Profésional Feed Pellet Mesin Produsén, CE Certificated

Privacy Policy: Security and Privacy Guaranteed 100%

advantages of our Feed Pellet machine

Our feed pellet machine is perfect for large, sedeng, and small companies looking to expand and improve process animal feed pellets. Naha anjeun pepelakan akuakultur atanapi pabrik gandum, atawa peternakan, pabrik feed pellet ieu bakal dianggo keajaiban pikeun anjeun.

Patani sareng perusahaan pakan ternak parantos dianggo di sakumna dunya. Teu merlukeun bahan baku anjeun garing, salaku bahan bubuk malah bisa ngahasilkeun partikel cylindrical. Éta bakal ngahémat waktos sareng énergi anjeun, sahingga leuwih gampang pikeun anjeun nyieun leuwih feed (jeung leuwih duit) dina bisnis Anjeun.

Didorong ku motor anu kuat, eta bisa mencet pellets feed jeung pencét sawdust pellets kai salami eusi Uap bahan baku kira-kira 12 ka 20%. Aya sababaraha diaméter paeh anjeun tiasa milih, ngidinan Anjeun pikeun ngolah bahan hiji granule dina hiji waktu – tapi gancang sareng langkung éfisién pikeun ngajaga jalur produksi anjeun leres.

Here are some of the main features of our feed pellet machine:

1. Sababaraha ratings kakuatan sadia: Anjeun bisa meuli mesin ieu kalawan sababaraha ratings kakuatan mimitian ti 3 KW dina modél pangleutikna nepi ka 15 KW atawa leuwih. Hal ieu ngajadikeun eta kacida efisien keur pabrik jeung usaha nanaon. Pilihan kakuatan rupa-rupa gumantung kana kabutuhan Anjeun, kaasup listrik, solar, béngsin, atanapi PTO. Anjeun tiasa nyaluyukeun pilihan ieu pikeun ngajantenkeun mesin anjeun langkung gampil, kakuatan, tur leuwih efisien keur ngajalankeun.

2. Gampang dioperasikeun: Mesin pellet feed ieu ngagaduhan kaluaran anu luhur kalayan konsumsi anu rendah sareng bising anu rendah. Henteu ngan éta sepi pikeun beroperasi, tapi éta gampang pikeun beroperasi, oge. Gampang ngalatih operator anyar pikeun ngagunakeun mesin sareng ngan ukur nyandak hiji jalma pikeun ngajalankeun.

3. Merlukeun pangropéa minimal: Pangropéa penting pikeun sagala mesin pellet feed, tapi kalayan produk ieu, anjeun bakal manggihan eta boga bagian sareng komponenana nu matak ngamudahkeun pikeun ngurus. Éta ngagaduhan sistem filtrasi tekanan tinggi sareng sistem pelumasan mandiri, ku kituna anjeun moal terus eureun lubricating mesin.

4. Serbaguna dina aplikasina: Anjeun tiasa nganggo mesin pellet pakan ieu pikeun ngolah pellet pakan pikeun naon waé jinis spésiés. Éta tiasa dianggo sareng hal-hal sapertos sekam béas, cangkang kacang, husks sunflower, bagian kai, sareng seueur deui, ngajadikeun eta salah sahiji produk paling serbaguna Anjeun bisa meuli. Gawéna sareng dénsitas tinggi sareng bahan dénsitas rendah, eusi Uap low, sareng eusi Uap anu luhur sami.

5. Sababaraha apertures sadia: Sababaraha apertures béda sadia pikeun nyocogkeun ka kabutuhan tipena béda sato jeung feed diperlukeun maranéhna. Henteu sakabéh feed bisa diolah ngaliwatan paeh datar sarua, jadi mesin ieu matak ngamudahkeun pikeun ngarobah éta kaluar.

struktur mesin pellet feed

The roller tekanan sarta grinding disc dijieunna tina baja kromium-mangan, nu leuwih awét sanggeus perlakuan quenching-suhu luhur. Rongga grinding anyar ditingkatkeun nyaéta 10-20 kali lalawanan maké bahan biasa.

feed mesin pellet Gandeng listrik

Gandeng listrik, docking langsung, operasi basajan, sarta instalasi merenah. gandeng téh stabil sarta awét, dijieunna tina stainless steel, sanggeus perlakuan quenching-suhu luhur, leuwih awét ti bahan biasa. drive gandeng anyar ditingkatkeun, dibandingkeun jeung drive sabuk heubeul, ngabogaan leungitna ratio transmisi kirang tur leuwih awét sarta ngagem-tahan

mesin pellet feed motor tambaga

100% motor kawat tambaga, hirup layanan panjang, horsepower badag, daya hemat. Kabéh coil tambaga, panyerep panas, hirup layanan panjang, bearing jempé, operasi stabil, jeung noise low. Pareuman dina suhu luhur pikeun nyegah gangguan anu disababkeun ku suhu luhur

input badag tur kaluaran Hopper pikeun mesin pellet feed

Desain inlet feed gedé ngajadikeun dahar leuwih merenah jeung efisiensi gawé leuwih Widened design port ngurangan, desain kalawan baffles dina dua sisi pikeun nyegah feed spilling, widened sarta enlarged port ngurangan, ngurangan gancang sarta smoother.

pakan pellet mesin mobil as pungkur

Ieu adopts design assembly diferensial as pungkur mobil, nu boga kombinasi gear alus, ngurangan beban dina mesin utama, sarta boga stabilitas alus.

eupan pellet mesin ngeusian bengsin

Gampang ngeusian bengsin, basajan ngagunakeun, Minyak gear tugas beurat GL-5 kedah dieusi sateuacan dianggo.

Feed Pellet Machine Model Suggestion

Based on different customers making scale, we have various models for feed pellets making, either you want for home pellet making or large scale farm pellets manufacturing, we can offer you customized solution.Capacity from 100kgs/h to 20t/h animal feed pellets making.

Ieu ensures umur panjang fungsi sarta nyegah sering breakdowns tina mesin Generator rupa-rupa Ieu ensures umur panjang fungsi sarta nyegah sering breakdowns tina mesin Diaméterna maotKapasitas eupan
TC120ABENSIN4HP 120mm60-100kg/h
TC120BDIESEL8HP 120mm 60-100kg/h
TC120CMOTOR7.5HP120mm 60-100kg/h
TC150A DIESEL8HP150mm 90-120kg/h
TC150B MOTOR5.5HP150mm90-120kg/h
TC150C BENSIN7.5HP150mm 90-120kg/h
TC200A DIESEL15HP200mm 200-300kg/h
TC200B MOTOR10HP200mm 200-300kg/h
TC200C MOTOR10HP200mm 200-300kg/h
TC230A DIESEL22HP230mm 300-400kg/h
TC230B MOTOR15HP230mm 300-400kg/h
TC230CMOTOR15HP230mm 300-400kg/h
TC260A DIESEL35HP260mm 400-600kg/h
TC260B MOTOR20HP260mm 400-600kg/h
TC260CMOTOR20HP260mm 400-600kg/h
TC300A DIESEL55HP300mm 600-800kg/h
TC300B MOTOR30HP300mm 600-800kg/h
TC300CMOTOR30HP300mm 600-800kg/h
TC360A ZH4100P 55HP360mm 600-800kg/h
TC360BDIESEL30HP360mm 600-800kg/h
TC400A MOTOR55HP400mm 900-1100kg/h
TC400B MOTOR40HP400mm 900-1100kg/h
TC225AMOTOR10HP229mm 200-300kg/H
TC225B MOTOR10HP200mm 200-300kg/H
TC229 MOTOR15HP229mm 300-400kg/h
TC295MOTOR20HP295mm 400-600kg/h
TC335MOTOR30HP335mm 600-800kg/h
TC395 MOTOR40HP395mm 800-1000kg/h
TC400P PTO50-70HP 400mm 900-1100kg/H
choose-the-suitable-model-for-your-pellet-production

about us

Taichang a professional pellet machine manfuacturer in China since the year 2004 .Our factory integrate research and development, produksi, jualan na jasa, we have modern equipment for manufacturing and excellent technical research and development team.

Factory Size : 40000㎡
Working Staff: 200+
Annual Export Value: $15Jutaan

We have experienced and skilled after-sales service team. Based on detailed customers requirements, we can always offer satisfying solutions for pellet production projects.

Kualitas sareng jasa mangrupikeun jiwa urang pikeun pangwangunan perusahaan, we will try our best to support customers on pellet making, to achieve win-win cooperation.

Naha 1000+ Konsumén Pilih kami?

Insinyur urang

Urang employ kacida terampil, insinyur profésional devoted kana panalungtikan sarta ngaronjatkeun sakabéh produk urang. Insinyur senior kami mumpuni kalayan gelar maju. Insinyur R&D kami anu berpengalaman sareng terampil tiasa ngabantosan masalah anjeun ngeunaan mesin atanapi produksi sareng ngabantosan jasa saatos penjualan..

Kontrol Kualitas anu ketat

Kualitas penting pikeun urang. Kami IS0 9001, IEU, sarta SGS Certified. Sadaya komponén anu dianggo dina mesin kami lulus pamariksaan kualitas anu ketat. Kami ngalaksanakeun uji coba pikeun unggal mesin sareng ngagem tés sateuacan kiriman.

Competitive Price

Atur anggaran anjeun ku cara anu pinter sareng ngaleutikan biaya produksi anjeun. Urang nawiskeun harga kalapa pikeun sakabéh mesin urang. Hubungi tim penjualan kami pikeun dukungan pikeun solusi khusus.

Tim Penjualan profésional

Kami ngagaduhan tim penjualan internasional anu mumpuni anu bakal ngabales anjeun dina jerona 24 jam ngeunaan patarosan pra-penjualan anu anjeun gaduh. Sanggeus jualan, kami nawiskeun 24/7 email sareng komunikasi telepon, tur bisa ngatur rojongan onsite.

Rojongan Téknis pinuh

Pinuh 24/7 ngadukung sateuacan sareng saatos ngagaleuh anjeun. Kami nawiskeun tés gratis pikeun ngembangkeun prosés manufaktur di bisnis anjeun sareng didédikasikeun pikeun milari solusi anu pangsaéna pikeun kabutuhan khusus anjeun. Upami anjeun kabetot dina gawé bareng kami pikeun ngajual mesin kami, kami senang konsultasi sareng anjeun.

Pesenan sareng Pembayaran

Mesen sareng kami gancang sareng merenah. Tim penjualan profésional kami ngabales gancang kana patarosan sareng narékahan pikeun ngabéréskeun masalah anjeun, duanana pre-jualan jeung sanggeus-jualan. Kami aman nampi sadaya bentuk pembayaran kalebet transfer T / T, LC dina tetempoan, PayPal, jeung Western Union.

Feed Mesin Pelet- Profésional Biomassa Pellet Mesin Produsén jeung Supplier di Cina

feed-pellet-mesin-struktur

Feed Mesin Pelet is a well designed and manufactured pellet mill that is ideal for producing feed pellets from a variety of raw materials. It is easy to operate and can be used in both small and large scale operations. This machine can be used to make feed pellets from various agricultural by-products such as corn cobs, rice straws, barley straws, sunflower heads, peanut shells as well as from other raw materials like cotton linters, bagasse etc. Are you new to the world of poultry feed pellet machines? Have you heard a lot of information thrown at you and are now just feeling overwhelmed? This beginner's guide will provide you with everything you need to know in order to get started with feed pellet machine. Whether you are a beginner or seasoned expert, our guide on feed pellet machine will provide insight for both beginners and the more advanced user.

Naon Mesin Pellet Feed?

Feed pellet machine also known as animal feed pellet machines, feed pellet mill, it’s a machine used to process materials like soybean meal, jagong, seblak béas, jukut, straw etc into feed pellets which can be used as food for livestock.

Feed pellet machines are the most commonly used equipment for making small animal feed pellets. Feed pellet making machine can make various kinds of pellets by adjusting the materials and recipes. Feed pellet machine is widely used in the poultry, cattle, pig, horse and other animal husbandry industries.

Naon Dupi Mesin Pelet Feed?

A feed pellet machine is a device that turns ingredients into small pellets, making it easier for animals to eat.

The process of making pellets from raw materials is known as pelleting. The resulting product is often referred to as feed pellets. Feed pellets are sometimes referred to as dry feeds or animal feeds.

Feed pellet machines can be used for a wide variety of raw materials, including grain, corn and soybeans. A feed pellet machine can also be used to produce other types of pet food or livestock feed.

These machines work by first taking in the raw material and then pulverizing it with a hammer mill. The hammer mill will break down the material into smaller particles until they are small enough to fit through a grinder mill. This grinder mill will then further grind the material into even finer particles before passing them through a classifier which will separate out any impurities or foreign objects that might have made their way into the mix during processing. After this last step has been completed, the finished product will be ready for packaging and shipping off to distributors who will sell it on retail shelves around the world!

Kumaha Mesin Pelet Feed Gawé?

A mesin pellet feed jalan dina cara rélatif lugas.

kahiji, you will crush the materials with the machine. You can feed all kinds of material into a feed pellet machine, including corn, wheat, jukut, bran, teras salajengna. When you insert the raw material, it needs to be crushed to make sure all grains are made into a canister, powder-like form.

Then, the pellet machine mixes all of the ingredients. The mixing device combines the powders in different portions, forming a mixture known as mash. In some cases, the process stopsmany companies buy mash to feed to animals (like young baby chicks) because it is easier for them to digest.

If you have a small pellet machine or a homemade feed pellet machine, this might be where you choose to stop when making certain types of food. Jalan eta, you can tailor your product better to the specific animal you are trying to feed.

Sanajan kitu, upami anjeun ngajalankeun usaha khusus pikeun ngahasilkeun pelet pakan ternak pikeun dijual, anjeun bakal kudu nuluykeun. Anjeun bakal kedah ngadamel pellets ku mencét feed bolong kana kompak, bentuk garing. Aya sagala jinis sareng ukuran mesin pellet feed anu anjeun tiasa milih, nu masing-masing beda-beda dina watesan speed, kapasitas ngolah, and efficiency.

Sabaraha Biaya Mesin Pelet Feed?

Upami anjeun milarian mesin pellet feed pikeun dijual, nyaho yén rata-rata harga mesin pellet feed bisa rupa-rupa lega. Anjeun tiasa mendakan pilihan anu murah kalayan harga mesin pelet pakan ternak sakitar $1000 ka $2000. Leungit, dina sababaraha kasus, Anjeun malah mungkin bisa manggihan pilihan kirang mahal (ilaharna nu dirancang pikeun homeowners kalawan peternakan hobi anu hoyong eupan sato maranéhanana kirang mahal) keur sabudeureun $500 atanapi kirang.

Aya ogé mesin pellet feed skala badag anu leuwih mahal – sababaraha sarébu dollar atawa leuwih. Nya kitu deui, aya mesin pellet pikeun tipe séjén produk (kawas pelet kai) nu leuwih atawa kurang mahal gumantung kana fungsi maranéhanana.

Harga mesin pellet biomassa has, salaku conto, bakal ngarugikeun sabudeureun $2000 ka $6000.

Sabaraha Jinis Mesin Pelet Feed?

Sanajan aya loba béda sub-variétas mesin pellet feed Anjeun bisa milih ti, paling bisa direcah jadi dua kategori béda – ring-die and flat-die.

Sanaos kadua jinis mesin pellet feed kedah ngabantosan anjeun ngalaksanakeun padamelan kalayan gampang, hal anu penting pikeun dicatet yén pabrik pelet paeh datar condong jadi langkung mirah dina watesan harga beuli. Kitu cenah, ring paeh pabrik pellet leuwih énergi-efisien, ambéh maranéhanana bisa ngahemat anjeun leuwih duit kana waktu saprak maranéhna conserve énergi.

Kadua jinis mesin pellet tiasa dipendakan dina ukuran anu béda-béda gumantung kana kabutuhan khusus anjeun. Seuseueurna didamel ku uap, padahal ieu, oge, bisa rupa-rupa, sarta sababaraha malah geus diwangun-di grinders na mixers, depending on your needs.

Dina eta dua kategori overarching nu leuwih gede, aya pabrik pelet pakan skala ageung sareng pabrik pelet skala leutik. Kalolobaan pabrik skala leutik ngagunakeun paeh datar sabab nuju ngan grinding nepi bubuk garing kana pellets – aranjeunna henteu ngagiling sareng nyampur. Mesin pellet feed skala ageung nganggo ring mati sareng tiasa dirakit sapertos jalur produksi lengkep, processing large amounts of animal feed.

Salaku bisa nyangka, these can also grind and mix and operate at a much higher capacity.

Kumaha Milih Mesin Pelet Feed Pangsaéna pikeun Produksi Pelet?

Sanajan anjeun bisa make sagala jenis heubeul mesin pellet nyieun pellets pakan ternak, eta disarankeun nu milih hiji mesin pellet pakan ternak husus. Unggal sapotong mesin muterkeun hiji peran nu tangtu, jeung peran ieu penting. Here are a few things to consider as you start shopping.

Datar maot vs. Ring Maot

Ieu salah sahiji pertimbangan pangpentingna anjeun bakal kudu nyieun lamun balanja pikeun mesin pellet feed. Kalolobaan jalma ngagunakeun ring paeh mesin pellet nalika eusi bahan powdery, kawas jukut tipung, nyaeta kirang ti 40%.

That’s because the surface of the granules is more glossy and because the curing rate of ring die pellet machines is higher than flat dies.

Tambih deui, mesin pellet ring paeh nawarkeun kinerja sealing luhur. Henteu biasana seueur partikel lebu ageung nalika anjeun ngadamel pakan, janten moal aya seueur gesekan atanapi seueur karusakan. mesin pellet ring paeh oge idéal pikeun pre-processing pikeun feed premixed.

Bahan Baku jeung Jenis Sato

Deui, pikeun ngolah jinis pakan anu langkung kentel, duanana ring paeh sarta datar paeh pabrik pellet bakal jalan. Upami anjeun ngolah pakan jukut atanapi pakan campuran, ring maot téh pangalusna.

Mertimbangkeun jenis sato, oge. Anjeun bakal hoyong paeh pencét kandel pikeun pakan ternak pikeun kadaharan hayam jeung babi, tapi anjeun tiasa nganggo paeh anu langkung ipis pikeun sato sapertos domba sareng sapi. This has to do with the diets of each respective animal.

Ieu ensures umur panjang fungsi sarta nyegah sering breakdowns tina mesin

Pariksa rating kakuatan pikeun mesin pellet feed anjeun. Ieu bakal nangtukeun efisiensi sareng kaluaran mesin sareng kapasitas produksina.

Kumaha Anjeun Ngadamel Pelet Pakan Sato?

Nyieun pelet pakan ternak cukup basajan. Sateuacan Anjeun ngamimitian, pastikeun Anjeun maca inpo nu kaasup dina instruksi manual pikeun mesin Anjeun rada taliti. Anjeun kedah mastikeun yén anjeun taat ka sadaya pedoman kaamanan anu disarankeun sateuacan anjeun damel. Upami teu kitu, anjeun ngajalankeun résiko injuring diri.

Pikeun ngamimitian nyieun pellets, Anjeun kudu ngumpulkeun bahan baku Anjeun. Kalolobaan pelet pakan ternak dijieun tina kacang polong, jagong, wheat, sa'ir, oats, kaunggulan kalapa dina hal kakuatan sarta biaya ngajalankeun, kelp, ragi dibudidayakan, kadaharan lauk, dahareun yuyu, uyah, aragonit, sareng seueur deui. The exact ingredients you use will vary depending on which species of animal you are trying to target.

Balanja bijaksana pikeun produk ieu – mindeng, Anjeun bisa meunangkeun eta kalawan harga low salila atawa langsung saatos usum panén, malah lamun kudu boga aranjeunna shipped ka anjeun. Pastikeun bahan anu anjeun pilih cocog sareng rumus gizi anu disarankeun pikeun spésiés anu dipasihkeun. Hayam, salaku conto, peryogi sabudeureun 7% lisin, 16.5 ka 19% protéin kasar, 2% metionin, 3% gajih atah, 3.5% kalsium (ieu bisa rupa-rupa), jeung 5% crude fiber.

Make sure your ingredients are balanced before you begin.

Then, the steps will vary depending on what kind of feed pellet machine you are using.

Mimitian ku nyieun premix Anjeun. Premix bakal ngawengku sakabéh bahan nu geus powdery, kawas tepung lauk, flaxseed, jeung uyah. Ukur ieu sareng gabungkeun. Anjeun tiasa nyimpen aranjeunna kanggo dianggo engké atanapi nganggo sadayana prémix sakaligus nalika anjeun ngadamel pélét. It’s up to you.

Kualitas bahan anjeun bakal maénkeun peran anu ageung dina kualitas pelet anjeun. Leuwih sering ti henteu, jalma ngagunakeun bahan baku kawas béas, kadaharan sato, kadaharan lauk, kadelé, jeung jagong pikeun pellets maranéhanana. Gumantung kana panongton anjeun pamasaran pellets ternak anjeun ogé, Anjeun bisa manggihan cara ngagunakeun organik- atanapi bahan anu sumberna sacara étika, oge. You may be able to command a higher price when you sell feed pellets like this.

Penting pikeun dicatet yén anjeun kedah nganggo sakedik gajih nalika ngadamel pelet anjeun. Lamun bahan baku boga persentase badag gajih di jerona, it can damage the quality of the feed pellet and reduce the longevity of your feed pellet machine.

Teras, naksir sakabeh séréal. Paké coét feed atawa, lamun ngan boga operasi skala leutik, make batu. Anjeun teras tiasa nambihan bahan anu ditumbuk anjeun kana premix. Pastikeun bahan baku anu ukuranana leuwih atawa kurang seragam. Paké coét pikeun naksir bahan kana partikel halus. Lamun henteu, you may find that the feed pellets you produce aren’t of the right size or density.

Paké mixer feed pikeun ngagabungkeun sakabeh séréal jeung premix nu. Anjeun ogé tiasa nyampur ku leungeun upami éta langkung gampang, gumantung kana ukuran operasi Anjeun.

Anjeun teras tiasa tuang sadaya bahan campuran kana mesin pellet feed anjeun. Mesin bakal mencét kana pellets pikeun anjeun. Hayu aranjeunna niiskeun atanapi nganggo mesin pengering pellet sapertos pengering rotary pikeun niiskeun langkung gancang (ieu ogé bakal ngaleungitkeun kaleuwihan Uap).

Upami anjeun ngarencanakeun nganggo pelet feed anjeun langsung, anjeun teu kudu ngalakukeun teuing sejenna. Anjeun ngan saukur tiasa tuang aranjeunna ka ternak anjeun! Upami teu kitu, anjeun bakal kedah nyimpen pellets feed dina bin katutupan. Éta kedah saé pikeun sababaraha dinten dugi ka sababaraha minggu nalika disimpen dina tempat anu tiis, moisture-free environment.

Sateuacan ngadamel pelet pakan anjeun, mastikeun yén mesin anjeun dina urutan kerja alus. IT kudu lubricated sarta dijaga ku kituna sagala gilinding, maot, mixers, bilah, sareng palu aya dina kaayaan anu pangsaéna. Salah sahiji faktor anu penting pikeun dipertimbangkeun sateuacan anjeun ngamimitian damel nyaéta jumlah uap anu aya sateuacan anjeun nempatkeun bahan baku dina mesin. The steam and moisture level needs to be properly optimized to make the pelletizing process successful.

Kumaha Jieun Mesin Pelet Feed?

Anjeun tiasa ngadamel mesin pellet feed anjeun, sanajan éta tebih gampang ngan meuli mesin profésional pikeun loba professional, as it can be installed and serviced a bit easier.

Pikeun ngawangun mesin pellet feed anjeun, Anjeun bakal kedah mertimbangkeun kumaha éta bakal dioperasikeun, kapasitas naon eta bakal, sareng naon bahan baku anjeun bakal. Paling mesin pellet feed bisa dioperasikeun ku motor listrik, mesin béngsin, mesin solar, atanapi PTO.

Inget yen bahan béda merlukeun tipena béda bahan baku. Mesin pelet tina kapasitas anu béda-béda gaduh kakuatan anu béda, jadi konsumsi énergi maranéhanana rupa-rupa. Upami anjeun ngan ukur resep kana mesin pellet pikeun dianggo bumi, lajeng mesin kapasitas leutik téh rupa. Sanajan kitu, upami anjeun ngarencanakeun ngagunakeun mesin pellet sanajan dina dasar semi-biasa, Anjeun kedah milih profésional, toko-meuli, jeung tipe kapasitas badag.

Pikeun masihan anjeun ide kumaha carana ngadamel mesin pellet feed anu nyumponan kabutuhan anjeun, Ieu sababaraha parameter téknis umum tina mesin pellet pakan ternak paeh datar.

Ieu ensures umur panjang fungsi sarta nyegah sering breakdowns tina mesin(Kw)

Ukuran pelet(mm)

Ukuran paeh(mm)

Kaluaran(Kg/h)

diaméterna(mm)

Beurat(Kg)

3

φ2.5-φ6

120

80-100

600× 450 × 900

50

7.5

φ2.5-φ6

150

100-300

750× 450 × 870

100

11

φ2.5-φ8

200

300-500

1150× 530 × 750

150

15

φ2.5-φ8

250

400-700

1250× 600 × 850

200

Upami anjeun teu gaduh bahan anu pas pikeun ngawangun mesin pellet feed homemade anjeun nyalira, Anjeun ngan kudu meuli model toko-meuli. Inpo nu langkung lengkep ihwal model pangalusna di handap!

Pilih produsén anu tiasa dipercaya pikeun mesin pellet feed anjeun tinimbang ngadamel mesin pellet feed homemade. They’ll provide you with quality products through layers of testing and better after-sales service.

Kumaha Jieun Pelet Pakan Lauk Ngambang?

Anjeun tiasa nganggo extruder pakan lauk tipe garing atanapi pabrik pelet pakan lauk pikeun ngahasilkeun pelet pakan akuatik pikeun lauk sareng udang., keuyeup, jeung sato lianna. Ieu bakal boga bentuk alus teuing, gizi, jeung tékstur.

Pikeun ngajantenkeun aranjeunna ngambang sareng ngambang kanggo waktos anu langkung lami, all you need to do is make small extrusion degree adjustments when extrude the pellets.

Bahan anu paling umum dianggo dina mesin pellet dahareun lauk kalebet ngirangan lebu, sempalan gandum, jajan mustard, jagong, siki kapas, bubuk tulang atawa lauk, jeung jeroan.

Di handap ieu diagram kumaha pepelakan pellet biomassa sapertos mesin pellet feed tiasa dianggo pikeun masihan anjeun ide anu langkung saé:

Kumaha Paké Mesin Pelet Feed pikeun Pemula?

Ieu sababaraha tip deui pikeun ngabantosan anjeun suksés ngagunakeun mesin pellet feed.

Pra-Pariksa Sadaya Bahan pikeun Uing

Pastikeun sadaya obyék teuas dipiceun tina bahan baku saméméh anjeun eupan kana mesin pellet. Anjeun bakal jadi amazed di naon sorts bahan ahirna dina pakan ternak, ti bit logam nepi ka potongan leutik plastik. Malah beling leutik tiasa ngarugikeun sareng nyababkeun karusakan kana aci utama, Pangropéa anu saé ogé sacara signifikan ngirangan biaya jalan kusabab kurang investasi dina perbaikan sareng ngalereskeun, or roller.

Upami anjeun henteu pariksa heula tempat-tempat ieu pikeun rereged, Anjeun meureun hoyong mertimbangkeun masang magnet tubular jero hopper feed. This should catch bits of metal to prevent them from damaging or contaminating the food.

Ngagiling Bahan Kahiji

Paling datar paeh na rollers dina mesin pellet diolah ngagunakeun perlakuan-panas tinggi. Aya loba rags jero liang paeh, jadi Anjeun kudu salawasna grind bahan tuntas.

Pretreat Bahan Baku Anjeun

Ieu moal diperlukeun pikeun sakabéh jenis bahan, tapi anjeun bisa manggihan yén anjeun kudu ngubaran bahan super baseuh saméméh nyoco kana mesin pellet feed. Ieu bakal sabudeureun 14% ka 20% pikeun hasil pangalusna. Bahan anu garing teuing moal nyandak bentuk anu saé, sedengkeun anu baseuh teuing bakal nimbulkeun pelet jadi bengong jeung beueus.

Pastikeun ukuran bahan baku kirang ti ukuran ukuran liang dina paeh, oge. Ieu biasana ngandung harti yén bahan baku kudu 5 mm atanapi kirang. Upami teu kitu, aranjeunna tiasa bakiak liang sarta nyieun endeavors produksi pellet Anjeun kirang efisien.

Tungtungna, nyaho yén gaya napel bakal nangtukeun sabaraha gancang anjeun tiasa ngadamel pellets kalawan mesin Anjeun. Sababaraha bahan, kawas bubur béas, gaduh kakuatan napel anu rendah pisan sareng kedah dicampur sareng sawdust atanapi jinis pangikat anu sanés pikeun ngadamel pelet.. Batur gaduh lignin, nu melts dina suhu luhur. Ngalakukeun panalungtikan Anjeun sateuacan Anjeun nyieun pellets nepi ka hasil pangalusna mungkin!

Pariksa Kandel sareng Panjang Pelet kami

Ketebalan pellet feed anjeun bakal ditangtukeun ku ukuran liang dina paeh anjeun, kalawan panjang ditangtukeun ku slicer urang. Ku kituna, it’s much easier to change the length size later on than it is the thickness.

Anjeun bakal mendakan slicer handapeun paeh datar, tapi dina mesin pellet ring paeh, eta bakal dipasang di luar ring paeh. Sanajan kitu, Anjeun tiasa nyaluyukeun duanana jenis pikeun meunangkeun ukuran idéal. Éta langkung saé janten pondok teuing tibatan panjang teuing upami anjeun ngadamel pelet pakan ternak pikeun dianggo ku urang – kumaha oge lamun rencanana on ngajual na transporting aranjeunna, rada lila.

Sakali pellets anjeun kaluar tina mesin, aranjeunna bakal panas tur haseum. Anjeun tiasa ngagaringkeun sareng niiskeun ku cara nempatkeunana di tempat terbuka kalayan sirkulasi hawa anu saé, atawa anjeun bisa make mesin cooler. Niiskeun aranjeunna gancang tiasa ngagampangkeun anjeun pikeun ngagampangkeun aranjeunna dimuat kana treuk pikeun gancang, convenient transport.

Ulah Pareum Langsung.

Sakali anjeun rengse nyieun pellets, nolak pangjurung pikeun nutup toko sareng angkat. Gantina, Aya sababaraha léngkah anu anjeun kedah laksanakeun supados mesin anjeun tetep lancar.

Salaku conto, Anjeun kedah nambihan sababaraha bahan minyak sareng bahan pakan kana mesin pellet. Hayu ngajalankeun pikeun sababaraha menit. Ieu bakal ngidinan liang paeh ngeusian ku campuran minyak – jalan eta, Anjeun tiasa ngamimitian nyieun pellets langsung dina waktos salajengna. It maintains the mold while also saving time.

You can loosen the adjusting screw and clean out the leftover materials as soon as this is done.

Kumaha Ngajaga Mesin Pelet Feed?

Salian tips nu didaptarkeun di luhur, Salah sahiji cara anu pangsaéna pikeun ngadamel pélét pakan ternak nyaéta rutin ngajaga mesin pellet pakan anjeun.

kahiji, terang yén suhu di jero ruangan pelletizing tiasa panas pisan. oge, gilinding ngalaman tekanan sengit. Ieu gampang pikeun aranjeunna overheat, sarta ieu bisa ngabalukarkeun bagian ka malfungsi kana waktu. Henteu aya pelindung lebu dina kalolobaan mesin pellet, so you will need to clean the bearings and lubricate them with oil once every few hours or so.

Sanggeus kira dalapan jam waktu gawé, aci utama bakal perlu oiled. Henteu ngan éta, tapi anjeun kedah ngajadwalkeun beberesih pikeun kotak gear anjeun unggal genep bulan. Upami anjeun gaduh tingkat panas anu luhur dina kotak gear anjeun, pikeun alesan naon, coba ningkatkeun clearance gear pikeun pangropéa gampang – and try to use better-quality gear oil.

How to Choose Pellets Die Diameter For Your Animal Feeds Manufacturing

For animal feed pellets making, choosing the correct pellets die diameter is on top priority, this will affect the animal feeding efficiency and nurtition, which will affect your ROI. Based on different animals, including fish feeds, rabbit, chicken, ducks, chicken, dogs, pigs, cows, horses, camels etc, please check our suggestions for feed pellets die.

choose-the-right-die-for-your-feed-pellet-machine

Which Kinds Of Pellets For Making ?

Our animal feed pellet machine can process various materials for different animals feed pellet making, we can also design simple and complete feed pellet production line based on customers requirements.

various-pellets-for-different-animal

This simple feed pellet production line include one stainless steel mixer, one stainless steel screw conveyor, and one feed pellet machine, simple line can achieve whole feed pellet production ,capacity from 100kgs/h to 4000kgs/h. We can also customize bigger capacity based on your needs.

Taichang Feed Pellet Mesin Bubuka

mesin pelet pakan ternak
animal feed pellet machine price
mesin pelet pakan hayam
fish feedpoultry feed pellet machine pellet machine

Ngobrol jeung Ahli