dru-pellets-zezë

4 arsye pse fishekët tuaj të drurit nxihen dhe çfarë të bëni kur makina juaj Pelle është në pritje

4 Arsyet pse fishekët tuaj të drurit nxihen dhe çfarë duhet të bëni kur makina juaj Pelle është në pritje Në procesin e peletizimit, a keni hasur ndonjëherë në prodhim të ngadaltë të peletit, rendiment të ulët, formim shumë të fortë të peletave, një fenomen të zi, apo edhe një situatë djegie spontane? Pas ftohjes, peletat e drurit me cilësi të lartë duken si shkumësa me ngjyra me…

4 arsye pse fishekët tuaj të drurit nxihen dhe çfarë të bëni kur makina juaj Pelle është në pritje Lexo më shumë »