China's Top Drum Chippers Manufacturer & Supplier, Sertipikat ISO9001

  • Kapasitas anu langkung luhur sareng biaya suku cadang kirang
  • Wide rentang cocog aplikasi
  • kinerja ngajalankeun stabil sarta operasi gampang

Kendang Chippers- Profésional Biomassa Pellet Mesin Produsén jeung Supplier di Cina

chippers kendang

Naha anjeun mikir ngeunaan mésér chippers kendang pikeun bumi atanapi bisnis anjeun? Lamun kitu, Anjeun bakal hoyong maca ngaliwatan pituduh komprehensif ieu heula. Ti chipper kendang kai kehutanan ka chipper kai gaya kendang industri, Aya sagala jinis chippers drum kaluar aya pikeun mantuan Anjeun meunang leupas tina kai nu teu dihoyongkeun. Anjeun malah bisa manggihan chipper kendang mobile pikeun diobral! Chances téh, lamun bisa mikir eta, anjeun tiasa mendakanana. Tapi kumaha anjeun milih anu pangsaéna?

Profésional Biomassa Pellet Mesin Produsén jeung Supplier di Cina, kami bakal nyarioskeun ka anjeun sadayana anu anjeun hoyong terang ngeunaan chippers kendang – urang bakal nutupan sagalana ti kumaha parabot ieu jalan mun dimana anjeun bisa meuli hiji nalika anjeun geus siap. Hayu urang teuleum dina!

Naon Drum Chipper?

Sateuacan urang lebet langkung jero ngeunaan cara damel chippers drum, hayu urang ngajawab patarosan paling mencet – naon sabenerna chippers kendang?
Drum chippers mangrupakeun tipe husus tina chippers kai dipaké pikeun ngurangan kai (biasana dahan tangkal badag, dahan, atawa batang) kana chip kai leutik. Ieu sering portabel, kalawan kamampuhan pikeun Gunung aranjeunna dina roda na pigura nu lajeng bisa towed balik traktor, van, atawa treuk.
Parabot ieu dianggo sacara komersil dina pabrik pelet kai. Ieuh, aranjeunna dipaké pikeun ngarobah bit badag tina kai kana chip bisa dipaké nu lajeng bisa diolah malah salajengna jadi hal kawas papan partikel..
Drum chippers diwangun ku basa, nyoco gilinding, péso gilinding, a conveyor sabuk, sarta sistem hidrolik basajan. Umumna, awak utama dilas kana pelat baja-kakuatan tinggi, kalawan susunan dua opat knives dipasang dina unggal gilinding.
Salian chippers drum, Anjeun bisa meuli tipe séjén chippers kai, oge, kaasup chippers disk jeung rollers torsi tinggi. Paling chippers kendang mangrupakeun chippers kendang listrik anu Powered by PTO a, tapi aya sababaraha chippers gas-Powered kaluar aya ogé.

Kumaha Dupi hiji Drum Chipper Gawé?

Ayeuna anjeun terang persis naon chipper drum, Ieu kumaha ngagunakeun hiji.
chippers kai ngandung rupa-rupa bagian, kaasup kerah, hopper, hiji chipper, jeung bin kempelan (sanajan item panungtungan ieu bisa jadi pilihan).
chippers drum boga badag, kendang motor-dioperasikeun. Drum ieu ngagambar bahan, lajeng motong atawa abon eta saméméh ngarahkeun kaluar hiji parasut. mesin ieu jalan gancang, nyieun eta idéal pikeun operasi komérsial, tapi aranjeunna tiasa rada nyaring.
Éta ogé merlukeun operasi ati – operator kudu ngamuat parabot thoughtfully guna ngahindarkeun jams na blockages.

Émbaran Chipper Drum

Anjeun bisa ngadéngé chippers drum disebut salaku chipper drum – ulah lieur! Duanana hiji jeung sarua.

chippers drum béda ti tipe séjén chippers kai dina cara aranjeunna beroperasi. Ieu, deui, diwangun ku drum baja badag Powered by motor. Kendang condong dipasang sajajar jeung hopper nu, spinning nuju parasut sakumaha eta motong bahan kana chip. The chip lajeng propelled kaluar tina parasut ngurangan.
Diaméter kai anu kendang chipper tiasa ngadamel variasina dumasar kana ukuran mesin. Paling bisa nanganan bahan kai anu mana antara salapan jeung 24 inci diaméterna.
Dina drum chipper konvensional, kendang bakal dipaké salaku mékanisme dahar, duanana ngagambar bahan ngaliwatan sarta chipping eta. Ogé kawanoh salaku cuk jeung bebek chippers, drum chipper ieu bisa jadi rada picilakaeun pamakéan a. Bahanna diturunkeun gancang pisan kana kendang sahingga gampang pikeun nyepak deui sareng nganyenyeri operator.
Kanggo sabagéan ageung, chippers kendang hydraulically-fed ayeuna geus diganti paling mesin conventionally fed. Ieu ngagunakeun roda hidrolik pikeun ngatur laju feed, jadi teu asup jeung kaluar gancang.

Tukang Kendang Vs. Disc Chipper

Sakumaha didadarkeun tadi, aya sababaraha jenis utama chippers kai Anjeun bisa meuli – chippers kendang, chippers disc, sarta rollers torsi tinggi.
Drum jeung disc chippers condong jadi jenis paling umum tina chippers kai jauh. Duanana jinis parantos dianggo mangtaun-taun sareng gaduh pluss sareng minuses sorangan.

Kumaha Dupi Disc Chippers Gawé?

Kami parantos nyarioskeun ka anjeun sadayana ngeunaan cara damel chippers drum – Ieu gambaran gancang kumaha chippers disc beroperasi.

chippers disc dianggo saeutik kawas chippers kendang. téhnologi nu geus heubeul, dating deui ka 1922. Roda anu didamel sacara hidrolik anu tiasa dibalikkeun ngagambar bahan tina hopper deui ka arah disk, nu dipasang jejeg bahan. Spins disk jeung knives tina chipper kai motong bahan nepi kana chip.
Ieu lajeng dipiceun tina parasut ku flanges anu diposisikan dina kendang.
chippers disc biasana tiasa ngadamel diaméter bahan éta 6 ka 19 inci, sanajan aya chippers industri-kelas kalawan cakram nu bisa nanganan bahan nepi ka 160 inci diaméterna sarta merlukeun nepi ka 5,000 horsepower pikeun beroperasi! Jenis chippers kai ieu sering dianggo dina setélan industri pikeun ngahasilkeun barang sapertos papan partikel.

Anu langkung saé – Disc Chipper atanapi Drum Chipper?

Boh chipper kendang atawa chipper disc leuwih hade tinimbang nu séjén – eta sadayana gumantung kana tujuan anjeun sarta prioritas nalika anjeun chipping kai.
Salaku conto, chippers disc henteu sakumaha efisien sakumaha chippers drum. Aranjeunna nganggo langkung énergi sareng nyandak langkung seueur kakuatan.
Cakram chippers, di sisi anu sanésna, condong ngahasilkeun chip nu leuwih seragam, utamana lamun fed kalawan bahan baku kualitas. Hal ieu ngajadikeun eta idéal pikeun pausahaan perawatan tangkal komérsial nu boga jilid badag tina kai nungkulan.
Sanajan kitu, Masalahna sareng chippers disc nyaéta kualitasna henteu saluhureun upami anjeun nuju urusan bahan baku anu sanés kualitas pangsaéna.. Salaku conto, lamun mimiti nyoco dahan leutik atawa tops, Anjeun bade manggihan yén chip henteu seragam dina ukuran.
Ku kituna, chippers drum kakuasaan pang luhur lamun datang ka kaayaan dahan leutik sarta twigs. Bari logger profésional atanapi arborist meureun hoyong chipper disc kelas komérsial pikeun meresihan potongan badag lebu dina pakasaban., nu boga imah rata-rata hayang ngabersihkeun lebu badai pikeun dipaké salaku mulch di kebon bakal ngalakukeun ngan rupa kalawan chipper drum puteran dasar..
chippers drum bisa jadi rada aman ti chippers disc, padahal deui, ieu salawasna variabel. Paling chippers drum anyar dilengkepan fitur kaamanan kayaning sistem feed malik. Hal ieu ngamungkinkeun chippers drum gaya anyar pikeun nanganan bahan diaméterna badag (nepi ka 20 inci) tanpa operator kudu salempang ngeunaan sagala kickback atawa ngurangan kahaja tina kai.
Kauntungan sejen tina ngagunakeun chippers drum tinimbang chippers disc nyaeta aranjeunna rada gampang pikeun mulasara. Leuwih gampang pikeun ngarobah knives on chippers kendang (sanajan knives tiasa rada beurat, utamana dina hal kawas mesin chipper kendang 12 inci nu leuwih gede).
chippers drum condong nyieun karya gancang dina kai lempeng, bari maranéhna teu jadi efisien dina dahan bengkung atawa contorted. chippers disc condong jadi leuwih kompak, bari chippers drum anu torek dina beurat.
Jadi mangpaat séjén chippers drum ngawengku:
● Aranjeunna nawiskeun énergi rotasi hadé tur bisa motong swath loba lega ti chippers disc
● Éta leuwih kompak sarta mindeng dijieun pikeun jadi leuwih awét (tur leuwih kuat)
● Éta bisa jadi leuwih gampang pikeun manggihan, utamana lamun Anjeun keur pilari mesin anu 12 inci atawa leuwih badag
Pamustunganana, mutuskeun antara kendang atawa disc chipper bakal balik deui ka handap pikeun pamakéan dimaksudkeun pikeun mesin jeung jenis kai Anjeun rencanana on chipping..

 

Kendang Chippers

Cakram Chippers

Bedana Struktural

Kendang dipaké salaku mékanisme dahar pikeun narik kai kana susunan knives lajeng ngaleupaskeun chip

Roda ngagambar bahan tina hopper deui nuju disk; knives tina chipper kai motong bahan nepi kana chip lajeng Piceun aranjeunna ku flanges

Rata-rata. Ukuran Bahan

Nepi ka 24 inci

Nepi ka 19 inci

Aplikasi (Nalika ngagunakeun)

Gede pikeun kai lempeng atawa pamakéan kasual

Pangalusna keur bengkung, dahan anu digulung atanapi pikeun arborists profésional kalayan jumlah lebu anu ageung

Mangpaat pangbadagna

Leuwih kompak jeung awét gampang pikeun ngajaga

Knives langkung hampang sareng langkung éfisién pikeun padamelan anu langkung ageung

Kasalempang Catetan

Bisa ngabalukarkeun kickback dina kayu bengkung

chip kai henteu salawasna ukuran seragam

Kaunggulan tina Drum Chippers

Sawaktos Anjeun keur balanja keur chipper kendang, Anjeun bisa jadi wondering naha anjeun kudu milih jenis chipper leuwih batur.
Aya sababaraha kaunggulan konci ngawarah ku chippers drum.
Pikeun hiji, mesin ieu bisa motong sarta naksir bahan baku leuwih hadé ti tipe séjén – dina laju leuwih ti 95% efisiensi leuwih, kanyataanna. Éta tiasa ngadamel kapasitas kai anu langkung ageung sareng gampang dioperasikeun.
Henteu ngan éta, tapi chippers kendang condong jadi gampang pikeun ngajaga tur dijieun kaluar tina bahan pangalusna.
Salaku tambahan, paling pausahaan produsén chipper kendang badag bakal ngabejaan Anjeun yen chippers kendang ngahasilkeun chip kualitas hadé. Chippers drum ngahasilkeun chip kai anu ukuranana leuwih seragam, boh dina watesan panjang rata maranéhanana sarta ketebalan. Aranjeunna gaduh fraksi gedé tina chip anu ditampi sareng fraksi anu langkung alit tina denda sareng chip pin. penting pisan pikeun mésér mesin hémat énergi ti pabrik anu tiasa dipercaya sapertos Taichang, kualitas ngan hadé!

Kumaha Gancang a Chipper Drum Spin?

Nalika anjeun ngajalankeun chipper kendang, éta alus uninga kahayang anjeun meunang diri kana!
Kehutanan kai drum chippers spin gancang kalayan laju speed ditangtukeun ku ukuran jeung kapasitas mesin Anjeun. Sababaraha spin dina laju maksimum 540 RPMs (révolusi per menit), sedengkeun nu sejenna bisa ngahontal nepi ka 3000 RPMs.
Sacara umum, 540 nyaéta laju PTO baku pikeun chipper kai kendang leutik. Kitu cenah, Aya sababaraha chippers kendang modern anu dioperasikeun kaluar aci PTO tina traktor nu bisa spin gancang (sabudeureun 1000 RPMs). Teu jarang ningali RPM anu langkung luhur upami éta mahal pisan, mesin komérsial canggih.
Kumaha Anjeun Paké hiji Industrial Kai Chipper?
Naha anjeun ngan ukur ngabersihkeun sakedik lebu saatos badai atanapi anjeun damel di perusahaan arborist profésional, éta mantuan uninga kumaha ngagunakeun chipper kai gaya kendang industri.
Hiji chipper kai industri tiasa bit leuwih pajeulit batan hiji dasar, tapi aranjeunna beroperasi leuwih atawa kurang dina fashion sarua. Chipper kudu disimpen dina taneuh datar.

A chipper kai boga runtuyan péso anu motong kai kana bit leutik nalika anjeun asupkeun kana hopper nu. Eupan anggota awak, butut-heula, kana hopper, ngaleupaskeun dahan sakumaha rollers nyekel aranjeunna. Sababaraha chippers netes boga feed bar mékanis sapanjang kalawan eureun gancang jeung kontrol feed sabalikna salaku fitur kaamanan.
Nalika nyoco dahan pondok, nganggo dahan anu langkung panjang pikeun nyéépkeunana. Mariksa unggal dahan saméméh nyoco eta pikeun batu atawa barang séjén nu bisa ngaruksak knives.
Sakali anjeun nempatkeun cabang kana hopper nu, roller bar nyekel anggota awak, grind aranjeunna, lajeng chip kai dijieun dina kendang chipper horizontal saméméh keur kapaksa kaluar tina saluran ngurangan. Anjeun bakal kedah ngasah wilah rutin, atawa chip kai bakal mimiti kasampak leuwih kawas sakumpulan ti chip.
Salawasna turutan tungtunan produsén pikeun kaamanan sarta operasi sarta maké sarung beurat-tugas bari anjeun digawé. Ieu mangrupakeun ide nu sae pikeun ngagem panyalindungan panon jeung ceuli, oge, dibarengan ku baju anu raket.

Tiasa Tukang Cukur Kayu Ngarecah Awak?

Ieu mangrupikeun patarosan pikasieuneun anu tiasa diémutan saatos ningali pilem sapertos Fargo, nu karakter Steve Buscemi horrifically fed ngaliwatan chipper kai.
Ieu gambar poék, jeung terus terang, salah sahiji nu meureun moal pernah kudu nanya ka diri! Sanajan kitu, chippers kai bisa kalayan gampang shred awak. Tulang henteu saé ngalawan gaya geser sareng torsi tina chipper kai.
Mudah-mudahan, Anjeun teu ngarencanakeun pikeun maéhan saha waé anu nganggo chipper kai anjeun! Jeung écés, Anjeun pernah kedah nempatkeun batur ngaliwatan chipper kai Anjeun (naha urang kudu ngabejaan Anjeun yen?). Acan, hal anu penting pikeun ngarti kakuatan mesin ieu dina hubungan awak manusa sakumaha eta boga fungsi minangka panginget penting – Anjeun kedah ati-ati nalika ngoperasikeunana!
Deui, salawasna turutan rekomendasi produsén pikeun kaamanan sarta maké kacasoca kaamanan, panyalindungan dédéngéan, jeung baju nu moal meunang bray dina mesin. Kayu chippers mangrupakeun parabot mangpaat – tapi aranjeunna henteu ngabedakeun antara kai sareng jalma!

kacindekan

Ku kituna aya anjeun boga eta! Sagalana nu peryogi kauninga ngeunaan chippers drum pikeun mantuan Anjeun nyieun kaputusan informed sawaktos Anjeun meuli – atawa mutuskeun pikeun ngamimitian hiji up on pakasaban.
Aya sagala jinis mesin kaluar aya pikeun milih ti, jadi paduli anggaran Anjeun, jinis padamelan anu anjeun badé laksanakeun, sareng karesep pribadi anjeun, Anjeun kudu bisa manggihan chipper kendang pikeun nyocogkeun ka kabutuhan Anjeun.

Taichang Drum Kai Chippers Bubuka

Taichang nyaeta ngarah kendang chippers produsén sarta supplier di Cina. Simkuring boga pabrik urang sorangan jeung produk urang geus diékspor ka leuwih 100 nagara.

Urang mendesain chippers kendang kami dina ragam yén éta téh bisa cocog sarat customer tur dianggo sakumaha per standar industri. Tim desainer terampil kami mastikeun yén unggal produk naha kompak atanapi komersil efektif pisan sareng masihan hasil anu dipikahoyong kalayan konsumsi kakuatan minimum..

Taichang Drum Chippers Fitur

chipper kai drum kami boga sababaraha kaunggulan leuwih kompetisi urang. Kami nganggo bahan kualitas luhur sareng kuat pikeun ngahasilkeun mesin anu tahan lama. Fitur tina chipper kai drum kami ngantebkeun kaamanan sarta genah. Urang narékahan pikeun nyieun mesin nu teu ngan safest pamakéan a, tapi ogé gampang pikeun ngajalankeun jeung ngajaga.

kamar crushing

The crushing chamber tina chipper kai drum katutupan pikeun kaamanan sarta panutup lifts gampang ku hydraulics. Hal ieu ngajadikeun pangropéa sarta ngarobah wilah gampang tur merenah.

péso kendang chipper

Bahan sabeulah nyaéta H13. Éta langkung hese sareng tahan kana ngagem. Éta tiasa motong kayu keras sareng gaduh umur jasa anu langkung panjang sateuacan peryogi diasah. Pikeun hasil pangalusna, sabeulah kudu diasah sanggeus unggal 1000 jam pamakéan.

roller

gilinding feed kai chipper urang dijieunna tina 45# Baja Bungbulang. alloy baja ieu abrasion kuat sarta gaya kacamatan tepat, mantuan pikeun ngurangan kasempetan ruksakna chipper nu.

awak chipper kendang

Bahan awakna baja karbon anu kuat - Q235. Hal ieu ngamungkinkeun pikeun ngajalankeun steadily tanpa pondasi taneuh.

conveyor ranté dahar

The feeding ranté conveyor eupan bahan baku merata, paduli ukuran atawa bentuk, nyegah sumbatan bahaya.

layar bolong

Ukuran bolong layar tiasa disaluyukeun pikeun ukuran anu béda pikeun ngahasilkeun produk ahir pikeun sarat khusus.

Parameter Drum Chippers

TipeTC216TC218TC426TC428
Diaméter rotor (mm)650800650800
Kuantitas alat motong (sapotong)3 wilah atawa ngaropéa3 wilah atawa ngaropéa20-35 palu atawa ngaropéa20-35 palu atawa ngaropéa
Ukuran layarPhi 50 atawa ngaropéaPhi 50 atawa ngaropéaPhi 60 atawa ngaropéaPhi 60 atawa ngaropéa
Ukuran input (mm)540×240680×3101250×2501250×310
Laju rotasi sabeulah (r/m)590650600650
Laju nyoco (m/min)3835-383838
Max diaméterna bahan (mm)220300240300
Panjang chip kai (mm)30-50 atawa ngaropéa30-50 atawa ngaropéa30-80 atawa ngaropéa30-80 atawa ngaropéa
Kapasitas (Ieu ensures umur panjang fungsi sarta nyegah sering breakdowns tina mesin)3-66-108-1010-12
kakuatan utama (Ieu ensures umur panjang fungsi sarta nyegah sering breakdowns tina mesin)55110110132
Motor dahar (Ieu ensures umur panjang fungsi sarta nyegah sering breakdowns tina mesin)3+45.5+45.5+5.55.5+7.5
Ngaluarkeun motor (Ieu ensures umur panjang fungsi sarta nyegah sering breakdowns tina mesin)3+33+35.5+5.55.5+5.5
Motor pompa oli (Ieu ensures umur panjang fungsi sarta nyegah sering breakdowns tina mesin)1.51.51.51.5
Dahar panjang conveyor (mm)4000400040004000
Panjang conveyor ngurangan (mm)10000100001000010000
Beurat (t)4.578.210.4
Pangiriman1× 40'GP1× 40'GP1× 40'HQ1× 40'HQ

Drum Chippers ngagawekeun Video

Kayu drum chipper processing runtah veneer.

Kapasitas tinggi drum chipper ngolah dahan kai

Tips Nalika Meuli Chipper Drum

Ieu ensures umur panjang fungsi sarta nyegah sering breakdowns tina mesin, Ieu ensures umur panjang fungsi sarta nyegah sering breakdowns tina mesin:

1) Naon bahan pikeun ditumbuk? Lamun kayu, naon jenis kai?
2) Teu karasa?
3) Langkung saé upami anjeun tiasa ngabagi kami sababaraha gambar?
4) Diaméter maksimum bahan pikeun ditumbuk?
5) Panjang maksimum bahan pikeun ditumbuk?
6) Kapasitas produksi anu diperyogikeun?
7) Ukuran chip diperlukeun?
8) Naon bakal chip kai dipaké pikeun ? ( nyieun pelet kai? Pikeun pembangkit listrik biomassa? Jsb)
9) Lokasi gawé mesin?
10) Sarat husus sejenna nu Anjeun pikir perlu mere nyaho kuring?

Langkung saé upami anjeun tiasa ngabagi kami sababaraha gambar.

Ngobrol jeung Ahli