler industri tinimbang gas alam utawa batu bara.

Wiwit pelet kayu nduweni nilai panas sing dhuwur, bisnis digunakake minangka bahan bakar kanggo produksi gasifikasi lan daya termal.

Ayo ndeleng carane pelet kayu digawe.

Langkah 1: Pilihan saka Mesin Pelet

Kaping pisanan, sampeyan kudu duwe kualitas dhuwur mesin pelet.

Nalika arep tuku pabrik pelet, ana rong pilihan: Ring Die Mesin Pelet lan Flat Die Pabrik Pelet.

Flat Die Pellet Machine iku entheng, compact-size wood pellet making machine used for home use. Nggunakake mesin iki, sampeyan bisa nggawe pelet ing jumlah cilik. Kosok baline, Ring Die Pellet Machine minangka mesin komersial sing ngidini sampeyan nggawe pelet kayu kanthi jumlah akeh. Loro pabrik pelet iki duwe sawetara variasi. Nanging, siji prabédan utami punika cara feed bahan baku.

Mesin pelet ring die nduweni pakan kurva liwat feed kompresi rolling. Nalika mesin diet Flat gumantung ing bobot feed. Amarga bobote, bahan mentahan lumebu menyang kamar mencet vertikal.

Loro-lorone mesin duwe kaluwihan. Yen sampeyan pengin kaluwihan loro ing siji, nandur modal ing Pabrik pelet kayu Taichang. Sawise kabeh, iku nggabungke keuntungan saka loro pabrik.

Kajaba saka mesin pelet kayu, sampeyan kudu peralatan ing ngisor iki kanggo nyiyapake baris pelet lengkap.

Tukang Drum

Minangka jeneng tabet, mesin iki mbantu sampeyan ngolah bahan mentah sing digunakake kanggo nggawe pelet. Sampeyan bisa nggunakake chipper kayu kanggo ngowahi cabang wit gedhe dadi chip kayu cilik.

Senajan macem-macem chippers drum kasedhiya ing pasar, chipper drum becik kanggo pelletization, utamané yen sampeyan duwe log kayu ukuran cilik.

Pengering Rotary

Mesin pengering rotary nyilikake isi kelembapan bahan mentah kanthi nggunakake gas sing digawe panas. Sampeyan uga bisa nggunakake pengering lampu kilat kanggo ngilangi kelembapan permukaan.

Hammer Mill

Hammer mill minangka mesin pemecah kayu sing ngidini sampeyan nyedhiyakake bahan mentah kanthi ukuran sing sampurna. Palu kayu omah lan komersial kasedhiya ing pasar.

Langkah 2: Persiapan Bahan Baku

Sawise sampeyan wis mutusaké ing mesin, nyiapake bahan mentah. Gumantung ing kasedhiyan, sampeyan bisa nggunakake slabs kayu, log kayu, serbuk gergaji, kripik kayu, lan malah sampah potong. Preduli saka bahan mentah sing sampeyan pilih, kudu duwe ukuran ing ngisor 5 mm ing diameteripun.

Yen sampeyan duwe log kayu ukuran gedhe, nggunakake chipper kayu kanggo nyuda ukuran dhisikan. Cut kabeh cabang kanggo nggawe chip kayu cilik. Yen sampeyan duwe shavings kayu utawa sawdust, ora tindakake proses iki.

Langkah 3: Pengeringan Bahan Baku

Iki minangka salah sawijining langkah penting ing pandhuan iki – Carane Kayu Pelet Digawe? Sampeyan bisa nggunakake pengering rotary kanggo tujuan iki. Bahan mentah kanggo pelet kayu kudu ora garing banget utawa lembab. luwih becik, isi Kelembapan kudu antarane 10 kanggo 18% kanggo pelet kayu. Priksa manawa ora ana banyu sing berlebihan ing bahan mentah. Eling, Kelembapan sing ekstrem ing pelet bisa nyebabake asap nalika ngobong pelet.

Langkah 4: Penyaringan Bahan Non Kayu

Ing langkah iki, sampeyan misahake kabeh barang manca saka bahan mentah sampeyan. Bisa uga logam, watu, lan rereged liyane. Sampeyan bisa nggunakake layar lan magnet kanggo tujuan iki. Aja lali manawa obyek kasebut bisa ngrusak mesin pelet lan garis pelet.

Langkah 5: Penggilingan Bahan Baku

Sawise sampeyan yakin bahan mentah sampeyan ora ngemot obyek, miwiti karo proses grinding. Gunakake gilingan palu kayu kanggo iku. Mesin kasebut kalebu palu ayunan gratis sing dipasang ing poros puteran. Bakal nggiling kayu sing atos lan garing lan dadi bubuk. Kajaba iki, proses bakal nyampur bahan mentahan.

Langkah 6: Peletisasi Bahan Baku

Iki minangka proses nyata kanggo nggawe pelet saka bahan mentah. Gumantung ing jinis mesin sing sampeyan pilih, proses bisa uga rada beda-beda. Nanging, prosedur dhasar punika standar.

Sadurunge nerusake prosedur, preheat Panjenengan mesin pelet. Suhu kudu tekan 170 nganti 190 derajat Fahrenheit.

Put your raw material in the feeder of your pellet mill. Njupuk jumlah cilik saka bahan mentah ing wiwitan kanggo nyegah kemacetan. Salajengipun, bakal mbantu sampeyan nemtokake manawa kualitas lan wujud pelet kaya sing dibutuhake.

Bahan mentah bakal tekan die lan roller ngliwati feeder. Baja die lan rollers bakal ngompres materi lan ngliwati bolongan die kanggo ngasilake pelet sing bentuke apik..

Mesin Pelet Taichang nduweni kaluwihan saka pabrik ring die horisontal lan pabrik pelet die datar. Salajengipun, mesin fitur sistem lubricating dibangun ing kanggo mesthekake proses gesekan-free.

Langkah 7: Cooling saka Pelet

Minangka pelet metu saka pabrik pelet, lagi panas. Sampeyan bisa uga sok dong mirsani sing padha discharging sawetara Kelembapan. Ayo padha kelangan ing udhara mbukak kanggo 24 jam sadurunge digunakake.

If you are into the commercial pellet making business, nggunakake mesin adhem pelet profesional. Aja mbukak pelet nganti suhu wis bali menyang normal.

Langkah 8: Panyimpenan Pelet Kayu

Nalika pelet kayu sampeyan garing, simpen kanthi teliti kanthi nggunakake mesin pengepakan tas utawa mesin pengepakan tas jumbo. Simpen pelet kayu ing papan sing garing lan adhem. Priksa manawa ana ventilasi sing apik lan ora ana sinar srengenge langsung ing toko.

Dadi iki carane pelet kayu digawe. Yen sampeyan duwe pitakon utawa pitakon babagan mesin pelet, hubungi kita.

Nggolek Solusi Marem Kanggo Nggawe Pelet?

Ngomong karo Pakar