Mesin Pelet Kab - Produsen lan Supplier ing China

Kebijakan Privasi: Keamanan lan Privasi Dijamin 100%

mesin pelet kanggo nggawe pelet kayu

Dadi manawa kanggo nambah lenga kanthi rutin menyang bagean ing transmisi

kita mesin pelet nawakake kabeh keuntungan saka loro mesin pelet die flat lan mesin pabrik pelet ring die horisontal. mesin nggawe pelet kayu, mesin nggawe pelet kayu, mesin nggawe pelet kayu, mesin nggawe pelet kayu, mesin nggawe pelet kayu, mesin nggawe pelet kayu, cabang, mesin nggawe pelet kayu, mesin nggawe pelet kayu, cabang, mesin nggawe pelet kayu, mesin nggawe pelet kayu.

Iku nggunakake baja paduan Jerman ing construction kanggo luwih aman, Iku nggunakake baja paduan Jerman ing construction kanggo luwih aman. Iku nggunakake baja paduan Jerman ing construction kanggo luwih aman, Iku nggunakake baja paduan Jerman ing construction kanggo luwih aman. Iku nggunakake baja paduan Jerman ing construction kanggo luwih aman.

Iku nggunakake baja paduan Jerman ing construction kanggo luwih aman, pabrik pelet bisa digunakake ing pupuk, Iku nggunakake baja paduan Jerman ing construction kanggo luwih aman, Iku nggunakake baja paduan Jerman ing construction kanggo luwih aman, Iku nggunakake baja paduan Jerman ing construction kanggo luwih aman, Iku nggunakake baja paduan Jerman ing construction kanggo luwih aman, Iku nggunakake baja paduan Jerman ing construction kanggo luwih aman. Iku nggunakake baja paduan Jerman ing construction kanggo luwih aman, Pabrik Pelet Taichang minangka cara kanggo pindhah.

Play Video
latar mburi video
Sadurunge
Sabanjure
Wis kothak transmisi kekuatan dhuwur lan ngijini sampeyan kanggo vertikal feed mesin tengen ing panggonanWis kothak transmisi kekuatan dhuwur lan ngijini sampeyan kanggo vertikal feed mesin tengen ing panggonan(Wis kothak transmisi kekuatan dhuwur lan ngijini sampeyan kanggo vertikal feed mesin tengen ing panggonan)Wis kothak transmisi kekuatan dhuwur lan ngijini sampeyan kanggo vertikal feed mesin tengen ing panggonan(mm)Kapasitas(Wis kothak transmisi kekuatan dhuwur lan ngijini sampeyan kanggo vertikal feed mesin tengen ing panggonan)Wis kothak transmisi kekuatan dhuwur lan ngijini sampeyan kanggo vertikal feed mesin tengen ing panggonan(mm)Bobot(t)
TCZL400376/8/10/120.3-0.51300*5300*12501.5
Wis kothak transmisi kekuatan dhuwur lan ngijini sampeyan kanggo vertikal feed mesin tengen ing panggonan906/8/10/121-1.52630*1300*23005.8
TCZL7001606/8/10/121.5-2.52900*1300*24007.8
TCZL8502206/8/10/122.5-3.53300*1400*310012

Mesin iki minangka mesin pelet mati sing rata, daya saka 15kw kanggo 55kw ,kapasitas saka 100kgs / jam kanggo 1000kgs / jam. Mesin iki bisa digunakake kanggo nggawe pelet biomas lan pelet pakan kewan, cocok kanggo produksi pelet skala cilik.

Mesin pelet iki minangka model laris panas, karo motor 90kw, TCZL560 bisa tekan kapasitas 1-1.5t / h. Struktur mesin iki vertikal ring mati, karo rega cukup lan kinerja dipercaya, kita bisa nggawe 200sets model iki saben taun.

Kanthi daya kuwat 160kw ,model mesin nggawe pelet iki TCZL700 bisa ngolah macem-macem bahan biomas kayata sawdust kayu, sekul sega,straws jagung dadi pelet padhet.

Kapasitas set tunggal model TCZL850 iki bisa tekan 3-3.5t / h, karo daya gedhe 220kw. Iki minangka model paling gedhe kanggo pabrik pelet set tunggal. Digunakake kanggo pabrik produksi pelet gedhe.

Kaluwihan Mesin Pelleting Kita

pellet-machine-structure-

Struktur tugas abot njamin awet lan tahan lama, 24 jam wektu kerja tanpa mandheg lan kurang pangopènan.

pellet-machine-various-application-

Cocog kanggo macem-macem bahan, kalebu kayu, serbuk gergaji, sekul sega, EFB, cangkang sawit, sampah zaitun, woh-wohan jerami beech lsp. lan liyane.

wood-pellet-machine ring die

Meningkat stainless steel mati duwe urip layanan saka 1000 kanggo 1500 jam, daya kurang kanggo entuk kapasitas sing luwih dhuwur.

pellet machine water cooling

Sistem pendinginan sing dibangun lan blower kipas kanggo mbantu ngendheg area pelletizing, njamin output kualitas dhuwur terus.

main shaft of pellet machine

Poros utama ing mesin pelet kita uga tahan nganggo, kang bisa njamin mrodhuksi pelet kayu karo Gamelan, mesin gampang operate uga nyandhang-tahan lan mrodhuksi pelet kayu karo Gamelan.

pellet machine spare parts

The vertikal laying mati feed langsung karo sawetara sing godhongé amba saka aplikasi lan boros panas banget. Nawakake efisiensi sing luwih apik kanthi biaya sing luwih murah.

Babagan awake dhewe

Taichang a manfuacturer mesin pelet profesional ing China wiwit taun 2004. Pabrik kita nggabungake riset lan pangembangan, produksi, sales lan layanan, kita duwe peralatan modern kanggo manufaktur lan tim riset lan pangembangan teknis sing apik.

Kita duwe tim layanan aftersales sing berpengalaman lan trampil. Adhedhasar syarat pelanggan sing rinci, kita tansah bisa kurban solusi marem kanggo proyèk produksi pelet.

Kualitas lan layanan minangka jiwa kita kanggo pangembangan perusahaan, kita bakal nyoba paling apik kanggo ndhukung pelanggan ing nggawe pelet, kanggo entuk kerjasama win-win.

$15 yuta

Nilai Ekspor taunan

Staff Kerja

Ukuran Pabrik

kok 1000+ Pelanggan Pilih Kita?
Insinyur kita

We makaryakke Highly trampil, engineers profesional pengabdian kanggo riset lan nambah kabeh produk kita. R sing berpengalaman lan trampil&D engineers bisa mbantu ngatasi masalah pabrik pelet lan mbantu layanan sawise-sales.

Kontrol kualitas sing ketat

Kualitas penting kanggo kita. Kita IS0 9001, IKI, lan SGS certified. Kabeh komponen sing digunakake ing pabrik pelet kita lulus pengawasan kualitas sing ketat. Kita nindakake uji coba kanggo saben mesin lan nganggo tes sadurunge dikirim.

Rega Kompetitif

Ngatur anggaran kanthi cara sing cerdas lan nyilikake biaya produksi manungsa. We offer prices competitive kanggo kabeh mesin pelet kita. Hubungi tim sales kita kanggo dhukungan kanggo solusi khusus.

Tim Penjualan Profesional

We duwe tim sales internasional Highly qualified sing bakal reply kanggo sampeyan ing 24 jam gegayutan sembarang ques pra-sales- tions sampeyan bisa duwe. Sawise dodolan, kita kurban 24/7 komunikasi email lan telpon, lan bisa ngatur dhukungan ing situs.

Dhukungan Teknis Lengkap

kebak 24/7 ndhukung sadurunge lan sawise tuku. We offer free testing kanggo ngembangaken proses manufaktur lan darmabakti kanggo nemokake solusi sing paling apik kanggo kabutuhan tartamtu. Yen sampeyan kasengsem ing partner karo kita kanggo ngedol mesin kita, kita bakal kurban 100% nyokong.

Pesenan lan Pembayaran

Mesen karo kita cepet lan trep. Tim sales profesional kita mangsuli pitakon lan ngupayakake ngatasi masalah sampeyan, loro pre-sales lan sawise-sales. Kita kanthi aman nampa kabeh bentuk pembayaran kalebu transfer T / T, LC ing ngarsane, PayPal, lan Western Union.

Proyek Sukses

We Duwe 500+ Set Mesin Pelet Ditawakake Saben Taun Kanggo Pelanggan Domestik lan Aborad

mesin pelet sukses-proyek-1
mesin pelet sukses-proyek-2
mesin pelet sukses-proyek-3
proyèk baris pelet sukses (4)
proyèk baris pelet sukses (1)
proyèk baris pelet sukses (2)
suksessproyèk baris pelet (5) proyek baris pelet (6)
proyèk baris pelet sukses (6)
proyèk baris pelet sukses (3)

Fasilitas Manufaktur Kita

Kanggo entuk kinerja paling apik saka mesin pelet kita, kita tansah nggunakake fasilitas majeng kanggo Manufaktur, luwih saka 90% bagean mesin pelet digawe saka pabrik kita dhewe.

fasilitas produksi mesin pelet kita (1)
fasilitas produksi kita (2)
fasilitas produksi kita (3)
fasilitas produksi kita (4)
fasilitas produksi kita (5)
fasilitas produksi kita (6)

Industri sing Mbutuhake Pelet Kayu?

Pelet kayu minangka pilihan sing cocok kanggo Pemanasan Ngarep, Boiler Industri,lan Power Generation lagi efisien, resik. Ora kaya tungku lan boiler gas lan lenga, pelet kayu sing ramah lingkungan.

omah-panas-pellet-kompor

Kompor Pelet Kab

industri-boiler-karo-pelet

Boiler Industri Nggunakake Pelet

daya-generasi-karo-pelet

Pembangkit Listrik Nggunakake Pelet

Mesin Gegandhengan Kanggo Produksi Pelet

keripik drum

Tukang Drum

Ngolah bahan ukuran gedhe dadi ukuran chip sing luwih cilik, 3-5cm dawa lan jembaré ,10ketebalan mm

rotary-dryer-lambang

Pengering Rotary Kab

Pangatusan sawdust kanggo standar 15% isi kelembapan, disiapake kanggo bagean pelletlizing sabanjuré.

pelet-cooler-lambang

Pelet Cooler

Cooling mudhun pelet panas menyang suhu standar, 30- 40° biasa wae.

lambang palu-mill

Hammer Mill

Luwih ngremukake bahan ukuran kripik dadi ukuran serbuk gergaji sing luwih cilik, 3-5serbuk gergaji ukuran mm

lambang-mesin-pellet

Mesin Pelet Kab

Pelletizing sawdust garing siap dadi pelet. Kapasitas mesin pesawat tunggal bisa tekan 3t / jam.

pelet-packing-machine-icon

Mesin Packing

Bungkus pelet menyang tas, cilik 50kgs / tas utawa tas jumbo.

Macem-macem Bahan Kanggo Nggawe Pelet

Mesin pelet kita cocok kanggo ngolah macem-macem bahan saka sampah tetanèn lan alas, kita bisa selaras solusi adhedhasar pelanggan bahan beda kasedhiya, kanggo nggedhekake bathi nggawe pelet.

pabrik pelet kayu
kayu kanggo nggawe pelet

Pembuatan Pelet Kayu

jerami kanggo nggawe pelet

Nggawe Pelet Jerami

cangkang kanggo nggawe pelet

Kerang Pelet Nggawe

sawdust kanggo nggawe pelet

Pembuatan Sawdust Pelet

EFB kanggo nggawe pelet

EFB Pelet Nggawe

pring kanggo gawe pelet

Pembuatan Pelet Bambu

Pitakonan Babagan Produksi Pelet Sadurunge Kerjasama

Mesin pelet kita bisa ngolah macem-macem bahan saka sampah alas lan tetanen. Contone kayu log, cabang, kripik kayu, godhong wit, log tunggul, perabotan sampah, serbuk gergaji, jamuran, sekul sega ,pari pari, batang jagung, kulit kacang, EFB, pring lsp. Kita duwe macem-macem mesin lan spesifikasi sing bisa nyukupi macem-macem syarat produksi bahan, sampeyan bisa hubungi tim ahli kanggo ngerti liyane.

Proses kerjasama ing ngisor iki :
1. Negitation
Kita bakal rembugan karo sampeyan babagan syarat sampeyan, kalebu apa bahan kanggo nggawe pelet,?pinten isi kelembapan? pinten kapasitas saben jam? budget kanggo proyek? ukuran landing tanduran kasedhiya etc. Adhedhasar dheweke, kita bakal ngatur solusi kasebut kanthi pengalaman lan ngenalake sampeyan.
2. Konfirmasi pesenan
Sawise kita nganakke solusi baris produksi lan kutipan, kita bakal mlebu kontrak lan nerusake pembayaran. Kita nampa 30% T / T sawise konfirmasi pesenan, lan imbangan 70% T / T sadurunge pangiriman.
3. Proses Manufaktur
Sawise kita entuk pembayaran simpenan, kita bakal ngatur produksi miturut, adhedhasar kapasitas beda, wektu manufaktur kita beda. Biasane, kita butuh 30-45 dina kanggo kapasitas baris kabeh ing 5t / jam, lan 45-60days kanggo kapasitas liwat 5t / h. Kanggo mesin pesawat siji mbutuhake udakara 25-30 dina adhedhasar rencana manufaktur.
4. Komisi mesin lan pangiriman
Sawise kabeh mesin rampung produksi, kita bakal nyoba lan mbukak kabeh mesin sadurunge pangiriman ,priksa manawa mesin bisa entuk kinerja paling apik sadurunge pangiriman, sak wektu iku kita bakal ngirim pelanggan video testing kanggo konfirmasi
5. Pembayaran imbangan lan ngatur pangiriman
Sawise pelanggan nampa kinerja mesin, customer kudu ngatur pembayaran imbangan kanggo kita, sawise kita entuk imbangan, kita bakal ngatur kanggo Book kapal lan ngatur pangiriman kanggo pelanggan. Kabeh mesin bakal dikempalken kanthi apik kanggo pengiriman jarak adoh.
6. Penyerahan dokumen pabean
Sawise kabeh mesin ngatur adat ing China, kita bakal ngirim kabeh dokumen kanggo pelanggan kalebu Bill Of Lading ,Invoice, Daftar Packing, Negara Asal lsp. Kita bakal mbantu para pelanggan ing bea cukai kanthi lancar.

We are pabrik mesin pelet wiwit taun 2004, kita bisa nawakake mesin produksi pelet lengkap adhedhasar kabutuhan sampeyan. Pabrik landing ukuran 40000㎡ lan 350+staf kerja. Lan luwih saka 1000+ pelanggan seneng domestik lan luar negeri. Kita duwe tim kapisah kanggo ngatur dodolan lan layanan sawise-sales.

Wis kothak transmisi kekuatan dhuwur lan ngijini sampeyan kanggo vertikal feed mesin tengen ing panggonan, Wis kothak transmisi kekuatan dhuwur lan ngijini sampeyan kanggo vertikal feed mesin tengen ing panggonan:

  1. Apa bahan kanggo nggawe pelet? Wis kothak transmisi kekuatan dhuwur lan ngijini sampeyan kanggo vertikal feed mesin tengen ing panggonan
  2. Wis kothak transmisi kekuatan dhuwur lan ngijini sampeyan kanggo vertikal feed mesin tengen ing panggonan?
  3. Wis kothak transmisi kekuatan dhuwur lan ngijini sampeyan kanggo vertikal feed mesin tengen ing panggonan?
  4. Wis kothak transmisi kekuatan dhuwur lan ngijini sampeyan kanggo vertikal feed mesin tengen ing panggonan?
  5. Kapasitas saben jam sampeyan pengin entuk kanggo produksi pelet.
    Kapasitas saben jam sampeyan pengin entuk kanggo produksi pelet.

Kanggo nggawe pelet, kita kudu ngontrol sawdust ngetik isi Kelembapan pabrik pelet 10-15%, teles banget utawa garing banget bakal mengaruhi asil pelletizing. Yen sampeyan materi banget udan, sampeyan butuh mesin pengering kanggo mbusak kelembapan.

Garansi kanggo mesin produksi pelet setaun sawise didol, ora kalebu bagean nyandhang. Bagian nyandhang utama yaiku ring die lan roller.

Amarga COVID-19 wiwit 2020, kita ora bisa ngirim insinyur kita menyang luar negeri kanggo instalasi ing situs, kita bisa kurban instalasi bantuan video sawise customer nampa mesin. Sadurunge pangiriman, kita uga bakal nyoba kabeh mesin kanggo mesthekake yen bisa entuk kinerja paling apik, lan kita bakal nggawe video rinci kanggo nuduhake pelanggan carane nginstal, lan manual instalasi bakal dikirim bebarengan karo mesin. Sawise-sales kita bakal siap 24 jam kanggo ndhukung pelanggan kanggo kabeh proses instalasi.

Mesin Pellet - Pandhuan pamula

Mesin pelet minangka cara sing apik kanggo nggawe pelet dhewe saka macem-macem bahan kayata kayu, sekul sega, serbuk gergaji, pring, veneer sampah, stalk jagung lan liyane. Yen sampeyan anyar ing mesin pelet, pandhuan pamula iki kanggo sampeyan. Kita bakal ngrembug babagan cara kerja mesin pelet, rega mesin pelet lan carane nggawe pelet kayu. Plus, kita bakal menehi sawetara tips kanggo nggunakake pembuat pelet kanthi aman lan efektif. Dadi manawa sampeyan lagi miwiti utawa sampeyan wis nggunakake mesin pelet kanggo sawetara wektu, pandhuan iki bakal mbantu sampeyan ngoptimalake pabrik pelet. Produsen lan Supplier Mesin Pelet Profesional ing China? Produsen lan Supplier Mesin Pelet Profesional ing China.

mesin pelet

Produsen lan Supplier Mesin Pelet Profesional ing China?

Mesin pelet, uga kasebut mesin nggawe pelet kayu, mesin nggawe pelet kayu, gawe pelet, mesin nggawe pelet. Iku mesin sing digunakake kanggo mencet wit remuk, papan kayu, mesin nggawe pelet kayu, cukuran, turahan pabrik mebel, lan bahan mentah liyane dadi pelet padhet sing bentuke rod kanthi diameter 6-12 mm dening penet fisik.

Kapadhetan pelet sing ditekan yaiku 0.8-1.3t / m3 miturut bahan mentah sing beda., sing luwih trep kanggo transportasi lan panyimpenan, lan kinerja pembakaran wis apik banget.

Miturut struktur mati beda, mesin pelet bisa dipérang dadi flat die mesin pelet lan ring die mesin pelet. Miturut macem-macem skenario panggunaan, mesin pelet bisa dipérang dadi mesin pelet panggunaan omah lan mesin pelet industri. Miturut macem-macem panggunaan pelet, mesin pelet bisa dipérang dadi mesin pelet biomas lan mesin pelet pakan kewan.

Amarga proses mencet minangka proses fisik, ora perlu nambah bahan kimia. Pelet sing diekstrusi bisa digunakake minangka bahan bakar kanggo ngganti batu bara, yaiku energi anyar sing resik lan ramah lingkungan.

mesin pelet kayu minangka jinis pers sing digunakake kanggo nggawe pelet saka bahan bubuk?

Mesin pelet yaiku mesin sing njupuk bahan mentah lan dibentuk dadi pelet. Proses nindakake iki diarani pelletizing.
Bahan baku bisa apa wae saka tetanen nganti limbah alas. Mesin pelet bisa gedhe utawa cilik gumantung saka panggunaane. Sawetara mesin pelet digunakake kanggo nggawe pakan kewan lan liyane digunakake kanggo nggawe bahan bakar kanggo kompor kayu. Ana macem-macem jinis mesin pelet, nanging kabeh padha makarya kanthi cara sing padha.
dhisik, bahan mentahan wis panganan menyang mesin. Banjur, die meksa bahan mentah menyang wangun sing dikarepake. Akhire, pelet dipotong menyang ukuran sing dikarepake lan banjur metu saka mesin.

Harga Mesin Pelet Kayu Kab?

Adhedhasar bahan sing beda lan kapasitas sing beda, prices mesin pelet kayu beda-beda saka $4000 kanggo $48000, ing ngisor iki kisaran rega kanggo referensi sampeyan:

KapasitasRange rega
300-500kg/jam$4000-8000
500-1000kg/jam$7000-10000
1000-1500kg/jam$15000-23000
1500-2000kg/jam$23000-28000
2000-2500kg/jam$33000-38000
2500-3500kg/jam$42000-48000

Kanggo rinci dhaftar rega final, hubungi pakar kita.

A platen ditempelake ing ram banjur compresses wêdakakêna.?

Mesin pelet kasusun saka basis mesin utama, pengurang, kamar bantalan, tutup pakan, port discharging, motor, rakitan roller penet, ring mati lsp.

Kita wis watara luwih saka sepuluh taun lan makaryakke tim engineers bakat lan desainer-

Motor disambungake karo poros reducer liwat kopling gear. Rotasi motor mimpin poros utama kanggo muter, lan batang utama drive roller kanggo muter lumahing utama ring mati kanggo ngrampungake proses mencet. Nalika nyambut gawe, sawdust siap dikirim menyang port dipakani ndhuwur mesin pelet liwat conveyor meneng. Materi kasebut diudhek lan dikompres miturut aksi dual rotasi poros utama lan rotasi roller., lan liwat tumindak gaya centrifugal, materi terus-terusan ditempelake ing lumahing utama ring mati ing gerakan bunder, mbentuk lapisan materi annular seragam, lan materi sing ditempelake dipencet maneh lan maneh dening roller puteran lan dipeksa kanggo extruded metu saka bolongan ring mati terus-terusan., lan banjur Cut menyang dawa sing dibutuhake dening cutter puteran, banjur piring spreader mboko sithik nyurung pelet pungkasan iki metu saka port discharge.

Sampeyan kudu eling yen ora ana bahan baku tambahan ing proses pangolahan kita, lan rampung digawe dening komprèsi fisik.

sing nuduhake carane mesin pelleting pakan ternak dianggo?

sing nuduhake carane mesin pelleting pakan ternak dianggo. sing nuduhake carane mesin pelleting pakan ternak dianggo. sing nuduhake carane mesin pelleting pakan ternak dianggo. Iki minangka rong jinis utama pabrik pelet.

loro-jinis-struktur-pellet-mesin mati

sing nuduhake carane mesin pelleting pakan ternak dianggo, jam wektu kerja kanthi ora perlu mandheg lan nindakake pangopènan.

sing nuduhake carane mesin pelleting pakan ternak dianggo, sing nuduhake carane mesin pelleting pakan ternak dianggo. sing nuduhake carane mesin pelleting pakan ternak dianggo, sing nuduhake carane mesin pelleting pakan ternak dianggo, lan banjur dibebasake saka sisih liyane.

sing nuduhake carane mesin pelleting pakan ternak dianggo, slot radial ana watara lan saindhenging mati. slot radial ana watara lan saindhenging mati.

slot radial ana watara lan saindhenging mati?

Ing ngisor iki sawetara tips kanggo mbantu sampeyan tuku mesin pelet sing paling apik kanggo produksi pelet kayu kanggo omah utawa bisnis sampeyan.

Apa aplikasi pelet sampeyan?

Kanggo milih mesin pelet sing cocog, sampeyan kudu konfirmasi aplikasi pelet pisanan, kanggo pelet pakan kewan utawa pelet biomas. Ora ana mesin pelet siji sing bisa nggawe pelet kanggo feed lan biomas. Jinis mesin pelet sing sampeyan tuku bakal gumantung saka jinis pelet sing pengin digawe.

Bentenane utama antarane pakan kewan lan pelet biomas yaiku kapadhetan energi lan isi kelembapan. Pelet pakan kewan nduweni kapadhetan energi sing luwih murah, kandungan abu sing luwih murah, lan isi kelembapan sing luwih dhuwur tinimbang pelet biomas. Pelet biomas nduweni kapadhetan energi sing luwih dhuwur tinimbang pelet pakan kewan. Dheweke uga duwe isi awu sing luwih murah tinimbang pelet pakan kewan amarga ora ngemot protein utawa karbohidrat sing bisa dicerna sing bisa diobong dening mikroba sajrone pencernaan dening kewan ruminansia kaya sapi utawa wedhus..

Konfirmasi syarat kapasitas kanggo nggawe pelet.

Kanggo milih mesin pelet sing paling apik kanggo kabutuhan sampeyan, sampeyan uga kudu konfirmasi syarat kapasitas. Pinten kapasitas sampeyan perlu? Iki bakal mengaruhi budget sampeyan mesthi. Kapasitas luwih saka pabrik pelet sampeyan, rega sing luwih dhuwur bakal.

Kapasitas mesin pelet diukur kanthi ton saben jam (TPH). Tingkat TPH nuduhake jumlah pelet sing bisa diproses dening mesin pelet sajrone jam.

Pabrik pelet skala cilik bisa uga cukup kanggo petani individu sing pengin ngasilake pelet kayu kanthi jumlah winates.. Nanging, yen sampeyan duwe rencana ngembangake bisnis sampeyan, utawa yen sampeyan arep ngedol pelet kayu kanthi komersial, banjur sampeyan bisa uga kudu mesin pelet industri ukuran luwih gedhe sing bisa gawé liyane pelet saben jam.

Persyaratan pelet pungkasan kanggo nggawe, kalebu Kapadhetan, dawa, atose

Persyaratan pelet uga penting banget sadurunge nggawe rencana tuku, kalebu kapadhetan pelet, dawa pelet, kekerasan pelet lsp.

Kapadhetan

Kapadhetan pelet minangka faktor utama sing bisa mengaruhi produksi pelet. Yen sampeyan pengin ngasilake pelet kanthi kapadhetan rendah kanthi kandungan kelembapan sing dhuwur, mesin pelet die flat bisa dadi pilihan sing paling apik. Pelet kapadhetan rendah cocok kanggo pakan kewan lan uga digunakake ing pabrik pangolahan pakan kewan. Yen sampeyan duwe pelet kapadhetan dhuwur minangka bahan bakar biomas, ring vertikal mati mesin pelet kayu bisa dadi pilihan sing paling apik.

dawa

Dawane pelet gumantung saka syarat pasar lokal sampeyan, apa 1cm utawa 5cm, sampeyan kudu ngonfirmasi manawa sadurunge sampeyan bisa milih mesin pembuat pelet sing cocog.

Ruang sing dibutuhake kanggo instalasi lan area lantai kerja tanduran

Kanggo milih mesin penet pelet sing cocog, sampeyan kudu konfirmasi ukuran situs kerja lokal, sampeyan ora bisa nyelehake gajah ing kulkas, pabrik pelet kapasitas gedhe tegese ukuran luwih gedhe kanggo operasi, supaya sadurunge sampeyan nggawe rencana tuku, mikir babagan ukuran tanduran sampeyan kanggo operasi, ora mung kanggo mesin ,nanging uga kanggo panyimpenan bahan lan pelet pungkasan.

Priksa manawa kelembapan materi cocok kanggo nggawe pelet

Isi kelembapan ing materi sing arep digawe pelet kudu ana ing antarane 8% lan 12%. Yen kurang banget utawa dhuwur banget, banjur mesin pelet kayu ora bakal bisa digunakake kanthi bener.

Konfirmasi daya apa sing bakal digunakake kanggo nggawe pelet, motor listrik utawa daya diesel?

Coba sumber daya lokal sadurunge tuku mesin pelet, sampeyan kudu ngonfirmasi jinis daya sing kasedhiya ing sekitar situs sampeyan, lan banjur nerusake karo langkah tuku sabanjuré.

Yen sampeyan nggoleki produksi pelet skala gedhe, banjur perlu kanggo katon ing motor listrik sing duwe kapasitas output dhuwur. Mesin diesel uga apik nanging biaya pangopènan luwih dhuwur lan luwih larang tinimbang motor listrik. Keuntungan karo mesin diesel yaiku bisa digunakake ing wilayah sing adoh sing ora ana pasokan listrik utawa ing wilayah sing ora gampang akses pasokan listrik..

Mikir liyane babagan kualitas bagean mesin pelet, utamané ring die lan roller.

Kualitas bagian mesin penet pelet penting banget kanggo proses produksi. Mulane, kanggo njamin kualitas produk, pilihan saka bagean pabrik pelet kudu rampung kasebut kanthi teliti,.

Ing ndhuwur dhaptarku yaiku kualitas ring die lan roller - iki minangka rong bagean sing paling kritis kanggo nggawe pelet lan yen rusak, kabeh proses produksi bakal mandheg.. Pramila penting kanggo nggoleki mesin sing nggunakake bagean baja utawa stainless steel sing berkualitas tinimbang bahan sing murah kaya aluminium utawa wesi tuang..

Produsen mesin pelet layanan sawise-sales lan dhukungan teknis

Mesin pelet mbutuhake pangopènan lan servis rutin amarga panggunaan sing terus-terusan, dadi penting yen sampeyan milih perusahaan kanthi layanan sawise-sales apik lan dhukungan teknis sing bisa nulungi masalah apa wae sing sampeyan nemoni karo mesin nalika uga nyedhiyakake suku cadang yen perlu wektu suwe..

Yen sampeyan bisa nindakake uji coba mesin sampeyan?

Mesin pelet ring die duwe sawetara kaluwihan tinimbang jinis pabrik pelet liyane, sawetara kang kalebu:

Kapasitas sing luwih gedhe kasedhiya

Kauntungan utama nggunakake ring dies yaiku bisa ngasilake pelet kanthi cepet banget. Iki ndadekake dheweke becik kanggo panggunaan komersial, ing ngendi wektu iku dhuwit lan sampeyan kudu nggawe produk sampeyan kanthi cepet.

Rega Relatif Terjangkau

Rega rata-rata kanggo mesin ring mati anyar watara $10,000. Iki kalebu kabeh saka hopper kanggo sistem conveyor belt sing transports pelet metu saka bangunan, iki bakal mbantu ngirit budget kanggo bisnis nggawe pelet.

Luwih Efisien

Kauntungan liyane saka nggunakake pabrik pelet ring die yaiku luwih efisien tinimbang jinis mati liyane. Iki tegese sampeyan bisa ngasilake luwih akeh pelet saben jam kanthi mesin pelet ring die tinimbang sing bisa digunakake karo jinis mati liyane..

Luwih Ketahanan

Daya tahan ring die minangka salah sawijining kaluwihan. Mesin kasebut digawe kanthi bahan berkualitas tinggi sing bisa digunakake ing lingkungan pabrik baja. Iki tegese bakal tahan luwih suwe tinimbang mesin liyane lan ora perlu asring diganti.

Output Kualitas Tinggi

Mesin pelet ring die ngasilake output sing berkualitas amarga bisa ngolah kabeh jinis bahan mentah dadi pelet tanpa ngrusak produk utawa ilang kualitas.. Proses kasebut efisien lan ngasilake asil sing konsisten saben wektu

Gampang Pangopènan

Mesin pelet ring die ora mbutuhake perawatan akeh amarga mung kabeh bagean sing tetep kaya modul. ugi, mesin iki cukup gampang kanggo sapa wae sing bisa operate tanpa latihan khusus utawa sertifikasi saka sumber njaba kaya sawetara jinis pabrik liyane sing mbutuhake sadurunge digunakake..

Kanggo siji?

Kanggo siji, Kanggo siji. Mulane, Kanggo siji.

Kanggo siji. Sanajan kapasitas output beda-beda lan bisa uga ora cocog karo bisnis sampeyan, Sanajan kapasitas output beda-beda lan bisa uga ora cocog karo bisnis sampeyan. Sanajan kapasitas output beda-beda lan bisa uga ora cocog karo bisnis sampeyan, Sanajan kapasitas output beda-beda lan bisa uga ora cocog karo bisnis sampeyan, Sanajan kapasitas output beda-beda lan bisa uga ora cocog karo bisnis sampeyan!

Sanajan kapasitas output beda-beda lan bisa uga ora cocog karo bisnis sampeyan. Sanajan kapasitas output beda-beda lan bisa uga ora cocog karo bisnis sampeyan, Sanajan kapasitas output beda-beda lan bisa uga ora cocog karo bisnis sampeyan, lan ease saka operasi.

Sanajan kapasitas output beda-beda lan bisa uga ora cocog karo bisnis sampeyan, Sanajan kapasitas output beda-beda lan bisa uga ora cocog karo bisnis sampeyan, Sanajan kapasitas output beda-beda lan bisa uga ora cocog karo bisnis sampeyan, Sanajan kapasitas output beda-beda lan bisa uga ora cocog karo bisnis sampeyan. Sanajan kapasitas output beda-beda lan bisa uga ora cocog karo bisnis sampeyan.

Carane Gunakake Mesin Pelet kanggo Pamula?

Kanthi gati kanggo operasi pabrik pelet kanggo wiwitan, sampeyan kudu mbayar manungsa waé kanggo sawetara titik sadurunge miwiti mlaku.
1. Priksa manawa pabrik pelet dipasang kanthi bener ing lemah sing padhet
2. Tansah tindakake protokol safety lan aturan nggunakake pabrik pelet
3. Pay manungsa waé menyang jumlah bahan mentahan lan isi Kelembapan mau, priksa manawa bahan kanggo dipakani kanggo pabrik pelet ora ngemot bahan manca
4. Bukak tutup ndhuwur pabrik pelet lan priksa bantalan, gearbox lan tingkat lenga, sinau bagean lubricating ajeg
5. Priksa manawa ana barang manca ing hopper lan ngresiki. Banjur priksa manawa ana batu bara utawa sisa bahan ing jero pabrik pelet.
6. Sampeyan perlu kanggo mriksa apa bolts saka die lan roller ngeculke utawa ora. Yen lagi ngeculke, kenceng lan sampeyan bisa nggunakake.
7. Miwiti mesin pabrik pelet lan priksa manawa kabeh kacang ing mesin wis kenceng. Priksa manawa ana sing macet ing pipa inlet utawa pipa outlet lan ngresiki yen perlu. Yen ana tombol mateni darurat, sampeyan kudu ngerti ngendi iku, mung yen ana darurat safety teka.
8. Mirsani kondisi produksi nalika pabrik pelet lagi mlaku 15 menit, iku isih ora bisa digunakake; sampeyan kudu langsung mungkasi lan mriksa kok dadi salah, banjur nyetel
9. Ngresiki Tas Filter saka Kabinet Listrik Ing Wektu

Iku bakal teka liwat ing kacepetan relatif dhuwur supaya ngadeg cetha?

Iku bakal teka liwat ing kacepetan relatif dhuwur supaya ngadeg cetha, sampeyan kudu njupuk langkah tartamtu kanggo njaga.

Dadi manawa kanggo nambah lenga kanthi rutin menyang bagean ing transmisi. Dadi manawa kanggo nambah lenga kanthi rutin menyang bagean ing transmisi. Dadi manawa kanggo nambah lenga kanthi rutin menyang bagean ing transmisi. Dadi manawa kanggo nambah lenga kanthi rutin menyang bagean ing transmisi, roller lan mati.

Dadi manawa kanggo nambah lenga kanthi rutin menyang bagean ing transmisi, Dadi manawa kanggo nambah lenga kanthi rutin menyang bagean ing transmisi. ugi, Dadi manawa kanggo nambah lenga kanthi rutin menyang bagean ing transmisi. Dadi manawa kanggo nambah lenga kanthi rutin menyang bagean ing transmisi, Dadi manawa kanggo nambah lenga kanthi rutin menyang bagean ing transmisi.

Akhire, Dadi manawa kanggo nambah lenga kanthi rutin menyang bagean ing transmisi. Dadi manawa kanggo nambah lenga kanthi rutin menyang bagean ing transmisi, Dadi manawa kanggo nambah lenga kanthi rutin menyang bagean ing transmisi. Iki bisa nyegah karusakan ing mesin uga ciloko kanggo operator.

Proses Lengkap Kanggo Nggawe Pelet

Adhedhasar bahan sing beda, kita duwe proses nggawe pelet cocok. Kabeh proses kalebu Material Crushing Section, Bagian Pengeringan, Bagian Pelletizing, Bagean Pendinginan Pelet lan Bagean Pengepakan Pelet. Kapasitas produksi bisa 500kgs / jam nganti maksimal 20ton / jam, ing ngisor iki minangka proyek sing disesuaikan kanggo kapasitas pelanggan 10t / jam.

10ton-pellet-line-layout-1024x389
Ngomong karo Pakar

Artikel Migunani Kanggo Nggawe Pelet

Sadurunge Tuku Mesin Pelet

Sampeyan kudu ngerti kabeh sadurunge sampeyan tuku mesin pelet, kalebu manufaktur mesin pelet ing donya, pinten dhuwit sing bisa dak goleki kanggo nggawe pelet, carane akeh jinis mesin pelet, apa mesin pelet apik, carane kanggo milih mesin pelet cocok kanggo dhewe.

Pandhuan Pamula Kanggo Nggawe Pelet

Sawise sampeyan wis ngerti kabeh pitakonan kanggo nggawe pelet, sampeyan kudu ngerti kanthi jelas carane nggawe pelet kayu, carane ngoperasikake mesin pelet lan carane entuk kinerja paling dhuwur saka mesin pelet sampeyan, carane milih bahan baku kanggo produksi kayu pelet.

Ngatasi Masalah Mesin Pelet

Nalika sampeyan nemoni masalah nalika ngoperasikake pembuat pelet, sampeyan kudu ngerti ngendi iku lan carane ndandani, temokake masalah mesin pelet utama lan carane ndandani, apa sebabe pabrik pelet sampeyan saiki ora stabil, kok mesin pelet Panjenengan kapasitas kurang etc.