Makinë për paketimin e peletit

makinë për paketimin e peletit pas ftohjes

Makinë për paketimin e peletit

Makina e paketimit të peletit përdoret për të paketuar peletin e biomasës në thasë të vegjël, le të themi 15-50 kg/qese. Makina jonë e paketimit të peletit miraton sensorë të avancuar peshimi prej çeliku inox, kabinet të posaçëm të kontrollit të peshimit për peshoret e paketimit dhe teknologjinë e kontrolluesit të programueshëm për të realizuar të gjitha veprimet në procesin e paketimit sasior automatik të materialeve. Saktësia e peshimit nuk ndikohet nga mjedisi i jashtëm, me karakteristikat e saktësisë së lartë, shpejtësisë së lartë, përshtatshmërisë së fortë mjedisore dhe besueshmërisë së mirë të sistemit.

Zgjidh problemet e paketimit të disa lëndëve të para kimike të veçanta, ka një gamë të gjerë aplikimesh dhe është i thjeshtë në funksionim. Përdoret gjerësisht në industrinë e lehtë, industrinë kimike, metalurgjinë, materialet e ndërtimit, portet, minierat, ushqimin, drithërat dhe industri të tjera.

Dizajni i makinës së paketimit të peletit

funksioni i makinës së paketimit të peletit

Kjo është makina jonë e paketimit të peletit me qese të vogla, të themi 15-50 kg/çantë, me peshim automatik, prerje automatike, kapaciteti i makinës së paketimit të peletit është 200-300 thasë/orë, pas ftohës peleti, nëse dëshironi të paketoni peletët në thasë të vegjël, kjo makinë është zgjidhja më e mirë. 

Karakteristikat e makinës së paketimit të peletit

makinë për paketimin e peletit të drurit
makinë për paketimin e peletit
makinë për paketimin e peletit
aplikimet e makinës së paketimit të peletit

* Kjo makinë paketimi pelet kërkon ndihmë manuale për grumbullimin, peshimin automatik, transportin automatik dhe paketimin.

* Duke përdorur sensorë me precizion të lartë dhe kontrollues peshimi shumë inteligjentë, shpejtësia e peshimit është e shpejtë, matja është e saktë, e qëndrueshme dhe e besueshme dhe funksionimi manual është i thjeshtë.

* Pjesët në kontakt me materialin janë prej çeliku inox 304, i cili ka rezistencë të lartë korrozioni.

* Komponentët elektrikë dhe pneumatikë janë të gjithë komponentë të importuar dhe pajisje elektrike shtëpiake të nivelit të lartë, me jetë të gjatë shërbimi dhe qëndrueshmëri të lartë.

* Kabineti i kontrollit është i mbyllur dhe i përshtatshëm për mjedise me pluhur të ashpër. Dizajni është i arsyeshëm, struktura është kompakte dhe madhësia është e vogël. Mund të projektohet si trup fiks ose i lëvizshëm sipas kërkesave të klientit.

* Korrigjimi automatik i materialit jashtë tolerancës, gjurmimi automatik i pikës zero, zbulimi dhe shtypja e tejkalimit, alarmet mbi dhe nën sasi.

* Funksioni opsional i prerjes automatike të fillit të qepjes: induksioni fotoelektrik e shkurton automatikisht fillin pas qepjes, duke kursyer punën.

Specifikimi i makinës së paketimit të peletit të drurit

Model

BZ80

Set Total Përfshin

Trupi kryesor i peshores (pjesa ne kontakt me materialin eshte prej çelik inox 304), Sistemi i kontrollit, trupi transportues nen peshore, makine qepëse çanta

Metoda e ushqimit

Ushqyerja me gravitetin me tre shpejtësi

Metoda e prerjes së qeseve

Çanta me kapëse rripi me dy cilindra

Gama e peshimit (kg)

15-50

Saktësia e peshimit

± 0.2%

Shpejtësia e peshimit (çantë/orë)

200-300

Lartësia e makinës së paketimit të peletit

2200mm

Fuqia e motorit të makinës qepëse (kw)

0.55

Fuqia e motorit të rripit transportues (kw)

0.55

Gjatësia e rripit transportues (m)

2.5

Konsumi i Energjisë dhe Konsumi i Gazit

Ajri i kompresuar 1.1 KW 0.4-0.6Mpa 1m³/h

Fushëveprimi i aplikimit

Peleta me më pak lagështi dhe rrjedhshmëri më të mirë

Madhësia e makinës së paketimit të peletit (mm)

1200 * 1000 * 2200mm

Fotografi të detajuara të makinës së paketimit të fishekëve

shirit transportues i makinës së paketimit të peletit
transportues i rripit të daljes
Pajisja automatike e shtrëngimit të qeseve
Paneli i kontrollit të makinës së paketimit të peleteve

Pyetjet e shpeshta të makinës së paketimit të peletit

 • Çfarë është makina e paketimit të peletit dhe cili është qëllimi i saj kryesor?

  Makina e paketimit të peletit është një pjesë e pajisjes industriale e krijuar për të paketuar me efikasitet peletët, të tilla si druri, plastika ose ushqimi i peletit. Qëllimi i tij kryesor është të peshojë, mbushë dhe mbyllë qeset ose kontejnerët me fishekë.

 • Sa kapacitet i madh është makina juaj e paketimit të peletit, sa kilogramë për qese mund të paketojë kjo makinë?

  Kjo është makina jonë e vogël e paketimit të peletit, pesha e qeseve është 15-50 kg/çantë, shpejtësia e paketimit të peletit është 200-300 çanta/orë. 

 • Sa është koha e dorëzimit të makinës suaj të paketimit të peletave?

  Koha e dorëzimit të makinës sonë të paketimit të peletit është brenda 10 ditëve pas marrjes së pagesës së depozitës.

 • Cili është afati juaj i pagesës?

  Afati ynë i pagesës është 30% T/T pas konfirmimit të porosisë, bilanci 70% T/T para dërgesës. 

 • Si siguron një makinë për paketimin e peletit matje të sakta të peletit?

  Makineritë e paketimit të peletit zakonisht përdorin qeliza ngarkese ose mekanizma të tjerë të saktë peshimi për të siguruar matje të sakta. Këto pajisje ndihmojnë në kontrollin e sasisë së peletave të shpërndara në çdo qese.

 • A mundet makina juaj e paketimit të fishekëve të paketojë thasë jumbo?

  Jo, kjo është makinë për paketimin e peletit me qese të vogla, jo makinë për paketimin e qeseve jumbo, nëse keni nevojë për makinë paketimi të fishekëve me qese jumbo, ne gjithashtu mund ta ofrojmë atë. 

 • A mund të trajtojnë makineritë e paketimit të peletit lloje dhe madhësi të ndryshme peletash?

  Po, shumë makina të paketimit të peletit janë të rregullueshme dhe mund të trajtojnë madhësi dhe lloje të ndryshme peletash duke konfiguruar parametrat dhe përbërësit e tyre në përputhje me rrethanat.

 • Cilat lloje të materialeve të paketimit mund të përdoren me makinat e paketimit të peletit?

  Makineritë e paketimit të peletit mund të punojnë me një sërë materialesh paketimi, duke përfshirë qese letre, qese plastike, thasë të endur dhe më shumë. Zgjedhja e materialit varet nga nevojat specifike të peletit dhe aplikimit.

 • A mund të integrohen makinat e paketimit të peletit në linjat ekzistuese të prodhimit?

  Po, shumë makina të paketimit të peletit mund të integrohen në ato ekzistuese linjat e prodhimit të peletit, duke lejuar paketimin pa probleme brenda një objekti prodhimi ose përpunimi.

 • Cilët faktorë duhet të marr parasysh kur zgjedh një makinë paketimi peleti për biznesin tim?

  Kur zgjidhni një makinë paketimi peletash, merrni parasysh faktorë të tillë si lloji dhe madhësia e peletit që po paketoni, shpejtësia e kërkuar e paketimit, hapësira e disponueshme, buxheti dhe çdo veçori specifike që ju nevojitet, si etiketimi i barkodit ose sensorët e kontrollit të cilësisë.

Bisedoni me një ekspert

Na kontaktoni