Profésional Pellet Line Produksi Solusi Supplier Kusabab 2004

Jalur Produksi Pelet - Profésional Biomassa Pellet Mesin Produsén jeung Supplier di Cina

lengkep-pellet-garis-mesin-daftar

Naha anjeun milarian ningkatkeun produksi pellet kai skala leutik anjeun ka skala anu langkung komersil? Mun anjeun geus boga homemade, cobbled-babarengan garis produksi pellet leutik di imah - atanapi upami anjeun damel sareng garis pellet kai leutik di pabrik anjeun - Anjeun bisa jadi wondering naon salajengna. Jawaban - Anjeun peryogi garis produksi pellet pinuh kalayan sagala bells na whistles. Ieu bakal ngidinan Anjeun pikeun dianggo ngaliwatan unggal aspék produksi pellet sadayana dina hiji mesin. Mangpaat? Alat anu gampang dilayanan, leuwih gampang pikeun beroperasi - tur leuwih ekonomis, tangtosna, oge. Naha anjeun resep kana usaha produksi kayu pelet, hiji garis produksi pellet pakan ternak, atawa malah hal anu leuwih unik (kawas lini produksi pelet kulit béas!), artikel ieu bakal leumpang anjeun ngaliwatan sagalana nu peryogi kauninga ngeunaan produksi pellet pikeun imah anjeun atanapi bisnis.

Naon Line Produksi Pelet?

Jalur Pelet, disebut oge garis produksi pellet, garis produksi pellet kai, éta garis produksi lengkep dirancang pikeun nyieun pellets. Prosés lengkep kaasup Crushing Bagéan, Hammer Milling Bagéan, Bagian Pengeringan, Bagian Pelletizing, Cooling Bagéan na Pellets Packing Bagéan. Dumasar kana pamakéan pellets béda, garis pellet bisa dibagi jadi dua jenis: Jalur Pelet Biomassa sareng Jalur Pelet Feed.

perenah garis pellet

Sanajan unggal garis produksi pellet bakal rupa-rupa dina watesan kumaha eta ngoperasikeun sarta dirakit, keur sabagian gedé, aranjeunna sadayana gaduh konstruksi sarupa.

A ngagiling palu atawa crusher dipaké pikeun ngurangan ukuran bahan baku nu nuju nempatkeun kana mesin. Paling bahan, kawas kai, Henteu janten ukuran idéal pikeun pabrik pelet sacara otomatis. Ngagunakeun hammermill bakal nulungan nyegah bahan baku tina clogging ngagiling pellet sarta ngabalukarkeun inefficiencies atawa ukuran unequal tina pellets kai..

A dryer mangrupa fitur integral paling garis produksi pellet, oge. Ieu mantuan ngurangan Uap dina ngagiling pellet bari ogé nyoplokkeun faktor kasalahan manusa. Nalika drying bahan pikeun ngagiling pellet, Aya sababaraha skenario Goldilocks dimana anjeun henteu hoyong bahanna baseuh teuing – tapi teu tiasa garing teuing, boh. Pengeringna éfisién pisan pikeun nyéépkeun kasaimbangan anu pas antara dua.

Pabrik pellet mangrupikeun komponén inti dina jalur produksi pellet kai atanapi jarami (atanapi jalur produksi tina jinis naon waé, saleresna!). Ieu ngolah bahan jadi pellets. Sababaraha jalur produksi pellet ogé ngawengku coolers pellet na packers. Sanajan kitu, ieu bisa ditambahkeun atawa dihapus sakumaha diperlukeun tur teu dianggap diperlukeun pikeun fungsi dasar mesin.

Paling ogé boga conveyor a, nu dipaké pikeun nepikeun bahan ti hiji wewengkon sistem processing ka hareup. Ieu tiasa ngaleungitkeun seueur tanaga anu bakal diperyogikeun pikeun ngangkut bahan tina hiji bagian ka bagian salajengna.

Sabaraha Jinis Garis Produksi Pelet?

Aya sababaraha jinis jalur produksi pellet anu anjeun tiasa milih. Éta rupa-rupa gumantung kana kapasitas anu dipikahoyong, ukuran fasilitas Anjeun, sareng jenis pelet naon anu anjeun hoyong hasilkeun.

Kaseueuran tiasa ngadamel sagala jinis biomassa, kaasup gagang, kai, kaunggulan kalapa dina hal kakuatan sarta biaya ngajalankeun, seblak béas, cangkang kacang, cukuran awi, kaunggulan kalapa dina hal kakuatan sarta biaya ngajalankeun, jeung jukut.

Anjeun tiasa ngarecah sababaraha jinis jalur produksi pellet langkung jauh, sanajan, kalawan sagala rupa fitur nu bisa ditambahkeun atawa dihapus gumantung kabutuhan Anjeun. Paling garis produksi pellet leutik ngawengku komponén kayaning ngagiling palu atawa crusher, conveyor a, pengering a, a cooler pellet, packer, sarta tangtu, pabrik pelet leutik.

Naon Prosés Lengkep pikeun Jalur Produksi Pelet?

Naha anjeun siap ngamimitian nganggo garis produksi pellet anjeun? Ieu sababaraha tip pikeun ngabantosan anjeun pikeun suksés.

Ngartos Mana Bagian sareng Komponén Anu Kaasup

Sateuacan urang teuleum kana prosés lengkep pikeun jalur produksi pellet, Éta penting pikeun alamat komponén individu kaluar tina mesin dijieun. Ieu gambaran gancang.

kahiji, tukang cukur kayu. Paling jalur produksi pellet datangna ku mesin chipper drum. chippers kai bisa ngolah bahan badag, kawas dahan log, kaunggulan kalapa dina hal kakuatan sarta biaya ngajalankeun, produk runtah, jeung sakumpulan badag tina kai kana potongan ukuran leuwih leutik. Anjeun tiasa nyaluyukeun ukuran bahan ieu dumasar kana kabutuhan unik anjeun.

Paling ngahasilkeun kaluaran chip kai kasarna tilu nepi ka lima séntiméter. Deui, ieu beda-beda, tapi hal anu penting pikeun inget yen nu leuwih leutik chip kai rék, nu leutik knives on mesin bakal.

Bagian handap mangrupa bagian ngagiling palu. Ieu dipaké pikeun ngagiling chip kai dihasilkeun dina bagian kahiji kana ukuran nu leuwih leutik (biasana sawdust). Gawéna ku crushing chip kalayan palu ngagiling knives saméméh misahkeun aranjeunna ngaliwatan screener a. Kalolobaan waktu, ukuran kaluaran bakal lima milimeter atanapi kirang.

Salajengna nyaéta bagian drying. Ieu tiasa dianggo pikeun ngagaringkeun sagala jinis bahan tina ngagiling palu. Ieu ngagabungkeun hiji kompor pemanasan sarta kipas, miceun Uap tina bahan ka sabudeureun 10%. Bari anjeun teu hayang bahan jadi teuing drier ti ieu, sabab bisa jadi hésé pikeun mesin pikeun ngabentuk kana pellets, engké dina, teu bisa baseuh teuing, atawa pellets anjeun bakal jadi mess soupy!

Deui, rating Uap idéal sabudeureun 10 ka 15%.

Sanggeus bahan geus garing (biasana ku mesin dryer Rotary diwangun-di, sanajan tipe pasti tina téhnologi nu dipaké kadang rupa-rupa), eta nuluykeun ka bagian pelet kai, Ieu sigana bagian tina prosés produksi pellet kai anu anjeun paling akrab – tur éta salah sahiji komponén pangpentingna sakabéh garis produksi pellet!

The sawdust garing (atawa bahan garing lianna, gumantung kana jinis jalur produksi pellet anu anjeun anggo) bakal dipencet kana pellets dina mesin pellet kai. Ukuran kaluaran pellets ieu bisa rupa-rupa sanggeus roller assembly sarta ring paeh nyorong aranjeunna kaluar. Rata-rata, pellets bakal sabudeureun 6 ka 10 ukuran mm. Ukuranna bakal rupa-rupa gumantung kana standar pasar pikeun pellets dimana anjeun cicing sareng jinis pellets anu anjeun nyobian ngahasilkeun..

Paneuri tapi sanés panutup, éta waktu pikeun niiskeun jeung pak pellets Anjeun – ku kituna, mesin cooler jeung mesin packing. Mesin cooler dimaksudkeun pikeun niiskeun suhu pellet ti sabudeureun 80 darajat Celsius ka kira-kira 25 ka 40. Sakali pellets geus tiis, aranjeunna siap dipak kana kantong plastik ku mesin packing.

Fungsi mesin packing nyaéta pikeun ngolah pelet kai kana kantong leutik anu tiasa langkung gampang diangkut.

Ayeuna anjeun gaduh tinjauan bagian mana anu kalebet dina garis produksi pellet, urang bisa balik kana leuwih jéntré ngeunaan kumaha carana beroperasi salah sahiji mesin ieu.

Step by Step Guide: Kumaha Paké Line Produksi Pelet

Pikeun ngagunakeun jalur produksi pellet, Anjeun bakal kedah chip kai kalawan chipper kendang. Jalan eta, Anjeun tiasa mastikeun kai téh sadayana ukuran katuhu.

Teras, anjeun bakal nyaring bahan. This is done to make sure they don’t have impurities in them that will affect the outcome of your finished product and potentially damage the machine. That includes things like bits of stone, metal, or plastic. Some pellet production lines do come with built-in magnets to help get rid of this debris, oge.

Your next step is to dry the raw materials with the dryer (usually a drum or rotary dryer, although this can vary). This will ensure that all materials have the right moisture content.

Teras, you’ll force the material through the die hole of the pellet mills. This is all fully automated with a pellet production line, with material pushed from one step to the next with conveyors.

Your final steps involve cooling, packing, and storing the pellets. Pellets kedah tiis sateuacan dibungkus, atawa maranéhna bisa taat babarengan. Ieu ogé bakal ningkatkeun umur gudang maranéhanana. Bari sababaraha urang milih garing pellets maranéhanana sacara manual, sistem cooling diwangun-di disadiakeun ku jalur produksi pellet pangalusna jauh leuwih efisien dina cooling jumlah badag pellets..

Teras, pellets anjeun bakal dipak pikeun panyalindungan jeung gampang, sebaran merenah. Anjeun tiasa nyimpen pelet anjeun dina wadah, silo, atawa tank atawa ngangkut aranjeunna dina bulk ku ngagunakeun treuk jeung kandaraan séjén dimaksudkan husus pikeun tugas ieu.

Sabaraha Biaya Line Produksi Pelet Feed?

Rata-rata harga garis produksi pellet bakal rupa-rupa gumantung kana ukuran mesin, komponén nu kaasup, sareng bahan baku naon anu anjeun badé ngolah di jerona, diantara variabel séjén.

Sanajan kitu, anjeun umumna bisa ngaharepkeun mayar sabudeureun $2000 mun leuwih ti $400000 dollar AS pikeun mesin. Aya variabilitas anu lega antara harga kusabab, deui, faktor béda didaptarkeun di luhur.

Naon anu Pertimbangkeun Nalika Milih Jalur Produksi Pelet Pangalusna ti China?

Éta tiasa sesah milarian jalur produksi pellet anu mariksa sadaya kotak pikeun anjeun. Ieu sababaraha tip pikeun ngabantosan anjeun milarian anu pas pikeun kabutuhan anjeun.

Mertimbangkeun Potongan Individual tina Mesin Line Pelet Kai

Hal kahiji anu anjeun kedah pertimbangkeun nalika milih garis produksi pellet idéal ti Cina nyaéta makeup bagian individu sareng komponén mesin.. Sanaos penting pikeun mertimbangkeun kualitas mesin sacara gembleng, Anjeun kudu mikir taliti ngeunaan potongan individu, oge, to ensure that each and everyone meets your needs.

In many cases, you can customize the specifications of each component to meet your needs. In the chart below, you will see different characteristics that can be adjusted for a pellet machine component of the pellet line in particular:

Ieu ensures umur panjang fungsi sarta nyegah sering breakdowns tina mesin(KW)

Kapasitas(T/H)

Beurat(T)

Ieu ensures umur panjang fungsi sarta nyegah sering breakdowns tina mesin(mm)

90/132

1-2

5.5

2600*1300*2300

132/160

2-2.5

9

2900*1300*2400

185/220

2.5-3.5

14.5

3300*1400*3100

Kandungan Uap

Does the pellet production line you’re interested in buying come with a dryer? If it doesn’t, you might want to think twice about making the purchase.

Some people assume that the only important feature of the pellet production line is the pellet mill. While you certainly can’t make pellets of any type or size without the pellet mill, you need to make sure all of the other parts are of high quality (and even exist, in the first place!) oge.

Upami teu kitu, you’re going to find yourself stuck with a machine that’s difficult to operate, inefficient, and requires constant maintenance.

Versatility in Raw Material Type

It’s no secret that some types of pellet production lines are better suited to certain raw materials than others. If you can, find yourself a pellet mill production line that is a jack of all trades. Look for one that can handle materials of all types, including rice husks, cangkang kacang, chip kai, livestock feed, sareng seueur deui.

Jalan eta, you’ll be able to continue using your machine even if your business plan takes a sharp pivot later on down the road.

Here’s a diagram showing how some types of pellet production lines can even be used to process chemicals. Although chemicals aren’t as commonly processed in these types of machines as are things like wood and animal feed, they can still be done. See below:

simplified fuel fabrication process

Customer Service

Whenever possible, buy a pellet production line from a reputable company backed by solid customer reviews. Choose one that offers excellent customer serviceyou want to find a company with a 24-hour turn-around on inquiries whenever you can. This will help set your mind at ease when you encounter problems with your machine.

Although most pellet production lines are easy to operate and experience few issues, proper maintenance is key to keeping the machine healthy. Being able to get in touch with customer service if questions or problems arise is essential, oge. The best companies offer onsite support to help with installation, troubleshooting, and repairs as needed.

You may also want to consider a company that offers generous warranties on their products, or at least many of the parts. Some pellet production lines are shipped with things like additional teeth and knives for the machine. Jalan eta, you will have everything you need to get up and runand stay up and runningas efficiently and economically as possible.

What to Consider When Starting a New Pellet Production Plant?

You will need to consider a few factors when you are first starting a pellet production plant.

Types of Raw Materials

What kinds of raw materials do you plan on working within your machine? Different types of raw materials have different traits, including varying lignin and fiber content, both of which can affect how cohesive your pellets are.

These different cohesiveness values can also call for different compression ratios of the die mold – salaku conto, hardwood needs a lower compression ratio. Some raw materials may even need to be mixed with a binding agent, like wax or vegetable oil. You’ll need to consider how you’ll go about securing and working with the type of raw material you’ve decided upon before you can even get your mill up and running.

Size of the Raw Materials

When starting a new production plant, you will also want to give a second thought to the size of the raw materials. If you don’t have a good way of getting your raw materials down to size, you will have an inefficient, poorly operating plant.

Untungna,

Most pellet production lines you can buy come with components that can help reduce material into the required sizethings like hammer mills, wood chippers or crushes, or debarkers.

The size and style of your machine will likely vary depending on the type and size of material useso you will need to make sure your budget can include this kind of pretreatment equipment. If it can’t, then you might want to reconsider the types of pellets you’re going to make and choose materials that don’t require quite as much treatment before they’re made into pellets.

Technological Processes

Different types of raw materials can be combined and milled togetheror you can work with just one material at a time.

Depending on your goals, you may need to get different types of materials. Sanajan kitu, it’s important to note that you need to have processes in place to combine these materials effectively and safely. If you throw materials in willy-nilly, it can cause the machine to become unstable and clogged.

Budget and Timeline

There are so many factors that go into starting a pellet production plant. Does your facility have enough electricity amperage to operate a pellet line? Are there safety regulations in place? Do you have a solid workforce?

Most importantly, how quickly do you want to get your enterprise up and runningand what does your budget look like? You may need to make accommodations to allow machinery a longer period to get to you or to make sure you have enough money to finance all of your equipment upgrades.

Before starting a pellet production plant, it’s a good idea to meet with an insurance agent, a certified financial planner, and an accountant, all of whom can help you plan out your business and make sure all of your ducks are in a row.

Taichang Pellet Line Introduction

Taichang Pellet Production Line, this pellet production line comes with everything you need to process just about any biomass, including wheat, kaunggulan kalapa dina hal kakuatan sarta biaya ngajalankeun, kaunggulan kalapa dina hal kakuatan sarta biaya ngajalankeun, jagong, seblak béas, sareng seueur deui. It can be used to produce pellets of all kinds, allowing you to speed up your production process and improve your bottom line.

Whether you want to use this line as a wood pellet production line, a feed pellet production line, or a small biomass pellet production line, this product will ultimately serve as an all-in-one and complete pellet production line that suits anybody’s needs.

A comprehensive line, it comes with everything you need. It has seven main parts: a wood chipper, heating stove, Ngabersihan mesin pellet biomassa tina sadaya résidu saatos operasi ogé penting pikeun pangropéa jangka panjang, packing machine, cooler, ngagiling palu, and dryer. It’s truly a one-of-a-kind line that will allow you to make wood chips, flakeboard, animal feed pellets, sareng seueur deui.

Naha 1000+ Konsumén Pilih kami?

Insinyur urang

Urang employ kacida terampil, insinyur profésional devoted kana panalungtikan sarta ngaronjatkeun sakabéh produk urang. Insinyur senior kami mumpuni kalayan gelar maju. Insinyur R&D kami anu berpengalaman sareng terampil tiasa ngabantosan masalah anjeun ngeunaan mesin atanapi produksi sareng ngabantosan jasa saatos penjualan..

Kontrol Kualitas anu ketat

Kualitas penting pikeun urang. Kami IS0 9001, IEU, sarta SGS Certified. Sadaya komponén anu dianggo dina mesin kami lulus pamariksaan kualitas anu ketat. Kami ngalaksanakeun uji coba pikeun unggal mesin sareng ngagem tés sateuacan kiriman.

Harga kalapa

Atur anggaran anjeun ku cara anu pinter sareng ngaleutikan biaya produksi anjeun. Urang nawiskeun harga kalapa pikeun sakabéh mesin urang. Hubungi tim penjualan kami pikeun dukungan pikeun solusi khusus.

Tim Penjualan profésional

Kami ngagaduhan tim penjualan internasional anu mumpuni anu bakal ngabales anjeun dina jerona 24 jam ngeunaan patarosan pra-penjualan anu anjeun gaduh. Sanggeus jualan, kami nawiskeun 24/7 email sareng komunikasi telepon, tur bisa ngatur rojongan onsite.

Rojongan Téknis pinuh

Pinuh 24/7 ngadukung sateuacan sareng saatos ngagaleuh anjeun. Kami nawiskeun tés gratis pikeun ngembangkeun prosés manufaktur di bisnis anjeun sareng didédikasikeun pikeun milari solusi anu pangsaéna pikeun kabutuhan khusus anjeun. Upami anjeun kabetot dina gawé bareng kami pikeun ngajual mesin kami, kami senang konsultasi sareng anjeun.

Pesenan sareng Pembayaran

Mesen sareng kami gancang sareng merenah. Tim penjualan profésional kami ngabales gancang kana patarosan sareng narékahan pikeun ngabéréskeun masalah anjeun, duanana pre-jualan jeung sanggeus-jualan. Kami aman nampi sadaya bentuk pembayaran kalebet transfer T / T, LC dina tetempoan, PayPal, jeung Western Union.

proyék garis pellet kasuksésan (4)
proyék garis pellet kasuksésan (1)
proyék garis pellet kasuksésan (2)
kasuksésan proyék garis pellet (5) proyék garis pellet (6)
proyék garis pellet kasuksésan (6)
proyék garis pellet kasuksésan (3)

Taichang Pellet Production Line Features

Still not sure that the Taichang Pellet Production Line is right for your business? Check out these main features.

1. Strong, Durable Parts: This machine comes with seven core components – tukang cukur kayu, heating stove, Ngabersihan mesin pellet biomassa tina sadaya résidu saatos operasi ogé penting pikeun pangropéa jangka panjang, packing machine, cooler, dryer, and hammer mill. All are made out of strong, durable materials. Its advanced structure comes with high-quality cutting chippers with moving parts made out of sharp alloy. These materials are wear-resistant and made according to the latest technology. These parts experience low-wear and therefore can reduce our consumption. The hammer mill has strong, carefully-selected double ball bearings and excellent vibration resistance.

2. Multi-Function Mill: This machine can be widely used in all kinds of industries, including livestock feed, chemical production, organic fertilizer, electricity, biofuels, wood pellet production, sareng seueur deui.

3. Low Energy Consumption: This machine offers exceptionally low energy consumption. It reduces up to 50% of your energy needs, produces minimal vibration, and has more than 40% heating efficiency. This can save you money while also helping to save the planet.

4. Easy to Install and Operate: The Taichang pellet production line is easy to install and operate, especially compared to other options on the market. You’ll have access to a one-stop service that can meet the needs of any customer, from large international companies down to individuals. Your questions will be answered in 24 hours or less with onsite visits available.

5. Versatile and Adjustable: This machine can crush and process all kinds of materials into pellets, including PVC foam board, kai, weeds, kaunggulan kalapa dina hal kakuatan sarta biaya ngajalankeun, and even waste scrubber. Its high-strength steel grinding chamber is durable and offers greater overall efficiency regardless so the type of material you are processing.

6. Automatically Packs and Cools the Pellets: Not all pellet production lines come with coolers and packers, but this one does. It can save you money by bundling all the features you need into one machine.

Complete Process For Pellet Line

Based on different materials, we have suitable pellet lines. The whole process include Material Crushing Section, Bagian Pengeringan, Bagian Pelletizing, Pellets Cooling Section and Pellets Packing Section. The production capacity can be 500kgs/h to max 20ton/h, below is our project we customized for our customers capacity 10t/h.

10ton-pellet-line-layout

Related Machines for Pellet Production Line

Tukang Kendang

Processing big size materials into smaller chips size, 3-5cm lengh and width ,10mm thickness

Hammer Mill

Further crushing the chips size material into smaller sawdust size, 3-5mm size sawdust

Pengering Rotary

Drying the sawdust to standard 15% eusi Uap, prepared for next pelletlizing section.

Mesin Pelet

Pelletizing the ready dried sawdust into pellets. Single set machine capacity can reach 3t/h.

pellet machine cooler

Pellets Cooler

Cooling down the hot pellets into standard temperature, 30-40° normal hot.

Packing Machine

Packing the pellets into bags ,small 50kgs/bag or jumbo bag.

FAQs About Pellet Production Line

We are pellet machinery manufacturer since the year 2004, we can offer complete pellet production machinery based on your requirement. Factory landing size 40000㎡ and 350+working staff. And more than 1000+ happy customers domestic and abroad. We have seperate team to arrange sales and after-sales service.

Ieu ensures umur panjang fungsi sarta nyegah sering breakdowns tina mesin, Ieu ensures umur panjang fungsi sarta nyegah sering breakdowns tina mesin:
1) What is the material to make pellets? Langkung saé upami anjeun tiasa ngabagi kami sababaraha gambar
2) Langkung saé upami anjeun tiasa ngabagi kami sababaraha gambar?
3) Langkung saé upami anjeun tiasa ngabagi kami sababaraha gambar?
4) Langkung saé upami anjeun tiasa ngabagi kami sababaraha gambar?
5)Langkung saé upami anjeun tiasa ngabagi kami sababaraha gambar.
Langkung saé upami anjeun tiasa ngabagi kami sababaraha gambar.

The process for cooperation is below :
1. Negitation
We will negotiate with you about your requirement, including what’s your material for making pellets,?how much moisture content? how much capacity per hour? budget for the project? plant landing size available etc. Based on them we will customize the solution with our experience and introduce to you.
2. Order Confirmation
After we conclude the production line solution and quotation, we will sign contract and proceed with payment. We accept 30%T/T after confirm the order, and 70%T/T balance before shipment.
3. Prosés Manufaktur
After we get your deposit payment, we will arrange production accordingly, based on different capacity, our manufacturing time are different. Normally speaking we need 30-45days for whole line capacity under 5t/h, and 45-60days for capacity over 5t/h. For single set machine need about 25-30days based on our manufacturing plan.
4. Machine commission and delivery
After all the machines finished manufacturing, we will test and run all the machines before delivery ,make sure the machine can achieve best performance before delivery, during that time we will send customers the testing videos for confirmation
5. Balance payment and delivery arrange
After customer accept the machines performance, customer should arrange the balance payment to us, after we get the balance, we will arrange to book the ship and arrange delivery for customers. All the machines will be well packed for long distance shipment.
6. Customs documents handover
After all the machines arranged customs in China, we will send all the documents to customers including Bill Of Lading ,Invoice, Packing List, Country Of Orign etc. We will help customers on the customs clearance smoothly.

Our pellet machine can process various materials from forest and agricultural waste. For example wood logs, dahan, chip kai, tree leaves, log stump, waste furniture, sawdust, mushroom, kaunggulan kalapa dina hal kakuatan sarta biaya ngajalankeun ,rice straw, corn stalk, peanut shell, EFB, bamboo etc. We have different machines and specification which can meet your various materials production requirements, you can contact with your experts team to know more.

To make pellets, we should control the sawdust entering the pellet mill moisture content 10-15%, too wet or too dry will affect the pelletizing result. If you material is too wet, you need a dryer machine to remove the moisture.

Our warranty for pellet production machinery are one year after sale, not including the wear parts. The main wear parts are the ring die and roller.

Because of COVID-19 since 2020, urang teu bisa ngirim insinyur urang ka mancanagara pikeun instalasi dina situs, urang tiasa nawiskeun instalasi pitulung video sanggeus customer narima mesin. Sateuacan pangiriman, urang ogé bakal nguji sakabeh mesin pikeun mastikeun eta bisa achive kinerja pangalusna, sareng kami bakal ngadamel pidéo detil pikeun nunjukkeun ka konsumén kumaha cara masangana, jeung manual instalasi bakal dikirim bareng jeung mesin. saatos-jualan kami bakal siap 24hours ngarojong konsumén pikeun sakabéh prosés instalasi.

Ngobrol jeung Ahli