Hammer mills - manufacturer & supplier in China

Sertifikat ISO 9001
  • Kapasitas sing luwih dhuwur lan biaya bagean nyandhang kurang
  • Wide sawetara kesesuaian aplikasi
  • Kinerja stabil lan operasi sing gampang

Hammer Mill - Pandhuan pamula

diagram palu

Apa sampeyan nggoleki pabrik palu sing didol? Apa sampeyan kasengsem ing pabrik palu biomassa, gilingan palu kanggo pelet kayu, gilingan palu cilik, gilingan palu gandum, utawa malah gilingan palu mini, sampeyan bakal nemokake manawa ana macem-macem produk (lan pabrikan palu) metu ana kanggo sampeyan milih saka. Dadi carane sampeyan nemokake sing paling apik? Ngerti persis cara kerja palu minangka cara sing paling apik kanggo ngerteni kepiye mesin hammer mill bisa mbantu bisnis sampeyan..

Mangkono uga pabrik palu – lan apa sing kudu goleki nalika blanja kanggo crusher gilingan palu?

Mangkene sampeyan kudu ngerti.

Apa iku Hammer Mill?

Pabrik palu minangka mesin, utawa gilingan, sing siji-sijine tujuane yaiku kanggo ngremukake utawa ngethok potongan-potongan materi sing penting dadi potongan-potongan sing luwih cilik. Minangka jeneng kasebut, bagean apa inti sawijining Pethel sethitik! Prinsip hammer mill dhasar yaiku pukulan bola-bali saka palu cilik mbantu ngolah bahan kayata kayu utawa bagian tanduran serat dadi potongan sing luwih cilik..

Pabrik palu bisa digunakake ing pirang-pirang industri, kalebu ing sawmills, ing ngendi asahan lan kayu kethokan bisa diowahi dadi pelet kayu utawa mulsa, kanggo panggilingan gandum, nggawe jus woh utawa pulp fluff defiberizing, ing produksi tanduran etanol, nyuwek kertas, taman abon, lan sampah pekarangan, ngremuk watu, lan malah ing manajemen sampah lan ngrusak mobil bekas.

Pabrik palu pancen macem-macem, mesin efektif sing perlu kanggo kabeh jinis industri. Kita bakal nyilem jero babagan cara kerja mesin kasebut sabanjure!

Prinsip Kerja Hammer Mill (Diagram, Desain)

Apa iku gilingan palu kayu utawa gilingan gilingan palu pakan ternak, kabeh pabrik palu bisa ing cara utami padha. Paling bagean hammer mill (layar hammer mill, palu palu, palu palu, lan liya-liyane) padha antarane mesin – iku ukuran lan aplikasi saka bagean gilingan Pethel iki bakal beda-beda.

Mangkene prinsip dhasar palu kanggo mbantu sampeyan ngerti pitakonan kasebut – cara kerja palu? 

Iku ora rumit kaya koyone. Mesin palu biasane duwe limang bagean inti, saben kang bakal beda-beda ing kerumitan sing. Jumlah unsur ing gilingan palu uga bisa beda-beda – iki gumantung ing kerumitan desain mesin.

Saben bagean penting, nanging, ing prinsip kerja pabrik palu sakabèhé lan desain pabrik palu.

Desain Hammer Mill dhasar

Komponen pisanan sing kudu dingerteni ing gilingan palu yaiku mekanisme pakan. Iki carane partikel mlebu kamar crushing. Gumantung carane gilingan palu dirancang, bisa nggunakake gravitasi utawa sistem dipakani sing metered.

Sistem meter paling umum ing industri sing keseragaman bahan kudu konsisten. Sistem feed gravitasi mung gumantung ing gaya gravitasi, supaya materi bisa uga ora mlebu minangka seragam saka fashion (utawa metu kanthi cara sing seragam).

A pabrik palu uga bakal duwe kothak kontrol sing ngidini operator kanggo nguripake utawa mateni mesin. Bisa uga ngidini dheweke ngontrol kacepetan motor kanggo sistem pakan. Sawetara pabrik palu sing luwih maju uga dilengkapi panel tampilan, supaya sampeyan bisa njaga mripat ing kabeh macem-macem pangolahan mesin.

Sabanjure, bagean paling penting saka gilingan palu – palu utawa piso crusher. Piso utawa palu individu iki muter kanthi cepet – biasane ing kecepatan saka ngendi wae 2,500 kanggo luwih saka 60,000 RPM!

Piso utawa palu iki biasane dipasang ing poros horisontal. Padha bisa muter clockwise utawa counterclockwise gumantung arah rotasi rotor.

Rotor minangka poros puteran sing digandhengake karo motor listrik. Piranti crushing dhewe bisa ditempelake ing mesin utawa sabuk-driven, gumantung saka desain mesin sampeyan.

Sabuk iki dimaksudake kanggo nglindhungi sistem saka kejut.

Akhire, gilingan Pethel uga wis pesawat saka layar. Ukuran partikel sing sampeyan entuk sawise ngolah bahan liwat gilingan palu bakal gumantung banget marang variasi layar.

Pabrik palu bisa duwe luwih saka rolas layar sing beda, kabeh sing biasane disusun ing urutan tartamtu ing kamar crushing. Padha kurban ramalan nganti 200! 

Carane Hammer Mills Work

maneh, persis carane gilingan Pethel dianggo bakal beda-beda gumantung ing industri. Punika dhasar.

dhisik, operator bakal introduce materi liwat hopper ing. Bahan-bahan kasebut kudu dipotong kanthi ukuran sing pas lan nduweni sifat fisik sing pas miturut jinis lan desain mesin kasebut. Sawise padha dilebokake ing hopper, bakal dipindhah menyang kamar crushing (maneh, iki bisa ditindakake kanthi gravitasi utawa kanthi sistem meter).

Sawise bahan ing kamar crushing, palu utawa piso bakal kenek materi kaping pirang-pirang. Iki pindhah kanthi kecepatan sing dhuwur banget kanggo nyuda bahan kanthi ukuran sing pas kanthi cepet.

Mung bahan sing diametere cocog karo ukuran layar sing bakal dilewati – yen padha ora, palu bakal kenek maneh lan maneh nganti padha ukuran tengen lan banjur bisa liwat.

Bahan-bahan ing kamar hammer mill yaiku, ing pangertèn iki, Sejatine suda mudhun kanggo ukuran dening kombinasi bola-bali impact karo lading, palu, lan ing jero tembok kamar panggilingan. Tabrakan antarane partikel uga bisa mbantu nyuda ukuran ing proses pas wektune.

Iki minangka proses mekanik dhasar sing gampang dingerteni. Operator kudu supaya ora mbukak lawang kanggo kamar crushing nalika mesin makaryakke, utawa bisa mimpin kanggo asil cantik mbebayani.

Sawise materi wis diproses ing kamar, bakal metu saka kamar panggilingan liwat layar perforated. Iki uga kadhangkala diarani minangka gerbang bar. Partikel sing luwih cilik bakal dilewati nalika materi sing luwih kasar tetep ana ing bagean kasebut “diolah maneh.”

Materi kasebut banjur bisa dikemas dadi mesin ngisi kapsul kapsul (soko asring rampung ing industri pharmaceutical) utawa pindhah menyang tahap sabanjure ing proses kasebut (yen sampeyan lagi nggarap jalur produksi pelet kayu, contone).

Akeh faktor nemtokake maling uniting lan output saka gilingan palu, kalebu konfigurasi lading utawa palu, ukuran layar, lan kacepetan poros. Kanggo ukuran partikel finish luwih olahan, operator kudu nimbang nggunakake ukuran layar cilik lan lading crushing tambahan utawa palu (utawa luwih gedhe). Kacepetan rotor sing luwih cepet bisa mbantu, jam wektu kerja kanthi ora perlu mandheg lan nindakake pangopènan.

Isih nggoleki klarifikasi? Mangkene diagram gilingan palu migunani sing nuduhake langkah-langkah dhasar lan komponen mesin kasebut minangka bagean saka pabrik pelet biomas sing luwih gedhe.. maneh, palu pabrik bakal beda-beda gumantung ing jinis mesin, nanging iki kudu menehi gambaran dhasar.

diagram palu

Pira regane Hammer Mill?

Tuku gilingan palu minangka pilihan cerdas kanggo bisnis sampeyan. Nanging, rega hammer mill rata-rata bakal beda-beda gumantung saka variabel kaya ukuran mesin, output Panjenengan dimaksudaké, jinis bahan mentah sing arep diproses, lan fitur liyane.

luwih anyar, mesin komersial-ukuran bakal, mesthi, biaya luwih saka versi mini dirancang kanggo nggunakake ngarep. Mesin komersial bisa biaya nganti $26,000 utawa luwih, mumpung murah, Pabrik palu mini sing digunakake ing peternakan sing dirancang kanggo omah-omah bisa regane kurang saka $100.

Aja dumunung kanggo mesin Cut-tingkat adhedhasar rega piyambak. Apa sawetara blanja comparison kanggo mesthekake gilingan palu sing sampeyan tuku iku regane apik kanggo dhuwit – preduli saka pinten sampeyan arep kanggo nglampahi.

Carane Akeh Jinis Hammer Mill?

Ana sawetara jinis utama palu pabrik metu ana. Sampeyan bisa uga krungu wong-wong mau diarani minangka penghancur gilingan palu utawa gilingan gilingan palu.

Padha bisa digolongake kanthi bebas “munggah mlaku” lan “mudhun mlaku” pabrik. Pabrik sing mlaku bakal nggunakake layar berlubang kanggo ngolah bahan sing rumit utawa alus. Bisa uga nggunakake bar grate tinimbang layar. Jinis lan ukuran materi sing kudu dikurangi bakal nemtokake cara rotor dibangun. Iki bisa diatur adhedhasar nyandhang lan luh.

Gilingan palu sing mlaku mudhun dirancang khusus kanggo bahan serat. Nduwe konsentrasi aksi shearing sing luwih dhuwur.

Malah luwih saka iku, sampeyan bisa nggolongake pabrik palu minangka bisa dibalèkaké utawa ora bisa dibalèkaké. Kapabilitas mecah lan format kerja saka mesin kasebut padha, nanging konstruksi rada beda.

Contone, hammermill gandum cilik iku mesin cilik sing bisa dilakokno ing saiki kluwarga, nalika pabrik palu sing luwih gedhe digunakake ing pabrik mobil mbutuhake motor diesel utawa listrik.

 Malah ana pabrik palu tanpa layar sing nggunakake aliran udara tinimbang layar kanggo misahake partikel gedhe saka sing luwih cilik. Teknologi sing luwih anyar iki tegese luwih dipercaya – lan uga luwih efisien lan luwih murah kanggo mbukak – tinimbang hammermill tradisional.

Ana puluhan – yen ora atusan – macem-macem jinis palu pabrik metu ana. Nemokake sing pas kanggo bisnis sampeyan bakal gumantung banget marang tujuan pungkasan lan panggunaan sing dituju. Nanging, kabeh palu pabrik, apa pabrik palu feed utawa gilingan palu kayu, luwih utawa kurang padha ing carane padha dibangun lan carane padha operate.

Apa Apa Hammer Mill Apa?

Pabrik palu minangka mesin presisi dhuwur sing bisa nggiling granula padhet lan atos dadi potongan seragam kanggo diproses ing mesin liyane mengko.. Pabrik palu sing cocog bakal menehi tingkat penggilingan sing konsisten, operasi tanpa swara, lan minimal panas build-up.

Pabrik palu bisa disesuaikan kanggo nyukupi kabutuhan unik lan jinis produk sing dikarepake. Contone, sawetara sing dirancang kanggo nggunakake ing industri pharmaceutical, nalika liyane bisa shred, pulverize, utawa ngremuk bahan panganan kaya jagung lan sorghum kanggo produksi pakan ternak.

Apa Kaluwihan lan Kaluwihan Hammer Mill?

Pabrik palu dianggep minangka jinis penggilingan sing paling tuwa lan paling efektif. Nalika ana jinis pabrik grinding liyane, sampeyan bisa nggunakake, palu pabrik iku, dening lan gedhe, dianggep paling mupangati.

Pabrik palu nawakake sawetara kaluwihan. Dheweke nawakake macem-macem distribusi ukuran lan bisa ngurutake partikel saka macem-macem ukuran. Dheweke bisa ngasilake ruang lingkup partikel tartamtu tanpa kudu nambah sistem crushing sirkuit tertutup. Dheweke duwe rasio pengurangan lan kapasitas sing dhuwur lan syarat energi sing cukup – padha ora bakal nyedhot sistem garing!

Padha bisa nggiling akeh jinis bahan, kalebu sing rapuh lan sing luwih angel. Pabrik palu ora njupuk akeh papan, iku gampang kanggo njaga, lan operate.

Nanging, padha bisa disadvantageous amarga padha ora cocok kanggo abrasive, ketan, utawa komponen plastik. Generasi panas banget banget sing bisa ngrusak bahan sing nduweni tingkat leleh sing sithik. Pabrik palu sok-sok keselak lan dadi macet, jam wektu kerja kanthi ora perlu mandheg lan nindakake pangopènan, utamané yen tingkat feed ora cukup kontrol.

Materi manca kayata logam utawa watu bisa nemokake dalan menyang mesin lan ngrusak utawa macet layar, jam wektu kerja kanthi ora perlu mandheg lan nindakake pangopènan, tegese ana tingkat perawatan tambahan sing kudu ditindakake kanggo mesthekake yen mesin kasebut bisa digunakake kanthi efektif.

Cara Milih Pabrik Hammer paling apik kanggo Produksi Pelet? 

Ana sawetara variabel sing sampeyan pengin nimbang nalika tuku pabrik palu kanggo produksi pelet. dhisik, priksa manawa iki dimaksudake khusus kanggo ngolah bahan sing bakal digunakake kanggo produksi pelet.

Nalika sampeyan bisa nggunakake paling pabrik palu kanggo maksud iki, sawetara dirancang kanggo aplikasi liyane (kaya ngrusak mobil) lan, mulane, ora bakal cocok.

Petungan Kapasitas Hammer Mill

Kapasitas mesin sampeyan minangka salah sawijining variabel sing paling penting. Pandhuan lan papan jeneng ing piranti sampeyan kudu menehi katrangan babagan kapasitas sing dirating miturut kahanan standar.

Pilih siji sing nduweni kapasitas produksi sing luwih dhuwur tinimbang sing dikarepake – mrono, yen sampeyan nandhang sangsara saka nyandhang ing mesin sing nimbulaké produksi kanggo njupuk daptar acara, lan sampeyan isih bisa tetep munggah lan mlaku.

Yen sampeyan duwe masalah kanggo nemtokake kapasitas pabrik palu sampeyan, ngerti sing biasane cocog karo bobot daya lan dimensi. Sing luwih gedhe gilingan palu, umume, sing luwih dhuwur kapasitas bakal duwe.

Punika bagan prasaja kanggo ngilangi petungan kasebut kanggo sampeyan:

Kapasitas(T/H)

Wis kothak transmisi kekuatan dhuwur lan ngijini sampeyan kanggo vertikal feed mesin tengen ing panggonan(Wis kothak transmisi kekuatan dhuwur lan ngijini sampeyan kanggo vertikal feed mesin tengen ing panggonan)

Bobot (Kg)

ukuran (mm)

1-3

22

860

1310× 800 × 1070

2-4

37

1350

1380×800×1010

3-6

55

1520

1900× 800 × 1100

5-8

90

1830

2100×1700×1500

3-10

160

2300

2100×1000×1100

 Jinis Bahan

Apa jenis bahan mentah sing arep diproses nganggo gilingan palu? Yen sampeyan pengin ngremuk pakan gandum dadi pelet kanggo ternak, sampeyan kudu milih siji karo hopper feed ing ndhuwur. Kanggo bahan bran utawa gandum, milih gilingan disk. Kanggo bahan hard, milih gilingan non-sieve, lan kanggo feed campuran karo ukuran partikel cilik lan luwes, pilih siji karo gilingan non-sieve khusus.

Wis kothak transmisi kekuatan dhuwur lan ngijini sampeyan kanggo vertikal feed mesin tengen ing panggonan

Kekuwatan gilingan palu sampeyan bakal beda-beda gumantung saka jinis materi sing diproses. Contone, sorghum mbutuhake kekuwatan kaping pindho tinimbang jagung. Ukuran bolong layar sing beda-beda uga bisa nyebabake beban.

Sampeyan uga kudu nimbang konsumsi daya saliyane output. Ing sawetara bagéan donya, pamaréntah wis peraturan ing Panggonan bab efisiensi energi saka mesin tartamtu. Dianggep iki nalika sampeyan lagi blanja.

Mekanisme Discharge

Carane bahan mentah dibuwang saka mesin? Biasane, iki dumadi ing transportasi mechanical suction tekanan negatif, utawa mekanisme bobot dhewe, kanthi bobot awak sing paling umum.

Cara Ngoperasikake Hammer Mill kanggo Pamula?

Apa sampeyan anyar ing jagad palu? Begjanipun, operasi hammer mill relatif gampang kanggo nindakake.

dhisik, sampeyan bakal nggawe manawa kabeh bagean wis maintained lan ing urutan kerja apik. Pasang APD sampeyan (kaca tingal, sarung tangan, lsp.). Daya ing mesin karo on / off ngalih ing kothak kontrol. Sampeyan uga bisa ngontrol macem-macem fitur ing kene, kaya kacepetan motor utawa sistem pakan.

Sampeyan banjur bakal Feed materi menyang gilingan palu. Drum baja kanthi poros utawa drum puteran vertikal utawa horisontal bakal dipasang palu. Palu bisa ngayun kanthi rotor muter kanthi kacepetan dhuwur ing jero drum, jam wektu kerja kanthi ora perlu mandheg lan nindakake pangopènan. Nalika sampeyan Feed materi menyang feed hopper, bakal kena pengaruh palu iki sadurunge dicincang lan diusir.

Iki diusir liwat layar ukuran tartamtu. Sampeyan banjur bisa ngumpulake materi lan pindhah menyang langkah sabanjure ing proses produksi pelet.

Carane Njaga Hammer Mill?

Pangopènan minangka unsur penting kanggo njaga pabrik palu sampeyan produktif lan bisa digunakake kanthi suwe ing mangsa ngarep.

Tanpa njaga gilingan palu, bundhas utawa degradasi saka mesin sing loro Highly kemungkinan. Iki minangka salah sawijining alesan kenapa perusahaan asuransi sok-sok ragu-ragu kanggo ngasuransiake bisnis kanthi pabrik palu ing situs!

Para elit, nanging, punika palu pabrik ing lan piyambak ora mbebayani ing slightest. Mung nalika pabrik palu ora dijaga kanthi bener, operator lan pemilik bisnis bakal ngalami masalah.

Ana macem-macem pertimbangan sing kudu ditindakake nalika njaga gilingan palu. Kanggo siji, sampeyan kudu nggawe manawa wis lubricated mlaku. Pabrikan bakal menehi rekomendasi paling apik kanggo jinis pelumasan sing cocog kanggo mesin sampeyan. Dheweke uga bakal menehi pitutur marang kowe kapan kudu dilumuri lan nalika bantalan kudu dilumasi lan diatur..

Sanajan kapasitas output beda-beda lan bisa uga ora cocog karo bisnis sampeyan, jadwal iki bisa beda-beda dicokot – nanging sampeyan kudu tau nglirwakake pangopènan penting. Lubrication otomatis minangka fitur ing sawetara pabrik palu, nanging isih penting kanggo mriksa maneh kanggo mesthekake yen fitur-fitur kasebut bisa digunakake kanthi efektif.

Sampeyan uga kudu mriksa aliran udara menyang mesin kanthi rutin. Yen aliran udara ora cukup, kacepetan mesin bakal kena pengaruh, lan materi bisa macet ing layar lan beater piranti, jam wektu kerja kanthi ora perlu mandheg lan nindakake pangopènan.

Carane Tuku Mill Hammer Terjangkau?

Nemokake pabrik palu sing terjangkau bisa dadi angel. Sampeyan ora pengin njaluk mesin potong-tingkat sing ora bakal nindakake proyek èfèktif – nanging kepiye sampeyan ngerti yen sampeyan mbuwang akeh banget (utawa sithik banget) ing mesin sampeyan?

Ana sawetara cara sampeyan bisa nggawe manawa sampeyan entuk nilai sing apik.

Kanggo siji, priksa manawa mesin nduweni kemampuan kanggo nggarap bahan mentah kabeh isi kelembapan. Isi kelembapan bisa nambah viskositas bahan mentah, nyuda fluiditas lan nyuda efisiensi produksi lan kecepatan output sakabèhé.

Sampeyan uga kudu nggoleki carane produktif mesin sampeyan. Mangga madosi mesin karo diameteripun kamar crushing cukup. Ukuran kamar crushing kudu bisa adaptasi karo macem-macem bahan mentah, lan ukuran sieve bolong utawa gilingan Pethel Panjenengan ora Nilai gedhe kanggo dhuwit.

Nalika nimbang keterjangkauan mesin sampeyan, Penting kanggo nimbang ora mung rega stiker nalika sampeyan tuku, nanging uga carane gampang gilingan palu kanggo njaga lan operate.. Yen sampeyan kudu nandur modal ewu dolar kanggo pangopènan rutin lan program latihan sing larang regane kanggo operator sampeyan, iku ora bakal dadi nilai sakabèhé gedhe kanggo dhuwit.

Dadi, nalika sampeyan bisa nggunakake kurang dhuwit nalika pisanan tuku mesin, sampeyan mbuwang iku mengko.

Akhire, nimbang kacepetan spindle. Sing luwih dhuwur kacepetan spindle, mesin sampeyan bakal luwih produktif. Sawise tekan nilai winates, efisiensi sampeyan bakal mudhun – nggawe mesin ora minangka gedhe saka Nilai kanggo dhuwit.

Taichang Hammer Mill Machine Introduction

Apa sampeyan ngolah biomas, kaya kedhele lan suket, batang jagung, cukur kayu, utawa prakara anorganik kaya papan umpluk PVC, mesin nggawe pelet kayu, utawa bahan liyane, pabrik Pethel Taichang punika mesin Versatile sing bisa bantuan njupuk produksi kanggo tingkat sabanjuré.

Minangka sampeyan mbokmenawa wis ngerti, umume pabrik pelet mbutuhake bahan mentah dadi bubuk kanthi diameter ora luwih saka limang milimeter. Bahan mentah iki ora teka kaya dosa alam! Mulane, crushing wong mudhun iku penting.

Yen sampeyan nggoleki operasi sing lancar, mesin dhuwur-kapasitas, sampeyan bakal nemokake kabeh iku (lan liyane!) ing mesin gilingan palu Taichang. Bisa digunakake ing operasi kabeh jinis, kalebu ing pabrik pelet kayu, jalur produksi feed, pabrik pupuk organik, lan liyane.

Taichang Hammer Mill Fitur

Apa sampeyan isih blanja kanggo gilingan palu sing paling apik? Coba akeh fitur pabrik palu Taichang nalika sampeyan nindakake.

1. serba guna: Mesin sing maneka warna lan serba guna iki bisa nangani bahan biomas saka kabeh jinis lan ukuran, kalebu gagang palawija, kripik kayu, pang-pang wit, batok klapa, lan liyane. Iku bakal tlatah kabeh mau mudhun menyang wêdakakêna witjaksono utawa kurang saka telung kanggo limang millimeters. Sing ukuran sampurna kanggo nggawe pelet lan malah briquettes! Malah bisa nangani bahan non-organik kaya karet, papan umpluk, PVC, lan liyane. Bisa digunakake kanggo ngolah limbah pertanian utawa kehutanan, ing jamu Cina, ing pabrik kimia, mesin nggawe pelet kayu.

2. Gampang kanggo Njaga: Gilingan palu iki nduweni akeh fitur sing ndadekake gampang dijaga. Wis struktur cooling banyu kadhemen revolusioner. Iki mbantu nolak karusakan kanggo suku cadang ing mesin sing asring disebabake gesekan. Uga nduweni drive operasi loro-motor unik, ngidini kapasitas sing luwih dhuwur lan operasi sing luwih lancar tanpa kuwatir babagan nyandhang lan luh.

3. Mesin Presisi Dhuwur: Komponen tliti dhuwur saka pabrik palu Tachang tegese mesin iki bakal tahan luwih suwe lan nduweni kinerja sing luwih dhuwur tinimbang saingan.. Wis sistem CNC-engineered sing bantuan mesin tetep awet. Saben bagean digawe kanthi cara iki, saka screener kanggo palu lan spare parts.

4. Ramah lingkungan: Mesin iki dilengkapi kabeh jinis fitur sing nggawe luwih aman kanggo lingkungan. Contone, wis motor certified lan qualified karo coil tembaga nglukis kanggo stabilitas luwih lan proses permukaané. Minangka biomassa palu crusher, bisa digunakake karo kipas angin lan siklon supaya wêdakakêna ulig bakal metu saka ngisor lan luwih gampang kanggo ngumpulake. Sing kurang lebu menyang udhara lan nggawe kekacoan ing lingkungan kerja sampeyan.

5. Pisau Luwih Kandel: Digawe saka baja H13, lading ing gilingan Pethel iki duwe teknologi perawatan abrasion-tahan khusus. Iku harder lan nolak nyandhang, tegese bisa motong kayu lan duwe wektu luwih suwe sadurunge kudu dilayani. Bahan kasebut digawe nganggo welding titik tungsten karbida lan luwih kenthel, jam wektu kerja kanthi ora perlu mandheg lan nindakake pangopènan, ngidini wektu kerja lan kinerja sing luwih apik.

6. Cepet Motong Rate: Pungkasan nanging paling ora, materi wis glathi sing Cut lan proses materi akeh luwih cepet saka liyane. Migunakake aliran udara kanthi kacepetan dhuwur lan arah pemotongan pisau sing dibalik lan rotasi supaya mesin bisa diremuk kanthi tingkat dobel normal..

Parameter Pabrik Pethel Taichang

Wis kothak transmisi kekuatan dhuwur lan ngijini sampeyan kanggo vertikal feed mesin tengen ing panggonanKapasitas(T/H)Wis kothak transmisi kekuatan dhuwur lan ngijini sampeyan kanggo vertikal feed mesin tengen ing panggonan(Wis kothak transmisi kekuatan dhuwur lan ngijini sampeyan kanggo vertikal feed mesin tengen ing panggonan)Bobot (Kg)ukuran (mm)palu qty(potongan)Cathetan
TCGX65X271-2228601310× 800 × 107024Φ4, bisa diatur
TCGX65X552-43713501380×800×101048Φ4, bisa diatur
TCGX65×753-65515201900× 800 × 110072Φ4, bisa diatur
TCGX65 * 1005-89018302100×1700×150072Φ4, bisa diatur
TCGX130 * 553-1016023002100×1000×1100160Φ4, bisa diatur

Ngomong karo Pakar