si të thahet solucion tharjeje pluhur bambuje pluhur bambuje

Solution Dyring me pluhur bambu

Pluhuri i bambusë është pluhuri pas bluarjes së bambusë. Si një lloj i ri materiali miqësor ndaj mjedisit, pluhuri i bambusë përdoret gjerësisht në industrinë kimike dhe jetën e përditshme. Prodhimi i pluhurit të bambusë ka përfitime të larta ekonomike. Në procesin e prodhimit të pluhurit të bambusë, tharja është një proces shumë i rëndësishëm. Sot do t'ju japim një shpjegim të detajuar të procesit të tharjes së pluhurit të bambusë dhe të gjithë procesit të punës tonë tharëse pluhur bambuje, shpresoj se do të jetë e dobishme për ju.

Aplikimet e pluhurit të bambusë

aplikime pluhur bambuje

Pluhuri i bambusë është një aditiv mbushës i përdorur zakonisht dhe një lloj i ri i lëndës së parë që kursen energji dhe miqësore me mjedisin. Pluhuri i bambusë nuk është vetëm një aditiv mbushës i përdorur zakonisht, por gjithashtu mund të përdoret për të prodhuar një shumëllojshmëri produktesh. Është i zbatueshëm për një gamë të gjerë industrish dhe mund të përdoret si produkte plastike bambuje, lëndë djegëse, mbështjellje mushkonjash, lëkurë dhe veshje, prodhim letre, pajisje elektrike, nevoja të përditshme, veshje, mbeturina mace, kimikate, materiale izoluese, materiale dekorimi të jashtme, materiale ndërtimi dhe lëndë të tjera të para për produkte.

Si të thahet pluhuri bambu-tharëse pluhuri bambu

pyll bambu

Në jug të Kinës, veçanërisht në provincat Hunan dhe Hubei, ka zona të mëdha me pyje bambuje. Shumë kompani kanë filluar të prodhojnë pluhur bambuje. Ne kemi një klient që bleu tharësen tonë pluhur bambuje. Më poshtë do të prezantojmë Më lejoni t'ju shpjegoj planin tonë të tharjes së pluhurit të bambusë në detaje sipas këtij projekti.

komplet komplet sistem tharëse me pluhur bambuje rrotullues

Lënda e parë e klientit është tallash bambuje, dhe përmbajtja e lagështisë së lëndës së parë është 35%-40%. Klienti kërkon që përmbajtja e lagështisë së pluhurit të bambusë pas tharjes duhet të jetë 10%. Madhësia e pluhurit përfundimtar të bambusë kontrollohet në 100 rrjetë. I gjithë procesi ynë i tharjes përfshin Hammer Mill-Tharëse rrotulluese-Spray Tower-Ultrafine Grinder-Ultrafine Screening Machine

Ky është materiali i tallashit të bambusë, madhësia është ende shumë e madhe.

Lëndët e para të tallashit të bambusë për të bërë pluhur bambuje

Përdorimi i një forklifti për të ngarkuar lëndën e parë në shirit transportues.

duke përdorur pirun për të ngarkuar tallashin e bambusë

Në transportuesin e rripit kemi shtuar edhe një heqës hekuri magnetik, për të hequr materialet e hekurit brenda materialeve.

mbartës magnetik i hekurit në transportuesin e rripit

Duke përdorur një mulli me çekiç për të shtypur tallashin e bambusë me madhësi të madhe në madhësi më të vogël.

përdorni mulli me çekiç për të shtypur tallashin e bambusë në pluhur

Kjo është gryka e ushqimit të mullirit me çekiç.

mulli me çekiç duke shtypur tallashin e bambusë

Ky është tallash i grimcuar i bambusë, me madhësi brenda 3 mm

pluhur bambu i lagësht

Për t'u siguruar që ngjyra e pluhurit të bambusë të mos ndryshojë gjatë procesit të tharjes, ne po përdorim sistemin e ngrohjes indirekte, ne do të djegim mbetjet e drurit për të gjeneruar ajër të nxehtë, më poshtë është djegësi ynë i biomasës

sobë djegëse me biomasë që djeg skrap druri

Kjo është lidhja e sobës së ngrohjes dhe tharëses sonë rrotulluese

soba e ngrohjes lidhet me tharësen e pluhurit të bambusë

Tharësi rrotullues do të rrotullohet nga një motor i drejtuar, fuqia është 7.5 kw.

motor rrotullues tharëse rrotulluese

Tharëse rrotulluese që përdorim është φ2*14m, diametri 2 metra, gjatësia 14 metra. Kapaciteti total është 2t/h, nga lagështia 40% në 10%.

Për të parandaluar problemet e emetimit të ndotjes, ne gjithashtu duke përdorur një kullë me spërkatje uji lidhemi me tharësen tonë rrotulluese, kulla Spray përdoret për thithjen e gazit të shkarkimit, pastrimin, heqjen e pluhurit të gazrave të gripit, ftohjen, etj.

kullë me spërkatje uji për sistemin e tharëses rrotulluese

Pluhuri i tharë i bambusë do të shkarkohet nga bllokimi i ajrit në fund, në transportuesin e daljes, kemi shtuar gjithashtu një mbartës magnetik hekuri.

Kyçja e ajrit të tharëses rrotulluese për të shkarkuar pluhurin e bambusë

Ky është tallash i tharë bambuje, lagështi brenda 10%

tallash i tharë bambuje

Klienti shtoi gjithashtu një mulli shumë të hollë, për të shtypur tallashin në madhësi më të vogël, brenda 100 mesh.

mulli jo i hollë për prodhimin e pluhurit të bambusë në 100mesh

Pas mulli shumë të hollë, lidheni me një ekran ultra të hollë, për të zgjidhur pluhurin e imët të bambusë.

makineri jotrafine e shqyrtimit për pluhur bambuje

Ky është ekrani ultra i hollë brenda strukturës

ekran ultrafine

Ne shtuam gjithashtu një kolektor pluhuri pulsues për të gjithë sistemin, për t'u siguruar që i gjithë ambienti i punës të jetë i pastër dhe pa pluhur.

kolektor pluhuri me puls jet për tharëse rrotulluese

Ky është pluhuri i fundit ultra i hollë i bambusë.

pluhur i fundit i bambusë

Video e plotë e punës me makinë tharëse pluhur bambuje 

Përfundim

Prodhimi i pluhurit të bambusë mund të rrisë përfitimet ekonomike të bambusë, dhe pluhuri i bambusë me cilësi të lartë është në furnizim të shkurtër në treg. Nëse dëshironi të prodhoni pluhur bambu dhe të blini një makinë tharëse pluhur bambuje, ju lutemi na kontaktoni. Ne mund të ofrojmë procese dhe pajisje të plota tharjeje.

Bisedoni me një ekspert

Na kontaktoni

Bisedoni me një ekspert

Na kontaktoni