дрво-пелети-поцрнуваат

4 Причини зошто вашите дрвени пелети поцрнуваат и што да правите кога машината Pelle е на чекање

4 Причини зошто вашите дрвени пелети поцрнуваат и што да направите кога вашата машина Pelle е на чекање Во процес на пелетизирање, Дали некогаш сте наишле на бавен излез на пелети, низок принос, формирање на пелети премногу тешко, црн феномен, или дури и ситуација со спонтано согорување? По ладењето, висококвалитетните дрвени пелети изгледаат како обоени боички со …

4 Причини зошто вашите дрвени пелети поцрнуваат и што да правите кога машината Pelle е на чекање Прочитај повеќе »