Kawasan Industri Xusheng,Zhangqiu,Jinan,Provinsi Shandong,Cina,250200

+86-531-83712005

Hubungi Kita kanggo Ndhukung Proyek Pelet Panjenengan

Kita sengit spam, lan kita ngormati privasi panjenengan.
Inquiry bakal dikirim menyang tim sales kita, kita bakal reply sampeyan karo 12 jam.

Mesin Taichang

ringkesan pabrik (3)

Produsen lan Supplier Mesin Pelet Profesional ing China 20 taun’ pengalaman ing industri produksi pelet mbisakake kita kanggo kurban solusi marem. Hubungi kita lan supaya ahli ndhukung sampeyan.