Mesin Pelet

PABRIK badag

40000㎡

350+Pagawé

15+Pangalaman Taun

Pabrik Langsung NO MIDDLEMAN

Professional Pellet Machine Manufacturer And Supplier in China

Taichang mangrupikeun perusahaan profésional anu kalibet dina produksi sareng R&D tina mesin pellet.

  • Taun Pendaptaran : 2004
  • Modal kadaptar : $1.4Jutaan
  • Ukuran badarat pabrik: 40000㎡
  • Pagawé :350
  • Insinyur senior: 10
  • MékanisDesainer: 16
  • Insinyur Téknis: 20
  • Sertipikat Kahontal: IEU ,ISO9001-2000, SGS …

produk

Taichang ngahususkeun dina manufaktur mesin pellet. Kami mastikeun ngalaksanakeun inovasi dina pamekaran produk sareng manufaktur pabrik pellet kualitas.

Naha 1000+ Konsumén Pilih kami?

Insinyur urang

Urang employ kacida terampil, insinyur profésional devoted kana panalungtikan sarta ngaronjatkeun sakabéh produk urang. Our experienced and skillful R&D engineers can help solve your pellet mill problems and assist with after-sales service.

Kontrol Kualitas anu ketat

Kualitas penting pikeun urang. Kami IS0 9001, IEU, sarta SGS Certified. Sadaya komponén anu dianggo dina pabrik pellet kami lulus pamariksaan kualitas anu ketat. Kami ngalaksanakeun uji coba pikeun unggal mesin sareng ngagem tés sateuacan kiriman.

Competitive Price

Atur anggaran anjeun ku cara anu pinter sareng ngaleutikan biaya produksi anjeun. Kami nawiskeun harga anu kompetitif pikeun sadaya pabrik pellet kami. Hubungi tim penjualan kami pikeun dukungan pikeun solusi khusus.

Tim Penjualan profésional

Kami ngagaduhan tim penjualan internasional anu mumpuni anu bakal ngabales anjeun dina jerona 24 jam ngeunaan patarosan pra-penjualan anu anjeun gaduh. Sanggeus jualan, kami nawiskeun 24/7 email sareng komunikasi telepon, tur bisa ngatur rojongan onsite.

Rojongan Téknis pinuh

Pinuh 24/7 ngadukung sateuacan sareng saatos ngagaleuh anjeun. Kami nawiskeun tés gratis pikeun ngembangkeun prosés manufaktur di bisnis anjeun sareng didédikasikeun pikeun milari solusi anu pangsaéna pikeun kabutuhan khusus anjeun. Upami anjeun kabetot dina gawé bareng kami pikeun ngajual mesin kami, kami senang konsultasi sareng anjeun.

Pesenan sareng Pembayaran

Mesen sareng kami gancang sareng merenah. Tim penjualan profésional kami ngabales gancang kana patarosan sareng narékahan pikeun ngabéréskeun masalah anjeun, duanana pre-jualan jeung sanggeus-jualan. Kami aman nampi sadaya bentuk pembayaran kalebet transfer T / T, LC dina tetempoan, PayPal, jeung Western Union.

Anu Kami Bisa Tawarkeun Ka Anjeun

Pilari produsén mesin pellet kai anu tiasa dipercaya?
TAICHANG bakal pangalusna alungan Anjeun.

nguji mesin pellet

GUARANTEED QUALITY PELLET MACHINE

Urang mastikeun ngalaksanakeun inovasi dina ngembangkeun produk jeung manufaktur mesin pellet kualitas.

pellet-produksi-garis-tata

LAYANAN INSTALASI LENGKAP

Kami nawiskeun pamasangan onsite Turn-key,debugging sarta jasa latihan operasi di sakuliah dunya

jasa saatos penjualan gancang

LAYANAN SARENG DIJUAL

24/7 Surélék,Komunikasi Telepon atanapi Mariksa Onsite, ngajawab masalah anjeun soonest

Naon Palanggan Kami Ucapkeun

Palanggan-Kasaksian-04

mesin pellet kualitas super, urang tadi diskusi béntés ngeunaan proyék kuring ,Abdi gaduh pabrik triplek di Jawa Timur ,loba runtah unggal poé ,solusi maranéhanana bisa ngajawab masalah urang sampurna .Tangtu ,Abdi badé ngenalkeun ka réréncangan abdi .

Arief Kresna

Pabrik plywood di Jawa Timur

Palanggan-Kasaksian-03

Kuring boga kasempetan pikeun nganjang ka pabrik maranéhanana ,sareng kagum ku ukuranana sareng standar kontrol kualitas luhur ,sagalana mana ogé sanggeus dua taun ngajalankeun iwal sababaraha suku cadang ,Kuring bakal nyetel garis pellet anyar sareng maranehna .

Jaini Hoang

Perusahaan mebel di Surabaya

Palanggan-Kasaksian-02

Dugi ka ayeuna ,proyék geus ngajalankeun pikeun 3 bulan ,pang pentingna ,nyaéta layanan purna jual ,nu ngajadikeun kuring ngarasa teu salempang pikeun nuluykeun

Quoc Thinh

Pabrik produksi papan partikel di Haoni

Palanggan-Kasaksian-01

Henteu aya anu hariwang nalika anjeun damel sareng aranjeunna ,aranjeunna bakal ngajawab sagala masalah pikeun produksi pellet !!!

Stanislav

Pabrik produksi panel kai di Moscow

CE-sertipikat-dipasihan

Sertipikat CE dibérékeun

ISO9001-sertipikat-dipasihan

Sertipikat ISO9001 dipasihkeun

Cina-reputated-sertipikat

Cina Reputed bijil

BLOG | 6-20-2021

Ieu mangrupikeun pituduh mésér komprehensif ngeunaan chippers drum. Dina pituduh meuli ieu, anjeun bakal manggihan sagalana nu peryogi kauninga ngeunaan chippers drum.

BLOG | 5-20-2021

Kiwari, kami bakal nunjukkeun ka anjeun 10 alesan utama pikeun masalah ieu dina mesin pellet biomassa, mudahan ieu bisa mantuan Anjeun.

BLOG | 1-20-2021

Ieu mangrupikeun laporan pelet kayu lengkep ngeunaan pasar Indonesia di 2021

Kumaha Kayu Pelet Dijieun?

Pelet kai dijieun tina rupa-rupa runtah kai, kawas log kayu, dahan kai, sawdust kayu, runtah jati tunggul kayu jsb. Pikeun nyieun pelet kai, Anjeun kedah ngolah sadaya produk kai anjeun janten sawdust heula ku crusher sareng palu ngagiling, lamun sawdust anjeun baseuh(langkung ti 15% eusi Uap), Anjeun peryogi dryer pikeun miceun Uap. Sanggeus anjeun siap sawdust, Anjeun peryogi mesin pellet pikeun ngolah sawdust kana pellets kai. Henteu kedah nambihan napel atanapi binder.

Pelet kai anu sustainable, renewable, jeung bahan bakar solid affordable, dijieunna tina sawdust, chip kai, asahan kayu, jeung runtah industri. Ku kituna, pellets kai anu di paménta badag sakuliah dunya. Lamun hayang capitalize dina paménta ieu, Anjeun tiasa investasi dina mesin pellet tur mimitian nyieun pellets.

Lengkah-demi-Lengkah Pituduh Pikeun Ngadamel Pelet Kayu

Pelet kai mibanda sababaraha kagunaan, ti pemanasan imah nepi ka panas kompor jeung furnaces. Salian ti éta, aranjeunna gaduh rupa-rupa aplikasi industri ogé. Salaku conto, pausahaan make eta dina boilers industri gaganti gas alam atawa batubara.

Kusabab pellets kai boga nilai panas tinggi, usaha ngagunakeun éta salaku suluh pikeun produksi gasifikasi jeung kakuatan termal.

Hayu urang nempo kumaha pellets kai dijieun.

Lengkah 1: Pamilihan Mesin Pelet

Hal kahiji kahiji, Anjeun kudu boga kualitas luhur mesin pelet.

Lamun datang ka purchasing pabrik pelet, aya dua pilihan: Ring paeh Mesin Pellet jeung Datar maot Pellet Mill.

The Flat Die Pellet Machine nyaéta hampang, kompak-ukuran mesin pellet kai dipaké pikeun pamakéan imah. Ngagunakeun mesin ieu, anjeun tiasa ngadamel pellets dina jumlah leutik. Sabalikna, Ring Die Pellet Machine mangrupikeun mesin komérsial anu ngamungkinkeun anjeun ngadamel pelet kai dina jumlah anu ageung. Dua pabrik pelet ieu ngagaduhan sababaraha variasi. Sanajan kitu, Hiji bédana primér nyaéta cara aranjeunna tuang bahan baku.

Mesin pellet ring paeh gaduh kurva nyoco ngaliwatan feed komprési ngagulung. Sedengkeun mesin Flat diet gumantung kana beurat feed urang. Kusabab beurat, bahan baku asup kana chamber mencét vertikal.

Duanana mesin boga kaunggulan maranéhanana. Upami anjeun hoyong kauntungan tina dua dina hiji, investasi dina pabrik pelet kayu Taichang. Barina ogé, eta ngagabungkeun mangpaat duanana pabrik.

Sajaba ti mesin pelet kai, anjeun peryogi alat-alat di handap ieu pikeun nyetél garis pellet lengkep anjeun.

Tukang Kendang

Sakumaha ngaranna nunjukkeun, mesin ieu mantuan Anjeun ngolah bahan baku nu Anjeun pake pikeun nyieun pellets. Anjeun tiasa make chipper kai pikeun ngarobah dahan tangkal badag kana chip kai leutik.

Sanajan rupa chippers drum sadia di pasar, a chipper kendang mangrupa idéal pikeun pelletization, utamana lamun anjeun boga log kai ukuran leutik.

Dryers Rotary

Mesin pengering Rotary ngaminimalkeun eusi Uap bahan baku ngagunakeun gas dipanaskeun. Anjeun oge bisa make flash dryers pikeun ngaleungitkeun Uap permukaan.

Hammer Mill

Palu ngagiling nyaéta mesin crushing kai nu ngidinan Anjeun nyadiakeun bahan baku anjeun ukuran sampurna. Duanana palu kai padumukan sareng komérsial sayogi di pasar.

Lengkah 2: Persiapan Bahan Baku

Sakali anjeun geus mutuskeun dina mesin, nyiapkeun bahan baku. Gumantung kana kasadiaan, Anjeun tiasa make slabs kai, log kayu, sawdust, chip kai, komo runtah pepelakan. Henteu paduli bahan baku anu anjeun pilih, eta kudu boga ukuran handap 5 diaméterna mm.

Upami Anjeun gaduh log kai ukuran badag, ngagunakeun chipper kai pikeun ngurangan ukuran awal maranéhanana. Potong sadaya dahan pikeun ngadamel chip kai leutik. Upami Anjeun gaduh asahan kai atawa sawdust, ulah nuturkeun prosés ieu.

Lengkah 3: Pangeringan Bahan Baku

Ieu mangrupikeun salah sahiji léngkah anu penting dina pituduh ieu – Kumaha Kayu Pelet Dijieun? Anjeun tiasa nganggo pengering rotary pikeun tujuan ieu. Bahan baku pikeun pelet kai henteu kedah garing teuing atanapi beueus teuing. Hadé pisan, eusi Uap kudu antara 10 ka 18% pikeun pelet kai. Pastikeun teu aya cai kaleuleuwihan dina bahan baku. Inget, Uap anu ekstrim dina pellets tiasa nyababkeun haseup nalika ngaduruk pellets.

Lengkah 4: Filtrasi Bahan Non-kayu

Dina hambalan ieu, Anjeun misahkeun sakabeh objék asing tina bahan baku Anjeun. Bisa jadi logam, batu, jeung rereged séjén. Anjeun tiasa nganggo layar sareng magnet pikeun tujuan ieu. Ulah hilap yén objék ieu tiasa ngarugikeun mesin pellet sareng garis pellet anjeun.

Lengkah 5: Ngagiling Bahan Baku

Sakali anjeun yakin bahan baku anjeun teu ngandung objék nanaon, mimitian ku prosés grinding. Paké ngagiling palu kai pikeun eta. Mesin diwangun ku palu ayun bébas anu dipasang dina aci puteran. Bakal grind leuweung teuas tur garing sarta robah jadi bubuk. Salian ti ieu, prosés bakal nyampur bahan baku.

Lengkah 6: Pelletization tina Bahan Baku

Ieu mangrupikeun prosés saleresna pikeun ngadamel pelet tina bahan baku. Gumantung kana jinis mesin anu anjeun pilih, prosésna bisa rada béda. Sanajan kitu, prosedur dasar nyaéta standar.

Sateuacan anjeun neraskeun prosedur, preheat Anjeun mesin pelet. Suhu kedah ngahontal 170 ka 190-derajat Fahrenheit.

Pasang bahan baku anjeun dina feeder pabrik pelet anjeun. Candak jumlah leutik bahan baku dina awal pikeun nyegah kamacetan. Saterasna, eta bakal nulungan urang nangtukeun lamun kualitas sarta bentuk pellets anu sakumaha per sarat.

Bahan baku bakal ngahontal paeh jeung roller ngaliwatan feeder nu. Paeh baja sareng rollers bakal niiskeun bahan sareng ngalangkungan liang paéh pikeun ngahasilkeun pélét anu saé..

Mesin Pellet Taichang gaduh kaunggulan duanana ngagiling ring ring horizontal sareng ngagiling pellet paeh datar. Saterasna, mesin boga sistem lubricating diwangun-di pikeun mastikeun prosés gesekan-gratis.

Lengkah 7: Cooling of Pelet

Salaku pellets kaluar tina pabrik pelet, aranjeunna panas. Anjeun tiasa perhatikeun yén aranjeunna ngaluarkeun sababaraha Uap. Hayu aranjeunna tiis dina hawa kabuka pikeun 24 jam saméméh ngagunakeun aranjeunna.

Mun anjeun kana bisnis nyieun pelet komérsial, ngagunakeun mesin pellet cooler profésional. Ulah muka pellets dugi hawa geus balik ka normal.

Lengkah 8: Panyimpenan Pellets Kai

Nalika pelet kai anjeun garing, simpen éta taliti ku ngagunakeun mesin kantong packing atawa mesin kantong packing jumbo. Simpen pelet kai di tempat anu garing sareng tiis. Pastikeun aya ventilasi anu saé sareng henteu aya sinar panonpoé langsung di toko.

Ku kituna ieu kumaha pellets kai dijieun. Upami anjeun gaduh patarosan atanapi patarosan ngeunaan mesin pellet, taros Kami.

Pilari Solusi Nyugemakeun Pikeun Nyieun Pelet?

Ngobrol jeung Ahli