Palu ngagiling - produsén & supplier di Cina

Sertipikat ISO9001
  • Kapasitas anu langkung luhur sareng biaya suku cadang kirang
  • Wide rentang cocog aplikasi
  • kinerja ngajalankeun stabil sarta operasi gampang

Hammer Mill - Profésional Biomassa Pellet Mesin Produsén jeung Supplier di Cina

palu-ngagiling-diagram

Naha anjeun milarian pabrik palu pikeun dijual? Naha anjeun resep kana pabrik palu biomassa, a ngagiling palu pikeun pellets kai, a ngagiling palu leutik, hiji ngagiling palu gandum, atawa malah hiji ngagiling palu mini, Anjeun bakal mendakan yén aya sagala jinis produk (jeung pabrik palu ngagiling) kaluar aya pikeun anjeun milih ti. Janten kumaha anjeun mendakan anu pangsaéna? Ngartos persis kumaha cara ngagiling palu mangrupikeun cara anu pangsaéna pikeun mikawanoh kumaha mesin ngagiling palu tiasa ngabantosan bisnis anjeun..

Kitu ogé ngagiling palu dianggo – jeung naon nu kudu néangan lamun balanja pikeun palu ngagiling crusher?

Ieu naon anu anjeun kedah terang.

Naon téh Hammer Mill?

A ngagiling palu nyaéta mesin, atawa gilinding, anu tujuanana tunggal nyaéta pikeun ngaremukkeun atanapi ngarecah potongan-potongan bahan anu penting janten potongan-potongan anu langkung alit. Sakumaha ngaranna ngakibatkeun, bagian gawé inti na téh palu saeutik! Prinsip dasar ngagiling palu nyaéta pukulan palu leutik anu diulang-ulang ngabantosan ngolah bahan sapertos kai atanapi bagian pepelakan serat janten potongan anu langkung alit..

Mills palu bisa dipaké dina loba industri, kaasup dina sawmills, dimana asahan jeung kai besi tua bisa robah jadi pelet kai atawa mulch, pikeun ngagiling gandum, nyieun jus buah atawa bubur fluff defiberizing, dina ngahasilkeun tutuwuhan étanol, ngarecah kertas, taman abon, jeung runtah pakarangan, ngancurkeun batu, komo dina ngokolakeun runtah jeung ngarecah mobil bekas.

Palu ngagiling téh incredibly rupa-rupa, mesin éféktif nu dipikabutuh pikeun sagala rupa industri. Urang bakal nyandak hiji beuleum jero kana kumaha mesin ieu jalan salajengna!

Prinsip Kerja Hammer Mill (Diagram, Desain)

Naha éta téh ngagiling palu kai atawa pakan ternak palu ngagiling coét, kabéh pabrik palu jalan dina cara primér sarua. Paling bagian ngagiling palu (layar ngagiling palu, palu ngagiling palu, bilah palu, teras salajengna) sarupa antara mesin – éta ukuran sarta aplikasi tina bagian ngagiling palu ieu bakal rupa-rupa.

Ieu prinsip dasar ngagiling palu pikeun ngabantosan anjeun ngartos patarosan – kumaha ngagiling palu jalan? 

Ieu teu jadi pajeulit sakumaha eta bisa sigana. Mesin palu biasana ngagaduhan lima bagian inti, masing-masing bakal rupa-rupa pajeulitna. Jumlah elemen dina ngagiling palu ogé bisa rupa-rupa – ieu gumantung kana pajeulitna desain mesin urang.

Unggal bagian penting, Hal utama nyaéta ngalatih anjeun pikeun ngaleutikan kajadian, dina prinsip kerja ngagiling palu sakabéh jeung desain ngagiling palu.

Dasar Hammer Mill Desain

Komponén munggaran anu kedah diperhatoskeun dina ngagiling palu nyaéta mékanisme dahar. Ieu kumaha partikel asup ka chamber crushing. Gumantung kana kumaha ngagiling palu dirancang, bisa ngagunakeun gravitasi atawa sistem dahar anu metered.

Sistem méteran paling umum di industri dimana kaseragaman bahan kedah konsisten. Sistem pakan gravitasi ngan ukur gumantung kana gaya gravitasi, jadi bahan bisa jadi teu asup salaku seragam tina fashion a (atawa kaluar dina cara seragam boh).

A ngagiling palu ogé bakal boga kotak kontrol anu ngamungkinkeun operator pikeun mareuman atawa mareuman mesin. Ogé bisa ngidinan anjeunna ngadalikeun laju motor pikeun sistem dahar. Sababaraha pabrik palu anu langkung maju ogé nganggo panel tampilan, ku kituna anjeun bisa tetep hiji panon on sagala rupa prosés mesin urang.

Teras, bagian pangpentingna tina hiji ngagiling palu – palu atawa péso crushing. Ieu péso individu atawa palu muterkeun pisan gancang – biasana di speeds of mana ti 2,500 mun leuwih ti 60,000 RPMs!

Ieu péso atawa palu condong dipasang dina shafts horizontal. Éta bisa muterkeun saarah jarum jam atawa counterclockwise gumantung kana arah rotasi rotor.

Rotor nyaéta aci puteran anu gandeng ku motor listrik. Parabot crushing sorangan bisa napel na mesin atawa sabuk-disetir, gumantung kana desain mesin Anjeun.

belts ieu dimaksudkan pikeun cushion sistem tina shock.

Tungtungna, ngagiling palu ogé boga sakumpulan layar. Ukuran partikel anu anjeun kéngingkeun saatos ngolah bahan ngalangkungan ngagiling palu anjeun bakal gumantung pisan kana variasi layar.

Pabrik palu tiasa gaduh langkung ti belasan layar anu béda, sakabéh nu biasana disusun dina urutan tinangtu dina chamber crushing. Aranjeunna nawiskeun prediksi nepi ka 200! 

Kumaha Hammer Mills Gawé

Deui, persis kumaha a ngagiling palu jalan bakal rupa-rupa gumantung kana industri. Ieu dasarna.

kahiji, operator bakal ngawanohkeun bahan ngaliwatan Hopper nu. Bahan-bahan ieu kedah dipotong kana ukuran anu pas sareng gaduh sipat fisik anu pas tina jinis sareng desain mesin. Sakali aranjeunna diselapkeun kana hopper nu, aranjeunna bakal dipindahkeun kana chamber crushing (deui, Ieu bisa dilakukeun ku gravitasi atawa ku sistem metered).

Sakali bahan aya dina chamber crushing, palu atawa péso bakal pencét bahan sababaraha kali. Ieu gerak dina laju anu kacida luhurna pikeun ngurangan bahan kana ukuran anu pas gancang-gancang.

Ngan bahan anu diaméterna cocog sareng ukuran layar anu bakal ngaliwat – lamun maranehna henteu, palu bakal pencét aranjeunna deui jeung deui dugi aranjeunna ukuran katuhu lajeng bisa ngaliwatan.

Bahan dina chamber ngagiling palu téh, dina harti ieu, dasarna diréduksi jadi ukuran ku kombinasi ulang dampak jeung knives, palu, jeung jero témbok chamber panggilingan urang. Tabrakan antara partikel ogé tiasa ngabantosan ngirangan ukuranana dina prosés anu pas.

Ieu mangrupikeun prosés mékanis dasar anu gampang kahartos. Operator kedah ulah aya muka panto ka chamber crushing nalika mesin beroperasi, atawa bisa ngakibatkeun hasil geulis bahaya.

Sanggeus bahan geus diolah dina chamber nu, eta bakal kaluar ti chamber panggilingan ngaliwatan layar perforated. Ieu ogé sok disebut salaku gerbang bar. Partikel anu langkung alit bakal ngaliwat bari bahan anu langkung kasar tetep aya dina bagian anu janten “diolah deui.”

bahan nu lajeng bisa dipak kana capsules vai kapsul mesin ngeusian (hal anu sering dilakukeun dina industri farmasi) atawa dipindahkeun sapanjang kana tahap salajengna dina prosés (upami anjeun damel sareng jalur produksi pellet kai, salaku conto).

Sababaraha faktor nangtukeun maling uniting sarta kaluaran tina ngagiling palu, kaasup konfigurasi tina knives atawa palu, ukuran layar, jeung speed aci. Pikeun ukuran partikel finish leuwih refined, operator kudu mertimbangkeun ngagunakeun ukuran layar nu leuwih leutik sarta knives crushing tambahan atawa palu (atawa leuwih badag). A speed rotor gancang bisa mantuan, oge.

Masih milarian kajelasan? Ieu diagram ngagiling palu anu ngabantosan anu nunjukkeun léngkah-léngkah dasar sareng komponén mesin sapertos bagian tina pabrik pelet biomassa anu langkung ageung.. Deui, pabrik palu bakal rupa-rupa gumantung kana jenis mesin, tapi ieu kedah masihan anjeun tinjauan dasar.

palu-ngagiling-diagram

Sabaraha Biaya Hammer Mill?

Meuli ngagiling palu mangrupa pilihan calakan pikeun anjeun bisnis. Sanajan kitu, harga ngagiling palu rata bakal rupa-rupa lega gumantung kana variabel kawas ukuran mesin, output Anjeun dimaksudkeun, jenis bahan baku nu rencanana on processing, sarta fitur sejenna.

Anyar, mesin skala komérsial bakal, tangtosna, hargana leuwih ti versi mini dirancang pikeun pamakéan di imah. A mesin komérsial bisa ngarugikeun nepi ka $26,000 atawa leuwih, bari murah, Ngagiling palu mini anu dianggo di kebon anu dirancang pikeun homesteaders hargana kirang ti $100.

Ulah settle pikeun mesin cut-rate dumasar kana harga nyalira. Ngalakukeun sababaraha balanja ngabandingkeun pikeun mastikeun ngagiling palu Anjeun meuli mangrupakeun nilai alus keur duit – paduli sabaraha anjeun mutuskeun rék méakkeun.

Sabaraha Jenis Hammer Mill?

Aya sababaraha jenis utama palu ngagiling kaluar dinya. Anjeun oge bisa ngadéngé éta disebut salaku hammer mill crusher atawa hammer mill coét.

Aranjeunna sacara bébas bisa categorized salaku “nepi ngajalankeun” jeung “turun ngajalankeun” pabrik. Hiji pabrik up-ngajalankeun bakal ngagunakeun layar perforated pikeun ngolah bahan kompléks atawa lemes. Éta ogé tiasa nganggo bar ngilu tibatan layar. Jinis sareng ukuran bahan anu kedah dikirangan seueur bakal nangtukeun kumaha rotor diwangun. Ieu bisa disaluyukeun dumasar kana maké jeung cimata.

A coét palu ngagiling handap-ngajalankeun dirancang husus pikeun bahan serat. Cai mibanda konsentrasi luhur aksi shearing.

Malah leuwih jauh ti éta, Anjeun tiasa ngagolongkeun pabrik palu salaku malik atanapi henteu tiasa malik. Kamampuhan ngagiling sareng format kerja duanana mesin sami, tapi wangunanna rada béda.

Salaku conto, a hammermill sisikian leutik mangrupakeun mesin leutik nu bisa dioperasikeun dina arus rumah tangga, bari ngagiling palu gedé dipaké pikeun digawé di pabrik mobil bisa merlukeun solar atawa motor listrik.

 Malah aya pabrik palu tanpa layar anu nganggo aliran hawa tibatan layar pikeun misahkeun partikel anu ageung sareng anu langkung alit. Téknologi anu langkung énggal ieu dimaksudkeun pikeun langkung dipercaya – sarta ogé leuwih efisien sarta kirang mahal ngajalankeun – tinimbang hammermills tradisional.

Aya puluhan – mun teu ratusan – tina tipena béda palu ngagiling kaluar aya. Milarian anu pas pikeun bisnis anjeun bakal gumantung pisan kana tujuan akhir anjeun sareng tujuan anu dimaksud. Sanajan kitu, kabéh palu ngagiling, naha ngagiling palu feed atawa ngagiling palu kai, kurang leuwih sarua dina kumaha aranjeunna diwangun jeung kumaha aranjeunna beroperasi.

Naon Dupi hiji Hammer Mill Do?

A ngagiling palu nyaéta mesin precision tinggi nu bisa grind nepi duanana granules padet tur teuas kana potongan seragam pikeun diolah dina mesin séjén engké.. Ngagiling palu idéal bakal nawiskeun tingkat konsisten grinding, operasi noiseless, sarta minimal panas ngawangun-up.

Hammer mills can be customized to meet your unique needs and the types of products you are hoping to produce. Salaku conto, some are designed for use in the pharmaceutical industry, while others can shred, pulverize, or crush food ingredients like corn and sorghum for livestock feed productions.

What are Hammer Mill Advantages and Disadvantages?

Hammer mills are considered the oldest and most effective type of grinding mill. While there are other types of grinding mills, you can use, hammer mills are, by and large, considered the most advantageous.

Hammer mills offer several advantages. They offer numerous size distributions and can sort out particles of different sizes. They can produce your specific scope of particles without having to add a closed-circuit crushing system. Aranjeunna gaduh rasio réduksi anu luhur sareng kamampuan sareng syarat énergi anu lumrah – aranjeunna moal nyedot sistem Anjeun garing!

Éta bisa grind loba jenis bahan, kaasup anu rapuh sareng anu langkung tangguh. Pabrik palu teu nyandak seueur rohangan, anu gampang pikeun ngajaga, sarta beroperasi.

Sanajan kitu, aranjeunna tiasa ngarugikeun sabab henteu cocog ogé pikeun abrasive, caket, atawa komponén plasticky. Generasi panas jadi sengit nu bisa ngaruksak bahan nu boga laju lebur low. Mills palu aya kalana cuk up sarta jadi clogged, oge, utamana lamun laju feed teu cukup dikawasa.

Bahan asing kawas logam atawa batu bisa manggihan jalan kana mesin jeung ngaruksak atawa bakiak layar, oge, hartosna aya tingkat perawatan tambahan anu kedah dilaksanakeun pikeun mastikeun yén mesin ieu tiasa dianggo sacara efektif.

Kumaha Milih Hammer Mill Pangsaéna pikeun Produksi Pelet? 

Aya sababaraha variabel anu anjeun badé pertimbangkeun nalika balanja pikeun ngagiling palu pikeun produksi pellet. kahiji, pastikeun eta dimaksudkeun husus pikeun ngolah bahan anu bakal dipaké pikeun produksi pellet.

Sanaos anjeun tiasa nganggo kalolobaan pabrik palu pikeun tujuan ieu, sababaraha dirancang pikeun aplikasi sejenna (kawas mobil crushing) jeung, kituna, moal pantes.

Hammer Mill itungan Kapasitas

Kapasitas mesin anjeun mangrupikeun salah sahiji variabel anu paling penting. Parentah jeung papan ngaran dina alat Anjeun kudu ngabejaan Anjeun kapasitas dipeunteun dina kaayaan standar.

Pilih hiji nu boga kapasitas produksi leuwih luhur ti paménta anjeun – jalan eta, bisi anjeun kakurangan tina maké dina mesin Anjeun nu ngabalukarkeun produksi nyandak dip a, sareng anjeun masih tiasa ngajaga sareng ngajalankeun.

Upami anjeun sesah ngitung kapasitas ngagiling palu anjeun, nyaho yén éta biasana pakait jeung beurat kakuatan sarta dimensi na. Beuki gedé ngagiling palu, sacara umum, nu leuwih luhur kapasitas eta bakal boga.

Ieu bagan saderhana pikeun ngarobih itungan éta pikeun anjeun:

Kapasitas(T/H)

Ieu ensures umur panjang fungsi sarta nyegah sering breakdowns tina mesin(Ieu ensures umur panjang fungsi sarta nyegah sering breakdowns tina mesin)

Beurat (Kg)

Diménsi (mm)

1-3

22

860

1310× 800 × 1070

2-4

37

1350

1380×800×1010

3-6

55

1520

1900×800 × 1100

5-8

90

1830

2100× 1700 × 1500

3-10

160

2300

2100×1000 × 1100

 Jenis Bahan

Jenis bahan baku anjeun rencanana diolah ku ngagiling palu Anjeun? Lamun hayang naksir pakan gandum jadi pellets pikeun ingon-ingon, Anjeun kudu milih hiji kalawan Hopper feed di luhur. Pikeun bahan bran atanapi gandum, milih gilinding disc. Pikeun bahan teuas, milih coét non-ayakan, sarta pikeun feed dicampur jeung ukuran partikel leutik tur adjustable, pilih hiji kalawan coét non-ayak husus.

Ieu ensures umur panjang fungsi sarta nyegah sering breakdowns tina mesin

Kakuatan ngagiling palu anjeun bakal rupa-rupa gumantung kana jinis bahan anu anjeun ngolah. Contona, sorgum peryogi ngeunaan hiji kali leuwih kakuatan ti jagong. Ukuran bolong layar anu béda ogé tiasa mangaruhan beban.

Anjeun ogé kedah mertimbangkeun konsumsi kakuatan salian kaluaran. Di sawatara bagian dunya, pamaréntah boga peraturan dina tempat ngeunaan efisiensi énergi mesin tangtu. Pertimbangkeun ieu nalika anjeun balanja.

Mékanisme ngaleupaskeun

Kumaha bahan baku discharged tina mesin? Biasana, Ieu lumangsung dina angkutan mékanis nyeuseup tekanan négatip, atawa mékanisme timer beurat, kalayan beurat diri anu paling umum.

Kumaha ngajalankeun hiji Hammer Mill pikeun Beginners?

Naha anjeun anyar dina dunya palu? Untungna, operasi ngagiling palu relatif lugas pikeun ngalakukeun.

kahiji, anjeun bakal mastikeun yén sadaya bagian dijaga sareng dina urutan kerja anu saé. Pasang PPE anjeun (kacasoca, sarung tangan, jsb.). Kakuatan dina mesin jeung switch on / off dina kotak kontrol. Anjeun oge bisa ngadalikeun fitur béda di dieu, kawas laju motor atawa sistem dahar.

Anjeun teras bakal tuang bahan anjeun kana ngagiling palu. Kendang baja sareng aci puteran vertikal atanapi horizontal atanapi kendang bakal dipasang palu. Palu bisa ngayun ku rotor spinning dina speed tinggi jero kendang, oge. Lamun anjeun eupan bahan kana hopper feed, éta bakal dipangaruhan ku palu ieu sateuacan abon sareng diusir.

Hal ieu diusir ngaliwatan layar ukuran husus. Anjeun teras bisa ngumpulkeun bahan jeung ngaléngkah ka lengkah saterusna dina prosés produksi pellet.

Kumaha Ngajaga hiji Hammer Mill?

Pangropéa mangrupikeun unsur anu penting pikeun ngajaga pabrik palu anjeun tetep produktif sareng tiasa dianggo salami ka hareup.

Tanpa ngajaga ngagiling palu, tatu atawa degradasi mesin duanana kacida probable. Éta mangrupikeun alesan kunaon perusahaan asuransi kadang ragu pikeun ngajamin usaha sareng pabrik palu di situs!

Nu elit, Hal utama nyaéta ngalatih anjeun pikeun ngaleutikan kajadian, nyaeta ngagiling palu di na sorangan teu bahaya di slightest. Ngan nalika ngagiling palu henteu dijaga leres yén operator sareng pamilik usaha bakal ngalaman masalah.

Aya sababaraha pertimbangan anu kedah dilakukeun nalika ngajaga ngagiling palu anjeun. Pikeun hiji, Anjeun kudu mastikeun eta lubricated leres. Produsén bakal gaduh rekomendasi anu pangsaéna pikeun jinis pelumasan idéal pikeun mesin anjeun. Éta ogé bakal ngawartosan anjeun nalika éta kedah greased sareng nalika bantalan kedah dilumasi sareng disaluyukeun..

Tangtosna, jadwal ieu bisa rupa-rupa bit – tapi anjeun pernah kedah malire pangropéa penting. Pelumasan otomatis mangrupikeun fitur dina sababaraha pabrik palu, tapi tetep penting pikeun pariksa dua kali pikeun mastikeun fitur ieu tiasa jalan sacara efektif.

Anjeun ogé kedah rutin pariksa aliran hawa kana mesin. Upami aliran hawa teu cekap, laju mesin bakal kapangaruhan, jeung bahan bisa nyangkut dina layar tur beaters alat, oge.

Kumaha Meuli hiji Affordable Hammer Mill?

Manggihan hiji ngagiling palu affordable tiasa tangguh. Anjeun teu hoyong kéngingkeun mesin potongan-potongan anu henteu bakal ngalaksanakeun padamelan sacara efektif – acan kumaha anjeun terang lamun nuju belanja teuing (atawa saeutik teuing) dina mesin Anjeun?

Aya sababaraha cara anjeun tiasa mastikeun yén anjeun nampi nilai anu saé.

Pikeun hiji, pastikeun mesin mibanda kamampuhan pikeun digawekeun ku bahan baku tina sagala eusi Uap. Eusi Uap tiasa ningkatkeun viskositas bahan baku, ngurangan fluidity maranéhanana sarta nurunkeun efisiensi produksi sakabéh anjeun sarta speed kaluaran.

Anjeun ogé kedah milarian kumaha produktifna mesin anjeun. Néangan mesin kalayan diaméter chamber crushing lumrah. Ukuran chamber crushing kudu bisa adaptasi jeung sagala rupa bahan baku Anjeun, jeung ukuran bolong ayakan atawa ngagiling palu Anjeun sanes a nilai gede pikeun duit Anjeun.

Nalika tempo affordability mesin Anjeun, Penting pikeun nganggap sanés ngan ukur harga stiker nalika anjeun mésér tapi ogé kumaha gampangna ngagiling palu pikeun ngajaga sareng beroperasi.. Upami anjeun kedah investasi rébuan dolar dina pangropéa rutin sareng program pelatihan anu mahal pikeun operator anjeun, eta teu bade janten nilai sakabéh hébat duit anjeun.

Janten bari anjeun tiasa nyéépkeun artos nalika anjeun mimiti mésér mesin, anjeun ngabuang éta engké.

Tungtungna, mertimbangkeun speed spindle. Nu leuwih luhur laju spindle, mesin anjeun bakal leuwih produktif. Sakali ngahontal nilai kawates, efisiensi anjeun bakal turun – ngajadikeun mesin Anjeun teu jadi hébat hiji nilai duit Anjeun.

Taichang Hammer Mill Mesin Bubuka

Naha anjeun ngolah biomassa, kawas kedelé jeung jukut, Ngagunakeun mesin pellet biomassa beurat-tugas kami, asahan kayu, atawa zat anorganik kawas dewan busa PVC, karét, atawa bahan séjén, ngagiling palu Taichang nyaéta mesin serbaguna anu tiasa ngabantosan produksi anjeun ka tingkat salajengna.

Anjeun meureun geus nyaho, lolobana pabrik pelet merlukeun bahan baku pikeun bentuk bubuk kalayan diaméter teu leuwih ti lima milimeter. bahan baku ieu teu datang kawas dosa alam! Ku kituna, crushing aranjeunna handap penting.

Upami anjeun milarian anu lancar, mesin-kapasitas luhur, anjeun bakal mendakan sadayana éta (sareng seueur deui!) dina mesin ngagiling palu Taichang. Éta tiasa dianggo dina sagala jinis operasi, kaasup dina pabrik pelet kai, jalur produksi feed, pabrik pupuk organik, sareng seueur deui.

Taichang Hammer Mill Fitur

Naha anjeun masih balanja pikeun ngagiling palu anu pangsaéna? Pertimbangkeun seueur fitur pabrik palu Taichang nalika anjeun ngalakukeunana.

1. serbaguna: Mesin anu rupa-rupa sareng serbaguna ieu tiasa ngadamel bahan biomassa tina sagala jinis sareng ukuran, kaasup gagang palawija, chip kai, dahan tangkal, batok kalapa, sareng seueur deui. Bakal grind sakabéh aranjeunna handap kana bubuk sarua atawa kirang ti tilu nepi ka lima milimeter. Éta ukuran sampurna pikeun nyieun pellets komo briquettes! Éta malah tiasa ngadamel masalah non-organik sapertos karét, papan busa, PVC, sareng seueur deui. Bisa dipaké pikeun ngolah runtah tatanén atawa kehutanan, dina ubar herbal Cina, di pabrik kimia, sareng seueur deui.

2. Gampang Ngajaga: Ngagiling palu ieu ngagaduhan seueur fitur anu matak ngagampangkeun perawatan. Cai mibanda struktur cooling cai tiis revolusioner. Ieu mantuan nolak karuksakan kana suku cadang di jero mesin nu mindeng disababkeun ku gesekan. Éta ogé gaduh drive operasi dua-motor anu unik, ngamungkinkeun pikeun kapasitas luhur sarta operasi smoother tanpa salempang ngeunaan maké jeung cimata.

3. Mesin Precision Luhur: Komponén-présisi luhur tina ngagiling palu Taichang hartosna yén mesin ieu bakal tahan langkung lami sareng gaduh prestasi anu langkung luhur tibatan pesaingna.. Cai mibanda sistem CNC-direkayasa nu mantuan mesin tetep awét. Unggal bagian dijieun ku cara ieu, ti screener ka palu jeung suku cadang.

4. Ramah lingkungan: Mesin ieu hadir sareng sagala jinis fitur anu ngajantenkeun langkung aman pikeun lingkungan. Salaku conto, eta boga motor Certified sarta mumpuni ku coil tambaga kandel pikeun leuwih stabilitas sarta prosés smoother. Salaku crusher palu biomassa, éta tiasa dianggo sareng kipas hawa sareng siklon supados bubuk anu ditumbuk bakal kaluar tina handap sareng langkung gampang pikeun ngumpulkeun. Éta kirang lebu kana hawa sareng ngaganggu lingkungan padamelan anjeun.

5. Knives kandel: Dijieunna tina baja H13, knives on ngagiling palu ieu boga téhnologi perlakuan abrasion-tahan husus. Ieu harder sarta resists maké, hartina bisa motong kai jeung boga waktu leuwih lila saméméh perlu dilayanan. Bahanna didamel nganggo las titik tungsten karbida sareng langkung kandel, oge, allowing for a better overall working time and performance.

6. Fast Cutting Rate: Paneuri tapi sanés panutup, the material has blades that cut and process material much faster than others. It uses high-speed airflow and reversed and rotational blade cutting direction to allow the machine to be crushed at a normal double rate.

Taichang Hammer Mill Parameters

Ieu ensures umur panjang fungsi sarta nyegah sering breakdowns tina mesinKapasitas(T/H)Ieu ensures umur panjang fungsi sarta nyegah sering breakdowns tina mesin(Ieu ensures umur panjang fungsi sarta nyegah sering breakdowns tina mesin)Beurat (Kg)Diménsi (mm)Hammer qty(sapotong)Note
TCGX65X271-2228601310× 800 × 107024Φ4, can be adjust
TCGX65X552-43713501380×800×101048Φ4, can be adjust
TCGX65×753-65515201900×800 × 110072Φ4, can be adjust
TCGX65*1005-89018302100× 1700 × 150072Φ4, can be adjust
TCGX130*553-1016023002100×1000 × 1100160Φ4, can be adjust

Ngobrol jeung Ahli