Индустриска зона Ксушенг,Џангкиу,Џинан,провинција Шандонг,Кина,250200

+86 531 8371 2005

Контактирајте не за да го поддржиме вашиот проект за пелети

Мразиме спам, и ја почитуваме вашата приватност.
Прашањето ќе се испрати до нашиот тим за продажба, ќе ви одговориме со 12 часови.

Тајчанг машини

преглед на фабриката (3)

Повеќе од 20 Години’ искуството во индустријата за производство на пелети ни овозможуваат да ви понудиме задоволително решение. Контактирајте со нас и оставете ги нашите експерти да ве поддржат.