Furnizuesi i zgjidhjeve profesionale të linjës së prodhimit të peletit Që nga viti 2004

Linja e prodhimit të peletit - Udhëzuesi i Fillestarit

lista e plotë e linjës së fishekëve

A po kërkoni të përmirësoni prodhimin tuaj të peletit të drurit në shkallë të vogël në një shkallë më komerciale? Nëse tashmë keni një të bërë në shtëpi, Linja e prodhimit të peletit me kalldrëm të vogël në shtëpi - ose nëse jeni duke punuar me një linjë të vogël pelet druri në fabrikën tuaj - ju mund të pyesni veten se çfarë do të ndodhë më pas. Përgjigja - ju duhet një linjë e plotë e prodhimit të peletit me të gjitha këmbanat dhe bilbilat. Kjo do t'ju lejojë të punoni në çdo aspekt të prodhimit të peletit, të gjitha në një makinë. Përfitimet? Një pajisje që është më e lehtë për t'u shërbyer, më e lehtë për të vepruar - dhe me ekonomike, sigurisht, gjithashtu. Nëse jeni të interesuar në një biznes të prodhimit të peletit të drurit, një linjë prodhimi të peletit për ushqimin e kafshëve, apo edhe diçka më unike (si linja e prodhimit të peletit të lëvores së orizit!), Ky artikull do t'ju tregojë gjithçka që duhet të dini për prodhimin e peletit për shtëpinë ose biznesin tuaj.

Çfarë është një linjë e prodhimit të peletit?

Linja e peletit, quhet edhe linja e prodhimit të peletit, linja e prodhimit të peletit të drurit, është një linjë e plotë prodhimi e krijuar për të bërë pelet. Procesi i plotë përfshin Seksionin e Thërrmimit, Seksioni i mullirit me çekiç, Seksioni i tharjes, Seksioni i peletizimit, Seksioni i ftohjes dhe seksioni i paketimit të peletit. Bazuar në përdorimet e ndryshme të peletit, linja e peletit mund të ndahet në dy lloje: Linja e peletit të biomasës dhe linja e peletit për ushqim.

faqosja e linjës së peletit

Edhe pse çdo linjë prodhimi peleti do të ndryshojë për sa i përket mënyrës se si funksionon dhe montohet, per pjesen me te madhe, të gjithë kanë ndërtim të ngjashëm.

Një mulli me çekiç ose thërrmues përdoret për të zvogëluar madhësinë e lëndës së parë që po vendosni në makinë. Shumica e materialeve, si druri, nuk do të jenë automatikisht madhësia ideale për një mulli peleti. Përdorimi i mullirit të çekanit do të ndihmojë në parandalimin që lënda e parë të bllokojë mullirin e peletit dhe të çojë në joefikasitet ose madhësi të pabarabarta të fishekëve të drurit.

Një tharëse është një tipar integral i shumicës së linjave të prodhimit të peletit, gjithashtu. Kjo ndihmon në reduktimin e lagështisë në mullirin e peletit, duke hequr gjithashtu faktorin e gabimit njerëzor. Kur thahet materiali për një mulli pelet, ka pak skenar Goldilocks në të cilin nuk dëshironi që materiali të jetë shumë i lagësht – por nuk mund të jetë shumë e thatë, ose. Tharëse është shumë efikase për të arritur ekuilibrin e duhur midis të dyjave.

Mulliri i peletit është komponenti kryesor në një linjë prodhimi të peletit prej druri ose kashte (ose një linjë prodhimi të çdo lloji, vërtetë!). Ai e përpunon materialin në pelet. Disa linja të prodhimit të peletit përfshijnë gjithashtu ftohës dhe paketues pelet. Megjithatë, këto mund të shtohen ose hiqen sipas nevojës dhe nuk konsiderohen të nevojshme për funksionimin bazë të makinës.

Shumica kanë gjithashtu një transportues, e cila përdoret për të përcjellë materialet nga një zonë e sistemit të përpunimit në tjetrën. Kjo mund të eliminojë shumë nga fuqia punëtore që përndryshe do të nevojitej për të transportuar materiale nga një seksion në tjetrin.

Sa lloje të linjave të prodhimit të peletit?

Ekzistojnë disa lloje të linjave të prodhimit të peletit nga të cilat mund të zgjidhni. Ato ndryshojnë në varësi të kapacitetit tuaj të dëshiruar, madhësia e objektit tuaj, dhe çfarë lloj peletash dëshironi të prodhoni.

Shumica mund të trajtojnë të gjitha llojet e biomasës, duke përfshirë kërcell, druri, kashtë, lëvozhga orizi, lëvozhgat e kikirikut, ashkël bambuje, jonxhë, dhe bari.

Ju mund t'i zbërtheni edhe më tej llojet e ndryshme të linjave të prodhimit të peletit, edhe pse, me veçori të ndryshme që mund të shtohen ose hiqen në varësi të nevojave tuaja. Shumica e linjave të vogla të prodhimit të peletit përfshijnë komponentë të tillë si mulli me çekiç ose thërrmues, një transportues, një tharëse, një ftohës peleti, një paketues, sigurisht, një mulli i vogël peleti.

Cili është procesi i plotë për linjën e prodhimit të peletit?

A jeni gati të filloni të përdorni linjën tuaj të prodhimit të peletit? Këtu janë disa këshilla për t'ju ndihmuar të përgatiteni për sukses.

Kuptoni se cilat pjesë dhe përbërës janë të përfshirë

Përpara se të zhytemi në procesin e plotë për një linjë prodhimi peleti, është thelbësore të trajtohen komponentët individualë nga të cilët është bërë makina. Këtu është një përmbledhje e shpejtë.

Së pari, prerësi i drurit. Shumica e linjave të prodhimit të peletit vijnë me një makinë copëzuese të daulleve. Thërrmuesit e drurit mund të përpunojnë materiale të mëdha, si degët e trungjeve, bambu, mbetjet e produkteve, dhe copa të mëdha druri në copa të madhësive më të vogla. Ju mund të rregulloni madhësinë e këtij materiali bazuar në nevojat tuaja unike.

Shumica prodhojnë një prodhim të copëzave të drurit me madhësi afërsisht tre deri në pesë centimetra. Përsëri, kjo ndryshon, por është e rëndësishme të mbani mend se sa më të vogla të jenë copat e drurit që dëshironi, aq më të vogla do të jenë thikat në makinë.

Seksioni i mëposhtëm është seksioni i mullirit me çekiç. Kjo përdoret për të bluar copat e drurit të prodhuara në pjesën e parë në një madhësi më të vogël (zakonisht tallash). Ai funksionon duke shtypur patate të skuqura me thika të mullirit me çekiç përpara se t'i ndajë ato përmes një ekrani. Shumicen e kohes, madhësia e daljes do të jetë pesë milimetra ose më pak.

Tjetra është pjesa e tharjes. Kjo mund të përdoret për të tharë të gjitha llojet e materialeve nga mulliri me çekiç. Ai kombinon një sobë ngrohëse dhe një tifoz, duke hequr lagështinë nga materiali përreth 10%. Ndërsa ju nuk dëshironi që materiali të jetë shumë më i thatë se kjo, pasi mund të bëhet e vështirë për makinën ta formojë atë në pelet, me vone, nuk mund të jetë shumë i lagësht, ose fishekët tuaj do të jenë një rrëmujë e mprehtë!

Përsëri, vlerësimi ideal i lagështisë është rreth 10 te 15%.

Pasi materiali të jetë tharë (zakonisht me një makinë tharëse rrotulluese të integruar, megjithëse lloji i saktë i teknologjisë që përdoret ndonjëherë ndryshon), vazhdon në seksionin e peletit të drurit, ky ka të ngjarë të jetë pjesa e procesit të prodhimit të peletit të drurit me të cilin jeni më të njohur – dhe është një nga komponentët më të rëndësishëm të të gjithë linjës së prodhimit të peletit!

Tallashi i tharë (ose materiale të tjera të thara, në varësi të llojit të linjës së prodhimit të peletit që përdorni) do të shtypet në pelet në makinën e peletit të drurit. Madhësia e prodhimit të këtyre fishekëve mund të ndryshojë pasi montimi i rrotullës dhe unaza vdesin për t'i shtyrë ato jashtë. Mesatarisht, fishekët do të jenë përreth 6 te 10 mm në madhësi. Madhësia do të ndryshojë në varësi të standardit të tregut për peletat ku jetoni dhe llojit të peletit që po përpiqeni të prodhoni.

E fundit por jo më pak e, është koha për të ftohur dhe paketuar peletat tuaja – tharja manuale e materialit ose përdorimi i ndonjë lloji tjetër pajisjeje për tharjen e tij është një tjetër mundësi për të hequr qafe lagështinë e tepërt, makinën e ftohësit dhe makinën e paketimit. Makina ftohëse ka për qëllim të ftojë temperaturën e peletit nga rreth 80 gradë Celsius deri në rreth 25 te 40. Pasi peletat të jenë ftohur, ato janë gati për t'u paketuar në qese plastike nga makina e paketimit.

Funksioni i makinës së paketimit është të përpunojë peletat e drurit në thasë të vegjël që mund të transportohen më lehtë.

Tani që keni një përmbledhje se cilat pjesë përfshihen në një linjë prodhimi peleti, ne mund të shkojmë në më shumë detaje rreth mënyrës së funksionimit të një prej këtyre makinave.

Udhëzues hap pas hapi: Si të përdorni një linjë të prodhimit të peletit

Për të përdorur një linjë prodhimi peleti, do t'ju duhet të copëtoni drurin me copëzuesin e daulleve. Ne ate menyre, mund të siguroheni që druri të jetë në madhësinë e duhur.

Tjetra, ju do të kontrolloni materialet. Kjo bëhet për t'u siguruar që ato të mos kenë papastërti në to që do të ndikojnë në rezultatin e produktit tuaj të përfunduar dhe mund të dëmtojnë makinën. Kjo përfshin gjëra të tilla si copa guri, metalike, ose plastike. Disa linja prodhimi pelet vijnë me magnet të integruar për të ndihmuar në heqjen e këtyre mbeturinave, gjithashtu.

Hapi juaj i ardhshëm është të thani lëndët e para me tharëse (zakonisht një kazan ose tharëse rrotulluese, edhe pse kjo mund të ndryshojë). Kjo do të sigurojë që të gjitha materialet të kenë përmbajtjen e duhur të lagështisë.

Tjetra, ju do ta kaloni materialin përmes vrimës së prerjes së mullinjve të peletit. E gjithë kjo është plotësisht e automatizuar me një linjë prodhimi peleti, me material të shtyrë nga një hap në tjetrin me transportues.

Hapat tuaj të fundit përfshijnë ftohjen, paketim, dhe ruajtjen e peleteve. Peletët duhet të ftohen përpara se të paketohen, ose mund të ngjiten së bashku. Kjo gjithashtu do të rrisë jetën e tyre të ruajtjes. Ndërsa disa njerëz zgjedhin të thajnë peletat e tyre me dorë, Sistemet e integruara të ftohjes të ofruara nga linjat më të mira të prodhimit të peletit janë shumë më efikase në ftohjen e sasive të mëdha të peletit.

Tjetra, fishekët tuaj do të paketohen për mbrojtje dhe lehtësi, shpërndarje e përshtatshme. Ju mund t'i ruani peletat tuaja në një enë, silo, ose i rezervoni ose i transportoni ato me shumicë duke përdorur kamionë dhe mjete të tjera të destinuara posaçërisht për këtë detyrë.

Sa kushton një linjë e prodhimit të peletit ushqimor?

Çmimi mesatar i linjës së prodhimit të peletit do të ndryshojë në varësi të madhësisë së makinës, cilët komponentë përfshihen, dhe çfarë lloj lënde të parë planifikoni të përpunoni në të, mes variablave të tjerë.

Megjithatë, në përgjithësi mund të prisni të paguani rreth e rrotull $2000 në më shumë se $400000 dollarë amerikanë për një makinë. Ekziston një ndryshueshmëri kaq e gjerë midis çmimeve për shkak të, përsëri, faktorët e ndryshëm të listuar më sipër.

Çfarë duhet të keni parasysh kur zgjidhni linjën më të mirë të prodhimit të peletit nga Kina?

Mund të jetë e vështirë të gjesh një linjë prodhimi peleti që kontrollon të gjitha kutitë për ju. Këtu janë disa këshilla për t'ju ndihmuar të gjeni atë të duhurin për nevojat tuaja.

Merrni parasysh pjesët individuale të makinës së linjës së peletit të drurit

Gjëja e parë që duhet të keni parasysh kur zgjidhni linjën ideale të prodhimit të peletit nga Kina është përbërja e pjesëve dhe përbërësve individualë të makinës.. Ndërsa është e rëndësishme të merret parasysh cilësia e makinës në tërësi, ju duhet të mendoni me kujdes për pjesët individuale, gjithashtu, për të siguruar që secili dhe secili të plotësojë nevojat tuaja.

Ne shume raste, ju mund të personalizoni specifikimet e secilit komponent për të përmbushur nevojat tuaja. Në grafikun e mëposhtëm, do të shihni karakteristika të ndryshme që mund të rregullohen për një komponent të makinës së peletit të linjës së peletit në veçanti:

Fuqia(KW)

Kapaciteti(T/H)

Pesha(T)

Madhësia(mm)

90/132

1-2

5.5

2600*1300*2300

132/160

2-2.5

9

2900*1300*2400

185/220

2.5-3.5

14.5

3300*1400*3100

Përmbajtja e lagështisë

A vjen linja e prodhimit të peletit që jeni të interesuar të blini me tharëse? Nëse nuk bën, ju mund të dëshironi të mendoni dy herë për të bërë blerjen.

Disa njerëz supozojnë se e vetmja veçori e rëndësishme e linjës së prodhimit të peletit është mulliri i peletit. Ndërsa sigurisht që nuk mund të bëni pelet të çdo lloji apo madhësie pa mullirin e peletit, duhet të siguroheni që të gjitha pjesët e tjera të jenë të cilësisë së lartë (dhe madje ekzistojnë, Ne vend te pare!) gjithashtu.

Përndryshe, do ta gjeni veten të mbërthyer me një makinë që është e vështirë për t'u përdorur, joefikase, dhe kërkon mirëmbajtje të vazhdueshme.

Shkathtësia në llojin e lëndës së parë

Nuk është sekret që disa lloje të linjave të prodhimit të peletit janë më të përshtatshme për disa lëndë të para se të tjerët. Ne se ti mundesh, gjeni vetes një linjë prodhimi të mullirit të peletit që është një prizë e të gjitha tregtive. Kërkoni një që mund të trajtojë materiale të të gjitha llojeve, duke përfshirë lëvozhgat e orizit, lëvozhgat e kikirikut, patate të skuqura druri, si dhe në industri të tjera, dhe me shume.

Ne ate menyre, do të jeni në gjendje të vazhdoni të përdorni makinën tuaj edhe nëse plani juaj i biznesit merr një kthesë të mprehtë më vonë gjatë rrugës.

Këtu është një diagram që tregon se si disa lloje të linjave të prodhimit të peletit mund të përdoren edhe për të përpunuar kimikate. Megjithëse kimikatet nuk përpunohen aq zakonisht në këto lloje makinerish sa gjëra të tilla si druri dhe ushqimi i kafshëve, ato ende mund të bëhen. Shikoni më poshtë:

procesi i thjeshtuar i prodhimit të karburantit

Shërbimi ndaj klientit

Kur te jete e mundur, blini një linjë prodhimi peleti nga një kompani me reputacion të mbështetur nga vlerësime të forta të klientëve. Zgjidhni atë që ofron shërbim të shkëlqyer ndaj klientit – ju dëshironi të gjeni një kompani me një kthesë 24-orëshe për pyetjet sa herë që mundeni. Kjo do t'ju ndihmojë të qetësoni mendjen kur hasni probleme me kompjuterin tuaj.

Megjithëse shumica e linjave të prodhimit të peletit janë të lehta për t'u përdorur dhe kanë pak probleme, Mirëmbajtja e duhur është çelësi për të mbajtur makinën të shëndetshme. Të jesh në gjendje të kontaktosh me shërbimin ndaj klientit nëse lindin pyetje ose probleme është thelbësore, gjithashtu. Kompanitë më të mira ofrojnë mbështetje në vend për të ndihmuar me instalimin, zgjidhjen e problemeve, dhe riparime sipas nevojës.

Ju gjithashtu mund të dëshironi të konsideroni një kompani që ofron garanci bujare për produktet e tyre, ose të paktën shumë nga pjesët. Disa linja të prodhimit të peletit dërgohen me gjëra të tilla si dhëmbë shtesë dhe thika për makinën. Ne ate menyre, do të keni gjithçka që ju nevojitet për t'u ngritur dhe për të vrapuar – dhe qëndroni në këmbë dhe vraponi – në mënyrë sa më efikase dhe ekonomike.

Çfarë duhet të keni parasysh kur filloni një fabrikë të re të prodhimit të peletit?

Ju do të duhet të merrni parasysh disa faktorë kur filloni për herë të parë një fabrikë të prodhimit të peletit.

Llojet e lëndëve të para

Çfarë lloj lëndësh të para planifikoni të punoni brenda makinës tuaj? Llojet e ndryshme të lëndëve të para kanë tipare të ndryshme, duke përfshirë përmbajtjen e ndryshme të linjinës dhe fibrave, që të dyja mund të ndikojnë se sa koheziv janë peletët tuaj.

Këto vlera të ndryshme kohezive mund të kërkojnë gjithashtu raporte të ndryshme ngjeshjeje të kallëpit – për shembull, druri i fortë ka nevojë për një raport më të ulët kompresimi. Disa lëndë të para madje mund të kenë nevojë të përzihen me një agjent lidhës, si dylli ose vaji vegjetal. Ju do të duhet të konsideroni se si do të shkoni për sigurimin dhe punën me llojin e lëndës së parë që keni vendosur përpara se të mund të vini në funksion fabrikën tuaj.

Madhësia e lëndëve të para

Kur fillon një fabrikë të re prodhimi, ju gjithashtu do të dëshironi të jepni një mendim të dytë për madhësinë e lëndëve të para. Nëse nuk keni një mënyrë të mirë për t'i ulur lëndët e para në madhësi, do të keni një joefikas, impianti që funksionon keq.

duke i bërë ato disa nga makineritë më të vështira që do të keni gjatë gjithë funksionimit tuaj.,

Shumica e linjave të prodhimit të peletit që mund të blini vijnë me komponentë që mund të ndihmojnë në reduktimin e materialit në madhësinë e kërkuar – gjëra të tilla si mullinj me çekiç, copëza druri ose grimca, ose debarkers.

Madhësia dhe stili i makinës suaj ka të ngjarë të ndryshojnë në varësi të llojit dhe madhësisë së përdorimit të materialit – kështu që do t'ju duhet të siguroheni që buxheti juaj mund të përfshijë këtë lloj pajisjeje paratrajtimi. Nëse nuk mundet, atëherë mund të dëshironi të rishikoni llojet e peletave që do të bëni dhe të zgjidhni materiale që nuk kërkojnë aq shumë trajtim përpara se të bëhen pelet.

Proceset teknologjike

Lloje të ndryshme lëndësh të para mund të kombinohen dhe bluhen së bashku – ose mund të punoni me vetëm një material në të njëjtën kohë.

Në varësi të qëllimeve tuaja, mund t'ju duhet të merrni lloje të ndryshme materialesh. Megjithatë, është e rëndësishme të theksohet se ju duhet të keni procese për t'i kombinuar këto materiale në mënyrë efektive dhe të sigurt. Nëse i hedh materialet me dëshirë, mund të shkaktojë që makina të bëhet e paqëndrueshme dhe e bllokuar.

Buxheti dhe afati kohor

Ka kaq shumë faktorë që ndikojnë në fillimin e një fabrike të prodhimit të peletit. A ka objekti juaj amperazh të mjaftueshëm të energjisë elektrike për të operuar një linjë peleti?? A ka rregulla sigurie në fuqi? A keni një fuqi punëtore solide?

Me e rendesishmja, sa shpejt doni ta vini në funksion ndërmarrjen tuaj – dhe si duket buxheti juaj? Ju mund t'ju duhet të bëni akomodime për t'i lejuar makinerive një periudhë më të gjatë për t'ju ardhur tek ju ose për t'u siguruar që keni para të mjaftueshme për të financuar të gjitha përmirësimet e pajisjeve tuaja.

Para fillimit të një fabrike të prodhimit të peletit, është një ide e mirë të takoheni me një agjent sigurimesh, një planifikues financiar i certifikuar, dhe një kontabilist, të gjithë ata mund t'ju ndihmojnë të planifikoni biznesin tuaj dhe të siguroheni që të gjitha rosat tuaja të jenë në një rresht.

Prezantimi i linjës së peletit Taichang

Linja e prodhimit të peletit Taichang, kjo linjë prodhimi peleti vjen me gjithçka që ju nevojitet për të përpunuar pothuajse çdo biomasë, duke përfshirë grurin, kashtë, jonxhë, misri, lëvozhga orizi, dhe me shume. Mund të përdoret për të prodhuar pelet të të gjitha llojeve, duke ju lejuar të përshpejtoni procesin e prodhimit dhe të përmirësoni linjën tuaj përfundimtare.

Nëse dëshironi ta përdorni këtë linjë si linjë prodhimi pelet druri, një linjë prodhimi të peletit për ushqim, ose një linjë të vogël prodhimi të peletit të biomasës, ky produkt në fund do të shërbejë si një linjë e prodhimit të peletit gjithëpërfshirës dhe e plotë që i përshtatet nevojave të kujtdo.

Një linjë gjithëpërfshirëse, vjen me gjithçka që ju nevojitet. Ai ka shtatë pjesë kryesore: një copëzues druri, sobë për ngrohje, mulli i peletit, makinë paketimi, më të freskët, mulli me çekiç, dhe tharëse. Është me të vërtetë një linjë e veçantë që do t'ju lejojë të bëni copëza druri, flakeboard, pelet për ushqimin e kafshëve, dhe me shume.

Pse 1000+ Klientët na zgjedhin ne?

Inxhinierët tanë

Ne punësojmë shumë të aftë, inxhinierë profesionistë të përkushtuar ndaj kërkimit dhe përmirësimit të të gjitha produkteve tona. Inxhinierët tanë të vjetër janë të mirëkualifikuar me diploma të avancuara. Inxhinierët tanë me përvojë dhe të aftë të R&D mund të ndihmojnë në zgjidhjen e problemeve tuaja në lidhje me makineritë ose prodhimin dhe të ndihmojnë me shërbimin pas shitjes.

Kontroll i rreptë i cilësisë

Cilësia është e rëndësishme për ne. Ne jemi IS0 9001, KJO, dhe të certifikuar nga SGS. Të gjithë komponentët e përdorur në makinat tona kalojnë inspektimin tonë të rreptë të cilësisë. Ne kryejmë një provë për çdo makinë dhe testim të veshjes përpara dërgesës.

Çmimet konkurruese

Menaxhoni buxhetin tuaj në një mënyrë të zgjuar dhe minimizoni kostot tuaja të prodhimit. Ne ofrojmë çmime konkurruese për të gjitha makinat tona. Kontaktoni ekipin tonë të shitjeve për mbështetje për zgjidhje me porosi.

Ekipi profesional i shitjeve

Ne kemi një ekip shumë të kualifikuar shitjesh ndërkombëtare që do t'ju përgjigjet brenda 24 orë në lidhje me çdo pyetje para shitjes që mund të keni. Pas shitjeve, ne ofrojme 24/7 komunikimet me email dhe telefon, dhe mund të organizojë mbështetje në vend.

Mbështetje e plotë teknike

Plot 24/7 mbështetje si para dhe pas blerjes suaj. Ne ofrojmë testime falas për të zhvilluar procesin e prodhimit në biznesin tuaj dhe jemi të përkushtuar për të gjetur zgjidhjen më të mirë për nevojat tuaja specifike. Nëse jeni të interesuar të bashkëpunoni me ne për të shitur makinat tona, ne jemi të lumtur të konsultohemi me ju.

Porositja dhe pagesa

Porositja me ne është e shpejtë dhe e përshtatshme. Ekipi ynë profesional i shitjeve u përgjigjet shpejt pyetjeve dhe përpiqet të zgjidhë problemet tuaja, si para shitjes ashtu edhe pas shitjes. Ne pranojmë në mënyrë të sigurt të gjitha format e pagesës duke përfshirë transferimin T/T, LC në shikim, PayPal, dhe Western Union.

projekte të suksesshme të linjës së peletit (4)
projekte të suksesshme të linjës së peletit (1)
projekte të suksesshme të linjës së peletit (2)
projekte të suksesshme të linjave të peletit (5) projektet e linjave të peletit (6)
projekte të suksesshme të linjës së peletit (6)
projekte të suksesshme të linjës së peletit (3)

Karakteristikat e linjës së prodhimit të peletit Taichang

Ende nuk jam i sigurt se Linja e Prodhimit të Peletit Taichang është e duhura për biznesin tuaj? Shikoni këto karakteristika kryesore.

1. I forte, Pjesë të qëndrueshme: Kjo makinë vjen me shtatë komponentë thelbësorë – prerësi i drurit, sobë për ngrohje, mulli i peletit, makinë paketimi, më të freskët, tharëse, dhe mulli me çekiç. Të gjitha janë bërë nga të forta, materiale të qëndrueshme. Struktura e saj e avancuar vjen me copëza prerëse me cilësi të lartë me pjesë lëvizëse të bëra nga aliazh i mprehtë. Këto materiale janë rezistente ndaj konsumit dhe të prodhuara sipas teknologjisë më të fundit. Këto pjesë përjetojnë konsum të ulët dhe për këtë arsye mund të reduktojnë konsumin tonë. Mulliri me çekiç ka të fortë, kushinetat e dyfishtë të topave të zgjedhur me kujdes dhe rezistencë e shkëlqyer ndaj dridhjeve.

2. Mulliri me shumë funksione: Kjo makinë mund të përdoret gjerësisht në të gjitha llojet e industrive, duke përfshirë ushqimin e bagëtive, prodhimi kimik, pleh organik, elektricitet, biokarburanteve, prodhimi i peletit të drurit, dhe me shume.

3. Konsumi i ulët i energjisë: Kjo makinë ofron konsum jashtëzakonisht të ulët të energjisë. Ajo zvogëlohet deri në 50% të nevojave tuaja për energji, prodhon dridhje minimale, dhe ka më shumë se 40% efikasiteti i ngrohjes. Kjo mund t'ju kursejë para, ndërkohë që ndihmon në shpëtimin e planetit.

4. Lehtë për t'u instaluar dhe përdorur: Linja e prodhimit të peletit Taichang është e lehtë për t'u instaluar dhe funksionuar, veçanërisht në krahasim me opsionet e tjera në treg. Ju do të keni akses në një shërbim me një ndalesë që mund të plotësojë nevojat e çdo klienti, nga kompanitë e mëdha ndërkombëtare e deri te individët. Pyetjet tuaja do të marrin përgjigje në 24 orë ose më pak me vizita në vend.

5. I gjithanshëm dhe i rregullueshëm: Kjo makinë mund të thërrmojë dhe përpunojë të gjitha llojet e materialeve në pelet, duke përfshirë pllakën me shkumë PVC, druri, barërat e këqija, kashtë, dhe madje edhe pastruesi i mbeturinave. Dhoma e tij e bluarjes së çelikut me rezistencë të lartë është e qëndrueshme dhe ofron efikasitet më të madh të përgjithshëm pavarësisht nga lloji i materialit që po përpunoni.

6. Paketon dhe ftoh automatikisht peletët: Jo të gjitha linjat e prodhimit të peletit vijnë me ftohës dhe paketues, por kjo e bën. Mund t'ju kursejë para duke bashkuar të gjitha veçoritë që ju nevojiten në një makinë.

Procesi i plotë për linjën e peletit

Bazuar në materiale të ndryshme, kemi linja peleti të përshtatshme. I gjithë procesi përfshin seksionin e dërrmimit të materialit, Seksioni i tharjes, Seksioni i peletizimit, Seksioni i ftohjes së peletit dhe seksioni i paketimit të peletit. Kapaciteti i prodhimit mund të jetë 500 kg/h në maksimum 20 ton/h, më poshtë është projekti ynë që kemi përshtatur për klientët tanë me kapacitet 10t/h.

10ton-pelet-line-layout

Makina të ngjashme për linjën e prodhimit të peletit

Chipper daulle

Përpunimi i materialeve me madhësi të madhe në patate të skuqura më të vogla, 3-5cm gjatësi dhe gjerësi ,10mm trashësi

Mulliri me çekiç

Thërrmimi i mëtejshëm i materialit të madhësisë së patate të skuqura në madhësi më të vogël tallash, 3-5tallash me madhësi mm

Tharëse rrotulluese

Tharja e tallashit në standard 15% përmbajtjen e lagështisë, përgatitur për seksionin e ardhshëm të peletizimit.

Makinë pelet

Peletizimi i tallashit të tharë të gatshëm në fishekë. Kapaciteti i makinës me një grup të vetëm mund të arrijë 3t/h.

ftohës i makinës së peletit

Ftohës me pelet

Ftohja e peletave të nxehtë në temperaturë standarde, 30-40° normale e nxehtë.

pellets-packing-machine

Makinë paketimi

Paketimi i peletave në thasë ,e vogël 50 kg/çantë ose çantë e madhe.

Pyetjet e shpeshta rreth linjës së prodhimit të peletit

Ne jemi prodhues të makinerive pelet që nga viti 2004, ne mund të ofrojmë makineri të plota të prodhimit të peletit bazuar në kërkesat tuaja. Madhësia e uljes së fabrikës 40000㎡ dhe 350+ staf pune. Dhe më shumë se 1000+ klientë të lumtur brenda dhe jashtë vendit. Ne kemi një ekip të veçantë për të rregulluar shitjet dhe shërbimin pas shitjes.

Për t'ju shërbyer më mirë, ju lutemi përpiquni të jepni informacionin e mëposhtëm:
1) Cili është materiali për të bërë pelet? Më mirë nëse mund të na ndani disa foto
2) Fortësia e materialit tuaj?
3) Përmbajtja e lagështisë?
4) Diametri maksimal i materialit që do të përpunohet?
5)Kapaciteti në orë që dëshironi të merrni për prodhimin e peletit.
Pastaj ne do t'ju rekomandojmë modelin e përshtatshëm bazuar në nevojat tuaja aktuale.

Procesi i bashkëpunimit është më poshtë :
1. Negacion
Ne do të negociojmë me ju për kërkesat tuaja, duke përfshirë atë që është materiali juaj për të bërë pelet,?sa përmbajtje lagështie? sa kapacitet në orë? buxhet për projektin? madhësia e disponueshme e uljes së bimëve etj. Bazuar në to, ne do të personalizojmë zgjidhjen me përvojën tonë dhe do t'ju prezantojmë.
2. Konfirmimi i porosisë
Pasi të përfundojmë zgjidhjen dhe kuotimin e linjës së prodhimit, ne do të nënshkruajmë kontratën dhe do të vazhdojmë me pagesën. Ne pranojmë 30% T/T pasi konfirmojmë porosinë, dhe bilanc 70% T/T para dërgesës.
3. Procesi i prodhimit
Pasi të marrim pagesën e depozitës tuaj, ne do të organizojmë prodhimin në përputhje me rrethanat, bazuar në kapacitete të ndryshme, koha jonë e prodhimit është e ndryshme. Normalisht, na duhen 30-45 ditë për të gjithë kapacitetin e linjës nën 5t/h, dhe 45-60 ditë për kapacitet mbi 5t/h. Për makinerinë e një grupi të vetëm nevojiten rreth 25-30 ditë bazuar në planin tonë të prodhimit.
4. Komisioni dhe dorëzimi i makinës
Pasi të gjitha makinat përfunduan prodhimin, ne do të testojmë dhe funksionojmë të gjitha makinat përpara dorëzimit ,sigurohuni që makina të arrijë performancën më të mirë përpara dorëzimit, gjatë asaj kohe ne do t'u dërgojmë klientëve videot e testimit për konfirmim
5. Organizoni pagesën dhe dërgimin e bilancit
Pasi klienti pranon performancën e makinerive, klienti duhet të organizojë pagesën e bilancit për ne, pasi kemi marrë bilancin, ne do të organizojmë rezervimin e anijes dhe organizimin e dorëzimit për klientët. Të gjitha makinat do të jenë të paketuara mirë për dërgesë në distanca të gjata.
6. Dorëzimi i dokumenteve doganore
Në fund të fundit, makinat rregulluan doganat në Kinë, ne do t'i dërgojmë të gjitha dokumentet klientëve duke përfshirë faturën e ngarkesës ,Fatura, Lista e paketimit, Vendi i Origjinës etj. Ne do të ndihmojmë klientët në zhdoganimin pa probleme.

Makina jonë e peletit mund të përpunojë materiale të ndryshme nga mbetjet pyjore dhe bujqësore. Për shembull trungje druri, degët, patate të skuqura druri, gjethe peme, trung trungu, mbeturina mobiljesh, tallash, kërpudha, lëvore orizi ,kashtë orizi, kërcell misri, lëvozhga e kikirikut, EFB, bambu etj. Ne kemi makina dhe specifikime të ndryshme që mund të plotësojnë kërkesat tuaja të ndryshme të prodhimit të materialeve, ju mund të kontaktoni me ekipin tuaj të ekspertëve për të ditur më shumë.

Për të bërë pelet, ne duhet të kontrollojmë tallashin që hyn në përmbajtjen e lagështisë së mullirit të peletit 10-15%, shumë i lagësht ose shumë i thatë do të ndikojë në rezultatin e peletizimit. Nëse materiali juaj është shumë i lagësht, ju duhet një makinë tharëse për të hequr lagështinë.

Garancia jonë për makineritë e prodhimit të peletit është një vit pas shitjes, pa përfshirë pjesët e konsumimit. Pjesët kryesore të veshjes janë unaza dhe rul.

Për shkak të COVID-19 që 2020, ne nuk mund t'i dërgojmë inxhinierët tanë jashtë vendit për instalim në vend, ne mund të ofrojmë instalimin e ndihmës me video pas marrjes së makinerive nga klientët. Para dorëzimit, ne gjithashtu do të testojmë të gjitha makinat për t'u siguruar që mund të arrijë performancën më të mirë, dhe ne do të bëjmë video të detajuara për t'u treguar klientëve se si t'i instalojnë ato, dhe manuali i instalimit do të dërgohet së bashku me makinën. Shitjet tona pas shitjes do të jenë gati 24 orë për të mbështetur klientët për të gjithë procesin e instalimit.

Flisni me një Ekspert