Makinë rroje druri me cilësi të lartë

Politika e privatësisë: Siguria dhe privatësia e garantuar 100%

Na kontaktoni

Prezantimi i makinës së rruajtjes së drurit

shitet rroje druri

Video me makinë rroje

Makinë rroje druri i quajtur edhe mullinj rroje, makinë rroje druri, mulli rroje etj. Është një lloj makine që përdoret për të bërë rroje druri. Roli ose boshti spirale rrotullohet me shpejtësi nga motori i drejtuar dhe rruhet materialet si druri, degët e trungjeve, copat e trungjeve dhe materialeve të ndryshme në rroje në madhësi uniforme.
Rruajtjet mund të përdoren si materiale për prodhimin e dërrasave të grimcave dhe prodhimin e letrës së pulpës së drurit në fabrikat e letrës, si dhe për shtrimin e kafshëve, shtratin e fermës dhe mbushjen për transportin e mallrave të brishta.

Avantazhet e makinës rroje

makine-makine-rroje-dru-nuk ka nevoje per themel-dhe-montim

Të gjitha mullinjtë tanë të rruajtjes do të montohen dhe testohen përpara dorëzimit, kjo makinë mund të funksionojë pa ndërtuar themele. Thjesht lidhni rrymën dhe do të funksionojë drejtpërdrejt.

makineri-dru-rroje-me-6 boshte

Për të përmbushur kërkesat e kapaciteteve të ndryshme, makina jonë e rrojës së drurit është e pajisur me 2 boshte, 4 boshte dhe 6 boshte opsionale. Kapaciteti nga 500 kg/h në 1500 kg/h.

makine-rroje-dru-mund-perpunoj-permasa te ndryshme-rroje-druri

Për prodhimin e ashklave të drurit me madhësi të ndryshme, makineritë tona të rrojës së drurit kanë dy lloje thikë: Thikë spirale për rruazat e përmasave të vogla dhe rul me thikë të drejtë për bërjen e rrojeve me përmasa të mëdha. 

materiale për të bërë ashkla druri

Makina jonë për rroje druri mund të përpunojë lëndë të para të ndryshme, nga mbeturinat e drurit, mbeturinat e mobiljeve, trungjet e freskëta, paletat e mbeturinave. Makina jonë mund t'i përpunojë të gjitha dhe të marrë copa druri me cilësi të lartë me automatizim të lartë.

Specifikimi i makinës së rruajtjes së drurit

Për makinën tonë të rruajtjes së drurit, ajo mund të përpunojë gjatësinë e drurit nga 800mm-1400mm, diametrin maksimal 500mm. Për kapacitetin e mullirit të rruajtjes, ne kemi 500 kg / deri në 1500 kg / opsionale për ju. Ju mund të zgjidhni për përdorim në shtëpi ose përdorim në fermë të madhe. Trashësia e copave të drurit mund të rregullohet nga boshti i thikës, trashësia varion nga 0.2-1 mm. 

makinë rroje druri
rroje druri

Model 

TCWS500-2

TCWS500-4

TCWS500-6

Gjerësia maksimale e drurit

500mm

500mm

500mm

Gjatësia maksimale e drurit

800mm

1400mm

1400mm

Boshti i tehut

2

4

6

Sasia e tehut

8

16

24

Gjatësia e kovës së makinës

800mm

1400mm

1400mm

Motor Fuqia

10.5kw

23.25kw

30.75kw

Trashësia e rruajtjes

0.2mm-1mm

0.2mm-1mm

0.2mm-1mm

Kapaciteti i makinës

500kg / hr

1000kg / hr

1500kg / hr

makine rroje-shtepie
rroje trungjesh
mulli druri-rroje
makine rroje e vogel per shitje
thikë-bosht-për-makinë-rroje druri
bosht-spiral-për-bërjen e ashkël-drurit me përmasa të vogla
mulli rroje
makine rroje druri-shitet

rreth nesh

Ne jemi prodhues profesionistë të makinave rroje në Kinë që nga viti 2004. Fabrika jonë integron kërkimin dhe zhvillimin, prodhimin, shitjen dhe shërbimin, ne kemi pajisje moderne për prodhim dhe ekip të shkëlqyer të kërkimit dhe zhvillimit teknik.

Madhësia e fabrikës: 40000 ㎡
Stafi Punues: 200+
Vlera vjetore e eksportit: 15 milion dollarë

Ne kemi ekip me përvojë dhe të aftë të shërbimit pas shitjes. Bazuar në kërkesat e detajuara të klientëve, ne gjithmonë mund të ofrojmë zgjidhje të kënaqshme për projektet e rrojeve të drurit.

Cilësia dhe shërbimi janë shpirti ynë për zhvillimin e kompanisë, ne do të përpiqemi të bëjmë më të mirën për të mbështetur klientët në prodhimin e rropave, për të arritur bashkëpunimin fitues.

Materiale të ndryshme për bërjen e rrojeve të ndryshme

Makinat tona të rruajtjes mund të bëjnë rroje me cilësi të lartë në automatizim të lartë. Kurse ashklat e drurit përdoren më së shumti për shtrimin e kafshëve për derrat gini, lepujt, kuajt, brejtësitë, mbeturinat e maceve, pulat etj. Kështu quhet edhe makine për shtrimin e kafshëve. Rruajtjet mund të përdoren gjithashtu për paketim dhe kopsht.

Linja e prodhimit të rrudhave të drurit

Për të bërë rroje druri, mund të filloni me një mulli të vogël rroje për shitje, ose mund të filloni edhe me linjën e prodhimit industrial të rruajtjes së drurit me madhësi të madhe. Linja e plotë e prodhimit të rrojeve përfshin:
Ngarkues i regjistrave, Debarker i regjistrave, sharrë e prerjes së regjistrave, Makinë për rruajtje druri, Makinë tharëse rrotulluese, ekran rrotullues, balues ​​rroje dhe makinë vulosjeje rroje.

Lista e makinavefunksion
Ngarkuesi i regjistraveNgarkimi i regjistrave në makinën e heqjes së trungjeve
Regjistro Debarker Hiqni lëkurën e trungjeve
Log Cut SawPritini trungun në gjatësi uniforme
Makinë rroje druriRruajtja e drurit në ashkla druri 
Tharëse rrotulluese Thani ashklat e drurit në një përmbajtje të njëtrajtshme lagështie
Ekran rrotulluesHiqni tallashin e tepërt dhe mbetjet nga rrëshqitjet
Baler rroje Paketimi i copave në thasë
Makinë vulosëse me rrojeMbyllni thasët me rroje 
linjë-prodhimi-prodhimi i ashklave të drurit
linja e prodhimit të makinerive të rrushit të drurit

FAQ rreth makinës rroje druri

Makinat e rruajtjes së drurit janë makina speciale që mund të bëjnë rroje druri, të quajtura gjithashtu Makina për rroje druri, Makinë rrojeje, rroje druri. Rruajtjet përdoren për shtratin e kafshëve, si pulat, lepujt, kuajt, hamsterët. Pra, makina për rroje druri quhet edhe makinë për shtratin e kafshëve. 

Për të bërë copa druri, ju duhet t'i prisni trungjet në gjatësi uniforme dhe t'i vendosni trungjet në makinën e rruajtjes së drurit. Druri do të shtypet me shkop hidraulik brenda makinës së rrojës së drurit. Roli i thikës së makinës së rruajtjes së drurit do të rrotullohet dhe do të rruajë drurin në rroje uniforme automatikisht. 

Pjesët e këmbimit të makinës së rrojës së drurit përfshijnë thikë të drejtë, bosht rul, thikë spirale (për prodhimin e ashklave të drurit me madhësi të vogël). Makinë mprehëse thike nëse është e nevojshme.

Bisedoni me Ekspertët Tanë

Na kontaktoni