Zona Industriale Xusheng, Zhangqiu, Jinan, Provinca Shandong, Kinë, 250200

Na kontaktoni për të mbështetur projektin tuaj të peletit

Ne e urrejmë postën e padëshiruar dhe respektojmë privatësinë tuaj.
Kërkesa do t'i dërgohet ekipit tonë të shitjeve, ne do t'ju përgjigjemi me 12 orë.

Na kontaktoni

TCPEL

përmbledhje e fabrikës (3)

Përvoja më shumë se 20 vjet në industrinë e prodhimit të peletit na mundëson t'ju ofrojmë zgjidhje të kënaqshme. Na kontaktoni dhe lërini ekspertët tanë t'ju mbështesin.