Produkt

Ne ofrojmë makina të kompletuara për prodhimin e peletit. Përfshirë copëzues druri, mulli me çekiç, tharëse rrotulluese, makine pelet, ftohës pelet dhe makina për paketimin e fishekëve. Krahas kësaj, ne ofrojmë edhe copëzues disqesh, makineri për gërmimin e trungjeve etj. Këtu listojmë produktet tona bazuar në seksione të ndryshme për prodhimin e peletit. 

Seksioni dërrmues

Seksioni dërrmues përdoret për të përpunuar lëndët tuaja të para në madhësi më të vogla nga madhësia e madhe. Lënda e parë hyrëse mund të jetë degë druri, trung, guaskë palme, bambu, paletë mbeturinash, kërcell pambuku, kërcell misri etj. Madhësia përfundimtare e prodhimit të lëndës së parë është 3-10 cm. Për seksionin e dërrmimit, makinat tona kryesore janë copëzuesi i daulleve, copëzuesi i furçës, copëzuesi i diskut. 

Drum Chipper përdoret për të përpunuar materiale të lidhura me dru me madhësi të madhe në patate të skuqura druri. Kapaciteti nga 3-30t/h në bazë të kërkesave të klientit. Madhësia e copave të drurit është 3-5 cm. 

Brush Chipper është copëzues druri portativ, është projektuar për të përpunuar mbeturinat e kopshtit në copa druri. Motori mund të jetë opsional me motor elektrik dhe me naftë. 

Disk Chipper përdoret për të përpunuar trungje të vegjël në copëza druri uniforme. 

Seksioni i mullirit me çekiç

Seksioni Hammer Mill përdoret për përpunimin e materialeve me madhësi të copëzave të drurit në tallash. Sepse për të bërë pelet druri, ju duhet të përgatisni të gjitha materialet tuaja në madhësinë e tallashit. Madhësia e hyrjes së mullirit të çekiçit është 3-10 cm, madhësia e tallashit të dalë është 3-5 mm. Makinat kryesore që ne ofrojmë për këtë seksion është makina e mullirit me çekiç. 

Hammer Mill përdoret për përpunimin e materialit të madhësisë së copëzave të drurit në tallash. Kapaciteti nga 1-20t/h bazuar në kërkesat e klientit. 

Seksioni i tharjes

Seksioni i tharjes përdoret për të tharë materialin e tallashit. Hiqni lagështinë e tallashit dhe mbani lagështinë e tyre në 10-15%, kjo është më e mira për të bërë pelet. Për këtë seksion, makina që ne mund të ofrojmë është makinë tharëse rrotulluese. 

Një makinë tharëse rrotulluese është një lloj pajisje industriale që përdoret për të hequr lagështinë nga materialet përmes procesit të avullimit. Ai përbëhet nga një daulle ose cilindër rrotullues që nxehet nga brenda ose nga jashtë. Materialet e lagura, të tilla si kokrra të lagura, minerale, kimikate ose biomasa, futen në tharësen rrotulluese dhe ndërsa kazani rrotullohet, ajri i nxehtë ose elementë të tjerë ngrohës futen për të ngrohur materialin. Bazuar në strukturën e ndryshme, ne mund të ofrojmë tharëse rrotulluese me një kalim, tharëse rrotulluese të trefishtë. 

Seksioni i mullirit të peletit

Një seksion i mullirit të peletit është një zonë ose përbërës i specializuar brenda një objekti ose procesi të prodhimit të peletit që i dedikohet prodhimit të peletit. Peletet janë njësi të vogla, cilindrike ose sferike të ngjeshur, të bëra zakonisht nga materiale të ndryshme si druri, biomasa, mbetje bujqësore apo edhe plastika. Këto pelet zakonisht përdoren si lëndë djegëse, ushqim për kafshët ose në aplikime të ndryshme industriale. Për këtë seksion, makineritë që ne mund të ofrojmë është makina e peletit të drurit dhe makineria e peletit për ushqim. 

Një makineri e rrafshët e peletit, e njohur gjithashtu si një mulli i rrafshët i peletit, është një lloj pajisje peletizuese që përdoret për të krijuar peleta të vogla, cilindrike nga materiale të ndryshme, të tilla si druri, biomasa, mbetjet bujqësore dhe më shumë. Quhet një makineri "e rrafshët", sepse përmban një makineri të sheshtë, horizontale dhe rula ose tehe të palëvizshme.

Një makinë vertikale e peletit me unazë, e njohur gjithashtu si një mulli vertikal i peletit me unazë, është një lloj pajisje peletizuese që përdoret për prodhimin e peletave të drurit, peletave të biomasës dhe llojeve të tjera të fishekëve. Makina vertikale e peletit me unazë është projektuar me një unazë të orientuar vertikalisht. Kemi 3 modele kryesore, me kapacitet Makinë pelet 1t/h, Makinë pelet 2t/h Makinë pelet 3t/h.

Makina e peletit për ushqim, e njohur gjithashtu si një makinë e peletit për ushqimin e kafshëve ose mulli i peletit për ushqim, është një pjesë e pajisjes që përdoret për të prodhuar pelet nga lëndë të para të ndryshme për konsum të kafshëve. Këto peleta janë krijuar për të siguruar ushqim të ekuilibruar dhe ushqyes për bagëtinë, shpendët, kafshët shtëpiake dhe kafshët e tjera. 

Ftohës pelleti

Ftohësi i pelletit është një makinë që adopton strukturën e ftohjes kundër rrjedhës për të ftohur peletin. Për dizajnin e ftohësit të peletit, fishekët do të bien nga lart, ndërsa ajri ftohës rrjedh nga fundi i makinës, kjo strukturë mund të ndihmojë në heqjen e temperaturës së lartë dhe lagështisë së lartë nga peletët, për të përfunduar procesin e ftohjes së plotë. Pra, ftohësi i topthit quhet edhe ftohës i topthit kundër rrjedhës.

Ftohësi i peletit përdoret për të ulur temperaturën e peletave të drurit.
Pas makinës së ftohësit të peletit të drurit, temperatura e fishekëve të ftohur nuk është më e lartë se temperatura e jashtme +5 ℃, dhe shkalla e zvogëlimit të lagështirës nuk është më pak se 3.8%, e cila luan një rol të mirë në prodhimin e fishekëve me cilësi të lartë, duke zgjeruar koha e ruajtjes së peletit dhe përmirësimi i përfitimeve ekonomike.

Makinë për paketimin e peletit

Makina e paketimit të peletit përdoret për të paketuar peletat e biomasës në qese të vogla. Zgjidh problemet e paketimit të disa lëndëve të para kimike të veçanta, ka një gamë të gjerë aplikimesh dhe është i thjeshtë në funksionim. Përdoret gjerësisht në industrinë e lehtë, industrinë kimike, metalurgjinë, materialet e ndërtimit, portet, minierat, ushqimin, drithërat dhe industri të tjera.

Kjo makinë paketimi mund të paketojë fishekë druri në thasë të vegjël, 15-50 kg/çantë në bazë të nevojave tuaja, shpejtësia e paketimit është 200-300 thasë/orë.

Linja e peletit

Një linjë peleti, e referuar shpesh si një linjë prodhimi peleti ose linja e prodhimit të peletit, është një sistem ose montim i plotë i pajisjeve dhe makinerive të krijuara për prodhimin e vazhdueshëm ose gjysmë të vazhdueshëm të peletit nga lëndët e para. Këto lëndë të para mund të përfshijnë dru, biomasë, lëndë ushqyese për kafshët dhe materiale të tjera që mund të kompresohen dhe formohen në fishekë të vegjël cilindrikë. Linjat e peletit përdoren në industri të ndryshme për aplikime të ndryshme, duke përfshirë energjinë e biomasës, ushqimin e kafshëve dhe më shumë.

Ne ofrojmë zgjidhje të plotë të prodhimit të peletit bazuar në kërkesa të ndryshme. Nga seksioni i parë i shtypjes deri në seksionin përfundimtar të paketimit. Ne gjithmonë mund të ofrojmë zgjidhje të kënaqshme për klientët. Kapaciteti nga 100 kg/h në maksimum 50t/h. 

Makina të tjera që ne furnizojmë

Një makinë rroje druri, e njohur gjithashtu si një makinë rroje druri ose mulli për rroje druri, është një pjesë e pajisjes e krijuar për të shndërruar trungje druri, blloqe druri ose mbetje druri në rroje ose thekon të hollë, të dredhur. Këto ashkël përdoren zakonisht për qëllime të ndryshme, duke përfshirë shtrimin e kafshëve, bujqësinë e shpendëve dhe si lëndë e parë për prodhimin e peletave të drurit, pllakave të grimcave dhe produkteve të tjera me bazë druri.

Bisedoni me një ekspert

Na kontaktoni