Zona Industriale Xusheng,Zhangqiu,Jinan,Provinca Shandong,Kinë,250200

+86 531 8371 2005

Na kontaktoni për të mbështetur projektin tuaj të peletit

Ne e urrejmë spam-in, dhe ne respektojmë privatësinë tuaj.
Kërkesa do t'i dërgohet ekipit tonë të shitjeve, ne do t'ju përgjigjemi me 12 orë.

Makineri Taichang

pasqyrë e fabrikës (3)

Me shume se 20 vite’ përvoja në industrinë e prodhimit të peletit na mundëson t'ju ofrojmë zgjidhje të kënaqshme. Na kontaktoni dhe lërini ekspertët tanë t'ju mbështesin.