Pengering Rotary Efisiensi Tinggi saka Produsen Diverifikasi ing China

Pengering Rotary Kab - Pandhuan pamula

rotary-dryer-layout

Nggolek rotary dryer for sale? Yen mangkono, kita duwe kabeh informasi kene sing perlu kanggo nggawe kaputusan informed. Saka kaluwihan lan cacat pengering rotary nganti rega pengering rotary, kita bakal nulung sampeyan nggawe pilihan sing paling apik nalika sampeyan lagi blanja pengering rotary industri saka ngendi wae ing donya.

Apa iku Rotary Dryer?

Pengering rotary minangka mesin industri sing dimaksudake kanggo nyuda utawa nyuda kelembapan bahan mentah sadurunge diproses ing pabrik pelet utawa mesin sing padha..

Pengering Rotary bisa digunakake ing kabeh jinis industri, kalebu kayu lan pelet pakan kewan. Malah bisa digunakake kanggo garing watu, wedhi, lemah, bijih, biji-bijian, sereal, biji kopi, lan akeh jinis bahan liyane.

Potongan mesin kasebut bisa digunakake kanggo kabeh jinis pakaryan, gedhe utawa cilik. Ana macem-macem ukuran, wangun, lan desain kanggo nampung macem-macem jinis produk, jumlahe beda, lan kisaran isi kelembapan sing beda.

Prinsip Kerja Rotary Dryer, Desain, Diagram

Akeh macem-macem desain pengering rotary bisa digunakake kanggo macem-macem aplikasi. Aliran gas, desain drum, lan sumber panas mengaruhi cocok saka mesin kanggo macem-macem jinis bahan.

Prinsip Kerja Rotary Dryer

Prinsip kerja pengering rotary katon rumit nanging bener-bener gampang.

Produk pungkasan bakal nduweni isi kelembapan sing tepat lan dibuwang saka pengering drum rotary, ngidini banjur digunakake ing pabrik pelet utawa jinis peralatan finishing liyane, adhedhasar bisnis sampeyan. Yen ana bubuk alus, bakal diklumpukake dening kolektor bledug kanggo nyuda resiko kekacoan lan bebaya geni. Gas sing diresiki sing ditinggalake bakal disebar ing udara.

Punika tutorial cepet:

  1. Sampeyan bakal ngumpulake bahan mentah kanggo diproses ing pengering, umume kayu, sadurunge arep menyang pabrik pelet utawa mesin pelet.
  2. Nalika bahan siap kanggo garing, sampeyan bakal sijine menyang zona garing nggunakake piring kombinasi khusus. Piring khusus iki dimaksudake kanggo pangatusan liwat gerakan vertikal. Padha diinstal ing macem-macem ngarepke adhedhasar syarat lan gerakan rotasi saka piring pangatusan.
  3. Bahan kasebut bakal digawe panas nganti suhu dhuwur, karo gas tungku suhu dhuwur discharging menyang sistem. Iki nguap banyu sing ana ing bahan kasebut, garing saka njero. Desain unik iki uga nyegah materi saka nempel ing njero silinder.

Iki minangka risak dhasar babagan cara kerja pengering rotary. Pengering rotary uga nduweni fitur ngresiki dhewe. Nalika iku muter, tembok njero kanthi otomatis di resiki, nyegah materi saka nempel ing tembok.

Pengering Rotary Ora Langsung / Pengering Rotary Langsung

Ngluwihi iku, ana sawetara macem-macem jinis pengering rotary sampeyan bisa tuku lan macem-macem klasifikasi.

Biasane bisa ditondoi minangka pengering rotary sing digawe panas langsung, pengering rotary ora langsung digawe panas, utawa jinis khusus, kaya triple pass rotary drum dryer.

Luwih kerep tinimbang ora, pengering rotary sampeyan bakal nemokake kanggo didol kanggo bisnis sampeyan bisa diklasifikasikake minangka pengering rotary ora langsung utawa pengering rotary langsung. Kita bakal ngilangi teknologi kanggo saben iki kanggo sampeyan ing ngisor iki.

Ing pengering rotary langsung digawe panas, materi teka menyang kontak langsung karo udhara panas. Udhara panas lan materi kabeh pindhah menyang arah sing padha, sanajan suhu udhara panas ing bukaan luwih dhuwur.

Wiwit materi isih nduweni kelembapan permukaan sing kudu diuap, suhu prodhuk tetep suhu asor. Iki dikenal minangka jinis pengering rotary saiki paralel.

Ana uga jinis pengering rotary counter-current, kang uga langsung-panas. Ing sistem iki, kaya jeneng kasebut, aliran udara gerakane ing arah ngelawan saka materi. Iki nggawe prabédan suhu sing signifikan lan minangka salah sawijining sing paling apik kanggo mindhah panas.

Teknologi iki asring digunakake kanggo bahan kanthi kelembapan sing dhuwur lan gampang dibakar, kaya lumpur, lan kurang asring kanggo pengering rotary pelet kayu amarga kayu luwih gampang diobong.

Desain Pengering Rotary

Pengering rotary kasusun saka awak utama, sistem pakan, sistem kolektor, lan sistem ducting.

Nalika materi lumebu ing drum liwat feeder, exchange panas antarane online panas lan materi wiwit. Materi gerakane ing sadawane piring mbengkongaken ing tembok drum liwat mekanisme rolling (mula tembung kasebut “puteran”) lan hawa sing ditepungi. Iki minangka teknologi pangatusan aliran bebarengan, yaiku teknologi sing paling umum digunakake ing desain pengering rotary saiki.

Desain pengering rotary sampeyan bakal ngetutake paramèter sing kasebut ing ndhuwur “prinsip kerja” bagean.

Nanging, ana sawetara beda gumantung ing jinis rotary dryer sampeyan tuku lan paramèter desain mesin individu.

Asring, paramèter desain iki dipengaruhi dening jumlah kelembapan sing kudu dijupuk saka kayu sing bakal diproses dadi pelet.. Sawetara jinis, kaya sapwood, nduweni kelembapan sing luwih dhuwur tinimbang jinis liyane.

Jumlah kelembapan sing kudu diilangi saka pengering bisa nyebabake akeh aspek desain pengering rotary. Faktor liyane sing ditrapake kanggo macem-macem aspek pengering, jam wektu kerja kanthi ora perlu mandheg lan nindakake pangopènan, lan iku interrelation saka kabeh faktor iki bebarengan sing nemtokake desain final.

Ing ngisor iki sawetara conto.

Wektu retensi yaiku istilah sing digunakake kanggo njlèntrèhaké wektu bahan mentah kudu tetep ing mesin pengering kanggo nggayuh asil sing dikarepake.. Iki mengaruhi ukuran sakabèhé saka dryer lan/utawa drum dryer.

Faktor liyane sing kudu ditimbang yaiku aliran udara. Isi kelembapan saka bahan mentah mengaruhi konfigurasi aliran udara saka pengering (utawa arah aliran udara sing relatif marang arah arus materi utawa arus lawan). 

Sawetara bahan nggawa kelembapan sing akeh lan mbutuhake pangatusan awal sing cepet. Kanggo bahan kaya iki, konfigurasi co-saiki becik amarga ndadekake materi udan teka menyang kontak karo gas pangatusan panas pisanan.

Loro-lorone dawa lan diameter drum, relatif marang desain rotary dryer kang, bisa dipengaruhi dening macem-macem faktor intermingling, jam wektu kerja kanthi ora perlu mandheg lan nindakake pangopènan. Kecepatan aliran udara sing dibutuhake bebarengan karo wektu retensi sing dibutuhake penting kanggo ngevaluasi lan nemtokake dawa drum rotary sing cocog., diameteripun, lan desain ing babagan iki.

Ana sawetara faktor liyane sing bisa beda-beda ing desain.

Sumber Panas

Aliran gas biasane digawe panas nganggo pembakar nggunakake batu bara utawa gas utawa kadhangkala lenga. Bisa digawe saka campuran pembakaran lan gas udara saka burner, ing kasus iki langsung digawe panas.

Kanggo ngganti, bisa ngemot hawa lan gas liyane sing wis digawe panas lan asring inert. Iki minangka pengering rotary sing ora langsung digawe panas.

Desain Drum

Pengering rotary bisa duwe siji cangkang utawa sawetara cangkang konsentris (biasane ora luwih saka telu).

Duwe akeh drum bisa nyuda ruang sing dibutuhake peralatan kanggo entuk output sing padha.

Proses Gabungan

Kadhangkala, dryers rotary bisa gabungke pangolahan liyane karo pangatusan, kaya ngresiki, pendinginan, misahake, lan shredding. Iki bisa nambah efisiensi lan nggedhekake bathi.

Diagram Pengering Rotary

Yen sampeyan butuh gambaran visual babagan cara kerja pengering rotary, aja kuwatir – ana akeh sing bisa ditemokake online. Diagram kasebut bisa nggampangake ngerti kanthi tepat cara mesin-mesin kasebut bisa digunakake.

Ing ngisor ikidiagram sing nuduhake luwih rinci babagan carane dryer Rotary bener dianggo.

diagram pengering rotary

Apa Apa Dryer Rotary? (Aplikasi)

Cukup, dryers rotary ngatasi masalah umum sing ana nalika nggawe pelet, lan iki: bahan organik ing mentahan, negara unprocessed mung duwe kakehan banyu kanggo migunani ing setelan industri.

Pengering rotary mbusak keluwihan banyu – iku minangka prasaja minangka. Sanajan kapasitas output beda-beda lan bisa uga ora cocog karo bisnis sampeyan, bahan pangatusan kanthi manual utawa nggunakake sawetara jinis peralatan liyane kanggo garing iku pilihan liyane kanggo njaluk nyisihaken saka Kelembapan ekstra, nanging bisa larang, wektu-akeh, lan ora efektif.

Nggunakake pengering rotary ngijini, sampeyan ngirit papan, nyimpen dhuwit, lan ngirit energi.

Pengering Rotary ditrapake ing meh kabeh industri. Nyatane, yen sampeyan anyar kanggo ngerti carane dryers Rotary bisa, sampeyan bisa uga kaget krungu sing nggunakake versi dhasar saka dryer Rotary ing ngarep dhewe – pengering sandhangan sampeyan! Perkakas rumah tangga umum iki nggunakake teknologi sing padha karo pengering rotary industri, mung ing skala sing luwih cilik.

Iku ora kabeh, sanadyan. Pengering rotary paling populer ing industri kehutanan lan biomas (mula, kok kita ngedol bebarengan karo jinis bahan produksi kayu pelet liyane) uga ing industri liyane, kayata etanol, produksi pangan, pakan ternak, pharmaceutical, pangolahan gula, lan liyane.

Malah ana dorongan kanggo microbrewers nggunakake pengering rotary lan pangguna pengering rotary ing endi wae kanggo njupuk kauntungan saka teknologi anyar., torrefaction ing skala industri.

Pira Biaya Pengering Rotary?

Pengering Rotary bisa digunakake kanggo garing kabeh jinis bahan, saka dryer rotary kimia kanggo biomass rotary dryer biomassa lan kabeh ing antarane. Amarga iki, ana cenderung cukup akeh variasi ing biaya sakabèhé. Pengering rotari biomassa cenderung luwih murah tinimbang pengering kimia, sanadyan sing mesthi ora tansah.

Sampeyan bisa nemokake pengering rotary omah sing murah mung sawetara atus dolar. Ing tangan liyane, ana sawetara dryers Rotary gaya centrifugal sing regane sawetara ewu dolar (malah $30,000 utawa luwih).

Kasebut kanthi teliti, nimbang spesifikasi lan kabutuhan sing dibutuhake sadurunge sampeyan tuku. Asring, sampeyan ora perlu nglampahi cukup minangka akeh dhuwit sing bisa mikir!

Rotary Dryer Kaluwihan lan cacat

Pengering Rotary menehi akeh kaluwihan kanggo pamilik bisnis, luwih gedhe lan cilik.

Kanggo siji, padha bisa digunakake ing macem-macem jinis produk (sing paling penting, produk kayu). Boten kados jinis mesin pangatusan sanesipun, pengering rotary bisa digunakake ing partikel padhet sing ora seragam uga sing ora konsistensi seragam.

Padha uga bisa nampa gas exhaust paling panas saka sembarang jinis dryer. Dheweke ora sensitif karo ukuran partikel, kaya kasebut, lan padha duwe biaya pangopènan murah lan kapasitas luwih.

Sanajan kapasitas output beda-beda lan bisa uga ora cocog karo bisnis sampeyan, sampeyan kudu nggawe manawa sampeyan milih jinis pengering rotary sing tepat kanggo nangani materi sing sampeyan coba proses.

Keuntungan paling gedhe saka pengering rotary, mulane, yaiku kemampuan kanggo nampung produk kanthi macem-macem ukuran partikel lan isi kelembapan sing beda-beda. Iki nyimpen potongan sing luwih gedhe ing drum luwih dawa nalika ngidini potongan sing luwih alon metu kanthi luwih cepet. Amarga iki, sampeyan bakal duwe output liyane seragam ing Kelembapan produk.

Pengering rotary bisa digunakake ing proyek apa wae, gedhe utawa cilik. Iki mesin revolusioner teka ing kabeh jumlah beda, jinis produk, lan kisaran isi kelembapan. A 14′ drum diameteripun sampurna kanggo akeh wong, nanging ana uga drum luwih gedhe kasedhiya kanggo nampung macem-macem kabutuhan.

Padha bisa tahan suhu dhuwur lan bahan korosif, nggawe sawetara mesin paling angel sing bakal sampeyan lakoni sajrone operasi sampeyan.

Pengering Rotary terjangkau, serba guna, lan ekonomi.

Sanajan kapasitas output beda-beda lan bisa uga ora cocog karo bisnis sampeyan, kaya apa wae, ana kekurangan sing kudu digatekake, jam wektu kerja kanthi ora perlu mandheg lan nindakake pangopènan. Begjanipun, karo pengering rotary, padha sawetara lan adoh antarane.

Sampeyan bisa uga nemokake yen proses pangatusan biomas super udan ing pengering rotary luwih tantangan. Iki amarga mbutuhake wektu luwih akeh kanggo pangatusan seragam tanpa nambah risiko bebaya geni (beban sing luwih cilik ing siji wektu bisa uga dibutuhake). 

Bisa larang yen sampeyan mung ngasilake pelet kanthi skala cilik, lan kadhangkala bisa dadi angel kanggo nemokake pengering rotary sing sampeyan butuhake sacara lokal. Untunge kowe, Taichang nduweni pengering rotary sing sampurna kanggo bisnis sampeyan – lan kapal!

Apa Ukuran Rotary Dryer Aku Perlu?

Ana macem-macem ukuran lan jinis pengering rotary sing bisa sampeyan tuku.

Umume, opsi sawetara saka Unit sing watara wolung ton kanggo luwih saka 118 ton. Temenan, sing luwih dhuwur ing tonase duwe daya sakabèhé luwih lan output luwih. Umume bisa nangani kapasitas sing luwih dhuwur lan bisa uga duwe kecepatan sing luwih dhuwur.

Mulane, luwih akeh volume sing ditangani bisnis sampeyan kanthi rutin, dryer rotary luwih gedhe sampeyan kudu. Coba siji sing duwe diameter internal saka 1800 mm utawa luwih dhuwur lan dawane 22000 mm utawa luwih gedhe kanggo volume sing luwih gedhe.

Nalika arep ing dryer rotary becik, asring luwih penting kanggo nimbang kapasitas pangatusan lan tingkat penguapan tinimbang ukurane. Sanadyan pangukuran kasebut asring bebarengan, iku kapasitas sampeyan pengin nimbang lan ora kudu ukuran dhewe.

maneh, efficiency dryer Rotary asring bagean lan bingkisan saka ukuran, nanging nimbang keuntungan ing wilayah liyane saliyane mung jumlah papan bakal njupuk munggah ing workshop Panjenengan.

Carane Tuku Pengering Rotary Terjangkau (Produsen Pengering Rotary)?

Ana akeh pengering rotary sing terjangkau – iku kabeh babagan ngerti apa sing kudu digoleki.

Tingkat Penguapan

Tingkat penguapan beda-beda ing antarane pengering rotary. Paling bisa nangani ngendi wae antarane 1,000 lan 60,000 lbs saka penguapan banyu saben jam.

Salah sawijining faktor paling gedhe sing kudu ditimbang nalika tuku pengering rotary – lan sing bakal mengaruhi rega mesin sampeyan – iku carane dadi panas. Coba suhu kasebut kanthi teliti. Iki bisa muter peran ing jinis materi sampeyan bisa garing.

Kanggo tanduran ijo seger, kaya alfalfa, sampeyan butuh suhu sing luwih dhuwur nganti 850C. Isi kelembapan biomassa sing sampeyan input sekitar 50%.

Yen sampeyan ngrancang bahan pangatusan kanthi kelembapan sing kurang, sampeyan bisa njaluk adoh karo suhu drum luwih murah. Iki bisa digunakake kanggo umume bahan non-fibrous sing ora tetep teles, kaya sisa alas. Iki diobong luwih gampang lan ora mbutuhake suhu sing cukup dhuwur amarga tingkat penguapan ora kudu cepet..

Sistem Pengeringan

Sistem pangatusan bisa gumantung ing macem-macem jinis mekanisme, kalebu sing gas, bahan bakar padat, utawa Cairan murub.

Sistem Nyegah Polusi

Pengering rotary paling apik uga bakal duwe sistem pencegahan polusi. Iki bisa nambah biaya sakabèhé saka dryer rotary nanging, ing akeh kasus, perlu minangka didikte dening peraturan lan standar lokal utawa federal.

Sistem iki dimaksudaké kanggo ngontrol barang kaya bau lan rereged kaya SOx, NOx, VOC, lan partikel.

Temokake Produsen Pengering Rotary Tengen

Sanajan kapasitas output beda-beda lan bisa uga ora cocog karo bisnis sampeyan, sampeyan uga kudu nglampahi sawetara wektu kanggo nemokake Produsèn dryer Rotary tengen. Goleki perusahaan sing netepi sistem manajemen kualitas sing paling ketat (kayata ISO9001) lan nduweni standar sing kuat kanggo desain produk lan proses manufaktur.

Sampeyan pengin perusahaan sing mbusak bebaya sing didhelikake saka produk sampeyan – sampeyan ora pengin sapa babras ing proyek.

Temokake produsen pengering rotary sing njamin layanan pelanggan sing apik uga penting. Ora ana sing luwih mumetake tinimbang mbuwang ewu dolar ing pengering rotary mung kanggo nemokake manawa dheweke ora nggatekake apa sing dibutuhake pelanggan.

Perusahaan kaya Taichang bangga karo pakaryane bebarengan karo perhatian marang para pelanggan’ kabutuhan. Kita bakal ngliwati pamriksan pre-lan post-order sing ekstensif, nggawe manawa pesenan wis rangkep lan diangkut menyang sempurno. Kita bakal nggawe manawa peralatan dikirim tanpa karusakan lan, saperlune, uga bantuan karo instalasi lan pangopènan.

Cara Ngoperasikake Pengering Rotary Biomassa kanggo Pamula?

Minangka pamula, Penting sampeyan takon instruksi individu ing unit pengering rotary khusus kanggo mesthekake sampeyan ngerti pedoman operasional lan safety sing diwenehake dening pabrikan..

Akèh-akèhé saka rotary dryers langsung-murub, ngidini udhara garing lan materi bisa langsung kontak karo saben liyane. Nanging, kanggo wong ngolah bahan sing apik banget, dryer rotary ora langsung-murub luwih mupangati.

Kanthi sistem iki, drum bakal digawe panas externally.

Kanggo nggunakake pengering rotary sampeyan, sampeyan bakal miwiti mesin lan priksa manawa kabeh bagean lubricated lan ing urutan kerja apik. Feed bahan menyang sisih siji saka dryer. Dheweke bakal metu ing sisih liyane. Bahan biomas kanthi kandungan banyu sing luwih dhuwur bakal dilebokake ing silinder, kanthi udhara panas ngliwati pengering kanggo ngunggahake suhu internal.

Bahan mentah sampeyan kudu nyerep panas, garing lan nyuda kelembapan saka njero.

Carane Ngapikake Efisiensi Pengering Rotary?

Ana sawetara cara kanggo nambah efisiensi pengering rotary sampeyan. Saliyane nglebokake potongan cilik saka materi (sampeyan bisa chip bêsik mudhun utawa proses mau menyang sawdust sadurunge dipakani menyang mesin), ing kene ana sawetara tips liyane kanggo mbantu sampeyan entuk luwih akeh saka pengering rotary.

Kanggo siji, nambah suhu media pangatusan ing jero peralatan pangatusan. Sampeyan uga bisa nambah kacepetan aliran media amarga iki minangka fitur sing bisa diatur ing akeh model.

Sampeyan uga bisa nyuda granularity dipakani utawa feed jumlah cilik bebarengan, sing bakal ngidini materi garing luwih cepet.

Pilihan liyane yaiku tuku pengering rotary sing duwe macem-macem cangkang konsentris tinimbang mung siji. Duwe pirang-pirang drum bakal nyuda jumlah ruang lan wektu sing dibutuhake kanggo entuk bahan garing sing padha.

Taichang Rotary Dryer Machine Introduction

Apa sampeyan nggoleki mesin pengering rotary sing bakal nambah dhasar bisnis sampeyan?

Yen mangkono, mungkasi panelusuran Panjenengan – and shop Taichang’s extensive line of rotary dryers.

Saka mesin karo diameteripun internal saka 800 mm kabeh cara nganti 2800, kita duwe dryers Rotary kanggo bisnis lan proyèk kabeh wangun, ukuran, lan timbangan.

Pengering iki nawakake kabeh keuntungan sing bakal sampeyan temokake ing pengering puteran sing didol dening pesaing kita. Nanging, iki minangka produk sing luwih dhuwur.

Parameter Pengering Rotary Taichang

Ora bisa mutusake manawa Pengering Rotary Taichang sing cocog kanggo kabutuhan bisnis sampeyan? Bandhingake akeh model ing ngisor iki.

Kabeh model nawakake tingkat input lan kelembapan lan suhu sing padha kajaba model 1.8x22m.. Sampeyan bisa sinau luwih lengkap babagan model khusus iki ing kaca produk.

Wis kothak transmisi kekuatan dhuwur lan ngijini sampeyan kanggo vertikal feed mesin tengen ing panggonandiameteripun internal (mm)dawa (mm)KacepetanWis kothak transmisi kekuatan dhuwur lan ngijini sampeyan kanggo vertikal feed mesin tengen ing panggonan (KW)Penguapan (T/H)Bobot (ton)
0.8x10m80010000102.20.07-0.153
1.0x10m1000100001030.1-0.234.6
1.2x10m120010000840.25-0.355.6
1.4x10m14001000065.50.25-0.57.8
1.5x10m15001000057.50.35-0.618.5
1.6x22m1600220003.8110.8-1.219.7
1.8x22m1800220003.8110.9-1.527.8
2.0x22m2000220003.8151-1.830.9
2.2x22m2200220003.3151.2-2.234
2.4x22m2400220003.3221.5-2.837
2.5x22m2500220003.3222-339
2.6x22m2600220003.3302.5-3.547
2.8x22m2800220003.3303-455

Taichang Rotary Dryer Fitur

Kita minangka perusahaan profesional sing duwe spesialisasi ing kabeh sing dibutuhake kanggo tuwuh lan nyedhiyakake bisnis produksi pelet kayu. Kanthi pengalaman luwih saka sepuluh taun, kita ngerti apa sing dibutuhake kanggo nggawe produk sing paling apik.

Kanthi gudang lan fasilitas riset lan pangembangan ing China, kita kurban mesin kualitas ing prices kualitas. Produk kita dirancang lan diuji miturut standar sing paling ketat kanggo kontrol kualitas lan safety.

Penak iku jeneng game. We offer layanan instalasi lengkap kanggo a 100% pengalaman turn-key. Ora mung bakal mbantu sampeyan nginstal pengering rotary anyar, nanging kita bakal nuduhake operator sampeyan carane nggunakake kanthi aman lan efisien. Saka kunjungan menyang situs 24/7 telpon lan email tindakake-munggah, kita seneng mangsuli pitakon sampeyan minangka pemilik mesin pengering rotary anyar.

Mangkene sawetara fitur paling penting saka Pengering Rotary Taichang:

  1. Nduwe sistem pelumasan otomatis kanthi injeksi lan filtrasi pelumas otomatis – iki njamin wektu kerja maneh tanpa mandheg.
  2. Nerangake karo sistem bledug lan pendinginan kanggo nyuda produksi bledug sajrone operasi.
  3. Mesin iki nyuda utawa nyilikake isi kelembapan cair kanthi rotasi kacepetan kurang lan palu piring mlengkung kanggo pangatusan sing luwih apik.. Bisa digunakake ing pupuk, obat, Kimia, lan fasilitas pangolahan kayu lan pabrik.
  4. Pengering rotary duwe silinder, transmisi, piring ngangkat, mesin ndhukung, lan piranti liyane. Piring ngangkat gerakane bahan teles ing silinder puteran kanthi udhara panas ngowahi banyu dadi uap lan garing bahan kanthi cepet.. Dilengkapi kontrol kacepetan frekuensi variabel supaya sampeyan bisa nyetel kacepetan internal pengering. Iki digawe nganggo bata api sing disegel ing njero supaya barang-barang kasebut aman.
  5. Iku cocok kanggo dryers drum sawdust ing tartamtu, amarga wis instalasi lempitan lan bisa diinstal ing wilayah cilik. Nduwe kapasitas penguapan cilik sing cocog kanggo macem-macem bahan. Suhu pengering bisa tekan suhu sing paling dhuwur 500 derajat Celsius kanggo efisiensi maksimal.
  6. Nduwe kinerja kerja sing stabil, konsumsi energi kurang lan efficiency dhuwur, lan operasi gampang.
  7. Iki dilengkapi instrumen tampilan suhu supaya sampeyan bisa ndeleng suhu input lan output kanthi gampang ing panel kontrol. Uga dilengkapi sistem weker otomatis.
  8. Mesin iki pancen stabil kanthi resistensi nyandhang sing apik lan basis roller sing ngimbangi awak pengering. Sambungan antarane pengering lan kompor jeblugan panas uga duwe tabung transisi kanggo operasi sing luwih aman.

Ngomong karo Pakar