Џек

Јас сум во индустријата за производство на пелети повеќе од 15 години. Можам да понудам комплетно решение за правење пелети. Имам и мои сопствени фабрички машини за производство на пелети, вклучително и машина за сечење тапан, мелница за чекан, ротациона машина за сушење, машина за пелети, ладилник за пелети и машина за пакување пелети. Контактирајте ме преку Whatsapp: https://wa.me/8615605416072 Linkedin: https://www.linkedin.com/in/tcpel/

како да се избегне пелети машина прстен умре пукнатина

Како да се избегне пукнатината на прстенот на машината за пелети?

Како да се избегне пукнатината на прстенот на машината за пелети? Во индустријата за производство на пелети од биомаса, прстенестата матрица е најважните делови за абење на машината за пелети, без разлика на машината за пелети со вертикална прстенест или хоризонтална машина за пелети со прстен. Прстенестата матрица е важна за ефикасноста на производството на пелети и квалитетот на пелети од биомаса. Но, машината за пелети […]

Како да се избегне пукнатината на прстенот на машината за пелети? Прочитај повеќе "

Машински прстен за пелети и ролери Тајни за издржливост

Фактори кои влијаат на издржливоста на прстените на машината за пелети

Фактори кои влијаат на издржливоста на матрицата на машината за пелети: анализа на материјалот, цврстината и оперативните размислувања Како производители на машини за пелети, од суштинско значење е да се разберат факторите кои придонесуваат за издржливоста и оптималната цврстина на прстенестата матрица и валјакот, кои се најранливите делови на овие машини. Оваа статија ќе ги истражи аспектите што го прават

Фактори кои влијаат на издржливоста на прстените на машината за пелети Прочитај повеќе "

како да се исуши бамбус во прав раствор за сушење бамбус во прав

Фен за бамбус во прав-Како да се користи ротирачка машина за сушење за сушење бамбус во прав

Бамбус во прав Dyring решение Бамбусовиот прав е прашок по мелење бамбус. Како нов тип на еколошки материјал, бамбусовиот прав е широко користен во хемиската индустрија и секојдневниот живот. Производството на бамбусов прав има високи економски придобивки. Во процесот на производство на бамбусов прав, сушењето е многу важен процес. Денес ние

Фен за бамбус во прав-Како да се користи ротирачка машина за сушење за сушење бамбус во прав Прочитај повеќе "

Полска pellet drzewny, се што треба да знаете

Полска Pellet Drzewny, сè што треба да знаете

Полска Pellet Drzewny, сè што треба да знаете Дали ќе започнете бизнис со пелети во Полска? Па, тогаш, дозволете ми да ви кажам дека навистина сте ја донеле вистинската одлука за себе. Започнувањето бизнис со пелети во Полска има повеќе предности. Не само што ќе ви биде полесно да го дадете своето

Полска Pellet Drzewny, сè што треба да знаете Прочитај повеќе "

направете висококвалитетни пелети од биомаса со машина за пелети за биомаса

Машина за пелети од биомаса за правење висококвалитетни пелети од биомаса

Машина за пелети од биомаса за производство на висококвалитетни пелети од биомаса Употребата на пелети од биомаса драстично се зголеми во текот на изминатите неколку години. Овие пелети од биомаса може да се користат за повеќе намени. Тие не само што се енергетски ефикасни, туку мора да служат и за разни други секојдневни потреби. Можете да користите пелети од биомаса за да ги задоволите вашите енергетски потреби

Машина за пелети од биомаса за правење висококвалитетни пелети од биомаса Прочитај повеќе "

Пелети за добиточна храна за животни, како да се направи?

Пелети за добиточна храна за животни, како да се направи?

Пелети за добиточна храна за животни, како да се направи? Дали сакате да влезете во бизнисот со пелети за добиточна храна? Па, ова е навистина навистина профитабилна идеја за вас. Подготовката на пелети за добиточна храна може да има многу предности. Не само што е енергетски ефикасен, туку служи и за повеќе намени. Исто така, целиот процес на

Пелети за добиточна храна за животни, како да се направи? Прочитај повеќе "

се продава мелница за пелети

Мелници за пелети за продажба - започнете го вашиот бизнис со пелети

Мелници за пелети за продажба – Започнете го вашиот бизнис со пелети Со рапидно зголемување на потребата за пелети, имаше огромен пораст на бројот на мелници за пелети низ целиот свет. Ова е причината зошто толку многу бизнисмени од целиот свет се префрлаат на бизнисот за производство на пелети за добиточна храна. Овој бизнис може да биде

Мелници за пелети за продажба - започнете го вашиот бизнис со пелети Прочитај повеќе "

производител на органски ѓубрива

Топ 10 производители на органски ѓубрива во Индија

Топ 10 производители на органски ѓубрива во Индија Ако се занимавате со земјоделски бизнис, тогаш веќе мора да сте свесни за потребата да имате пристап до органско ѓубриво со добар квалитет. Без соодветниот вид ѓубрива, нема да можете да му дадете одличен поттик на вашиот земјоделски бизнис. Сега прашањето е како

Топ 10 производители на органски ѓубрива во Индија Прочитај повеќе "

органско ѓубриво за тревникот

Како да направите органско ѓубриво за тревник за продажба?

Како да направите органско ѓубриво за тревник за продажба? Дали планирате да направите органско ѓубриво за тревникот за продажба? Па тогаш, дозволете ми да ви кажам дека навистина сте на вистинскиот пат. Бизнисот со органско ѓубриво за тревникот достигна нови височини во последните неколку години, а многу луѓе се активно вклучени во

Како да направите органско ѓубриво за тревник за продажба? Прочитај повеќе "

органско ѓубриво за земјоделство

Како да се направи најдоброто органско ѓубриво за земјоделство?

Како да се направи најдоброто органско ѓубриво за земјоделство? Дали сте за органско земјоделство? Па, тогаш, веќе мора да сте свесни за потребата од доволни количини органски ѓубрива за да се спроведе процесот на одгледување. Органските ѓубрива се користат доста ефикасно во процесот на органско земјоделство. Овие ѓубрива се исклучително погодни за раст на растенијата.

Како да се направи најдоброто органско ѓубриво за земјоделство? Прочитај повеќе "