300-500 kg/h Makinë me pelet të sheshtë

mulli i rrafshët i peletit

5.0 bazuar në 28 vlerësime dhe komente

Markë: 

TCPEL

Model:

TCZL400

Kategoria:

Makinë me pelet të rrafshët

Kapaciteti:

300-500 kg/h

Gamë të çmimeve :

6800-16000 dollarë në bazë të konfigurimit

Kushtet e pagesës : 

Kartat T/T/Visa/Mastercard/American Express/Discover

Koha e dërgimit : 

10-15 ditë pas marrjes së pagesës së depozitës

Prezantimi i makinës së peletit të rrafshët

Kjo makinë me pelet të sheshtë është seria jonë e gjeneratës së parë të makinerisë së peletit. Struktura është e rrafshët. Kapaciteti nga 300 kg / orë në 1500 kg / orë.

Aplikimi i makinës së peletit TCZL400

Kjo makinë është zhvilluar për prodhimin e peletit për ushqimin e kafshëve, më vonë kjo makinë është përmirësuar me fuqi të lartë, tani kjo makinë mund të përdoret edhe për prodhimin e peletave të drurit. Mund të përpunojë materiale të ndryshme si lëvore orizi, kërcell misri, kashtë orizi, lëvozhgë kikiriku, tallash etj. Është mjaft i përshtatshëm për prodhimin e peletit me kapacitet të vogël për përdorim shtëpiak. 

Parametrat e makinës së peletit të rrafshët

ModelFuqia (kW)Kapaciteti për pelet druri (kg/h)Pesha e makinës (kg)Dimensioni i makinës (mm)
TCZL25015100-2004001120x440x1060
TCZL30022200-4008001280x560x1220
TCZL40037300-5009001350x550x1320
TCZL45055600-80015001620x690x1600
TCZL55055800-100016001700x690x1600

Avantazhet e mullirit të peletit të rrafshët

Makina e rrafshët e topthave për shuarjen dhe kalitjen e boshtit qendror të boshtit

Instalimi i shuarjes dhe kalitjes së boshtit qendror, për të siguruar funksionimin e qëndrueshëm të makinës së peletit të sheshtë.

sistem i rrafshët i mullirit të peletit pa vaj-mirëmbajtje

Makina jonë e rrafshët e peletit standard me pompë vaji lubrifikues, e cila mund të lubrifikojë automatikisht boshtin kryesor.

makineri pelet i sheshte 100%-motor bakri i paster

Makina e rrafshët e peletit e pajisur me motor me tela bakri 100% të pastër, siguron furnizim të mjaftueshëm me energji elektrike për të arritur formimin e peletit me cilësi të lartë.

Reduktues i qëndrueshëm i makinës së peletit të sheshtë

Reduktuesi i bërë nga materiali me forcë të lartë, i cili mund të sigurojë jetëgjatësi të qëndrueshme dhe më të gjatë për punë të rënda.

Pjese kembimi per makineri pelet Flat Die

pjesë këmbimi të makinës së peletit të rrafshët
bosht rul i mullirit me pelet të sheshtë dhe guaska rul

Fotografi të detajuara të makinës së peletit të rrafshët

mulli i rrafshët i peletit
komplet i plotë i makinës së peletit të sheshtë
fishekë druri të prodhuara nga makina e rrafshët e peletit
paketim i rrafshët i mullirit të peletit
Paketa e makinerisë së peletit të sheshtë për eksport
Paketa e makinerisë së peletit të rrafshët
paketimet e makinerisë së peletit të rrafshët
paketim makinerie peleti të sheshtë

FAQ

Makina e rrafshët e peletit është një lloj makine që përdoret për të bërë pelet. Është emërtuar për shkak të strukturës së rrafshët.

Makina e rrafshët e peletit të drurit mund të përdoret për të bërë fishekë druri, mund të përdoret gjithashtu për përpunimin e fishekëve të ushqimit të kafshëve.

Oferta jonë standarde e plotë e makinës së peletit të sheshtë përfshin transportuesin me vidë, makinën kryesore të peletit, panelin e kontrollit, pompën e vajit dhe kutinë e montimit të veglave. 

Ju lutemi kontrolloni strukturën e rrafshët të mullirit të peletit më poshtë: 

Makina e rrafshët e topthave për shuarjen dhe kalitjen e boshtit qendror të boshtit

Pjesët e konsumimit të mullirit tonë të rrafshët të peletit për shitje janë predha e rrafshët dhe rul. Jetëgjatësia e mbulesës së sheshtë dhe e rrotullave është 600-800 orë.

montim rul i makinës së peletit të sheshtë

pjesë këmbimi të makinës së peletit të rrafshët

Ju lutemi kontrolloni ndryshimin e mullirit të peletit të rrafshët dhe mullirit të unazës në postimin tonë: https://www.tcpel.com/ring-die-pellet-machine-or-flat-die-pellet-machine/

Ne mund të përfundojmë prodhimin e makinës sonë të rrafshët të peletit të drurit në 10 ditë pas marrjes së pagesës. Për porosi të mëdha, ju lutemi kontaktoni me shitësin tonë. 

Afati ynë i pagesës është 30% T/T depozitë pas konfirmimit të porosisë, bilanci 70% T/T para dërgesës. 

Produkte të tjera të ngjashme

Merrni një ofertë tani

Na kontaktoni